9η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γκέτεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 31ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 70′ με τον Γιόχανσον.

Δεν έχει επικρατήσει εδώ και πέντε παιχνίδια η Βάρμπεργκς, έχοντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιόακιμ Πέρσον φιλοξενήθηκε από τη Γκέτεμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από ένα κατώτερο του μετρίου πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο βρήκε χώρους και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Πρώτος βαθμός, μετά τις δυο ήττες από Χάκεν (3-1 εκτός) και Σίριους (0-2 εντός). Μετά από τις οκτώ πρώτες στροφές, έχει συγκεντρώσει ισάριθμους βαθμούς και θέλει να βγάλει αντίδραση ενόψει της συνέχειας. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Άντον Λίλιενμπεκ και Ισμέτ Λουσάκου.

Βάρμπεργκς Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ντάβιντσεν (αυτ. 10′) και Σαϊντί (78′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 89ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ντέγκερφορς, μετά και από εκείνη επί της Σούντσβαλ (2-3 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρέας Χόλμπεργκ υποδέχθηκε τη Χέλσινγκμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με ένα αυτογκόλ, ενώ στο δεύτερο κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά δίχτυα, πριν δεχθεί απλά τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα. Δείχνει έτσι να βρίσκει τα πατήματά της, μετά και το κάκιστο ξεκίνημα της στη σεζόν.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ