Το τελευταίο υπερ-εμπόδιο της Λίβερπουλ

Ανανεώθηκε:
θαναηλακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 070522

Τεράστια η χτεσινή νίκη για την Τζένοα, με πέναλτι στο 96’, κόντρα στη Γιουβέντους, μια νίκη όμως, η οποία μπορεί τελικά, να μην την κρατήσει στην κατηγορία. Το θέμα βέβαια είναι ότι μας έστειλε ταμείο, αν και άργησε να έρθει η ισοφάριση (87’), ενώ και η Μονακό -όπως προβλέψαμε- πέρασε από την έδρα της Λιλ. Τις τελευταίες ημέρες μας έχει πάει γενικά, καλά κι ελπίζω να βρούμε σωστά σημεία για να μπούμε γερά και στο σαββατοκύριακο. Η αγαπημένη μας Πρέμιερ Λιγκ, είναι πάντα στο πρόγραμμα και φυσικά υπάρχει σήμερα η ντερμπάρα Λίβερπουλ – Τότεναμ, που δεσπόζει. Το δικό μας τηλεοπτικό ραντεβού, είναι στις 4 με το Τορίνο – Νάπολι.

Λίβερπουλ – Τότεναμ Προγνωστικά

Η Λίβερπουλ με νίκη σήμερα, ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας κι ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Σίτι αύριο, για να παραμείνει μόνη της εκεί και να έχει αυτή τον έλεγχο. Τα περιθώρια στενεύουν, μιας και απομένουν 4 παιχνίδια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και έτσι θα επιδιώξει να κάνει μόνο νίκες ως το φινάλε, ξεκινώντας από απόψε στο Άνφιλντ, κόντρα στο υπερ-εμπόδιο της Τότεναμ, του «φονικού» διδύμου, Κέιν-Σον. Μετά την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και την ψυχολογία στα ύψη, δεν πιστεύω ωστόσο, πως υπάρχει οποιοδήποτε εμπόδιο ικανό να σταματήσει την ομάδα του Κλοπ αυτή τη στιγμή και το ντέρμπι με τα «σπιρούνια» πιστεύω θα το πάρει!

Λίβερπουλ – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς βέβαια είναι κρίσιμο και για την ομάδα του Κόντε, η οποία θέλει κι αυτή τους 3 βαθμούς για να προσπεράσει την Άρσεναλ και να μπει στην τετράδα, ευχόμενη κι αυτή σε αυριανό στραβοπάτημα των «κανονιέρηδων». Στις τελευταίες 7 μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τις 6 και στις 5 από αυτές έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες. Θεωρώ πως θα δούμε κάτι ανάλογο κι απόψε. Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα, ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια στο Άνφιλντ, μεταξύ τους, η Λίβερπουλ έχει νικήσει στα 4 με το ίδιο σκορ, 2-1! Τελευταία φορά επίσης, που νίκησε η Τότεναμ στο Άνφιλντ, ήταν τον Μάϊο του 2011! Πολλοί μπορούν να είναι και οι πιθανοί σκόρερ απόψε, με τον Σον μάλιστα να έρχεται ως δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Σαλάχ, όμως θα σταθώ στον Μανέ που είναι σε  πολύ καλή φόρμα. Στα τελευταία 9 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 7 φορές! Τελευταίο τέρμα που σημείωσε ήταν κόντρα στην Βιγιαρεάλ,ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την Λίβερπουλ!

Μπέρνλι – Άστον Βίλα Προγνωστικά

Η Μπέρνλι μπορεί να μην βρίσκεται πια στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως παλεύει με νύχια και με δόντια,ώστε να μην ξαναβρεθεί σε εκείνη, μιας και απέχει μόλις 2 βαθμούς! Με νίκη απόψε, θα κάνει σημαντικό βήμα για να μείνει στην κατηγορία. Η Άστον Βίλα από την πλευρά της, είχε ένα κακό διάστημα με 4 σερί ήττες, αλλά τουλάχιστον, με την ισοπαλία στο Λέστερ και τη νίκη επί της Νόριτς, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, έφτιαξε κάπως την κακή της εικόνα.

Μπέρνλι – Άστον Βίλα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπέρνλι βρίσκεται σε φάση… αντεπίθεσης, με 3 σερί νίκες, ενώ έχει κάνει μόνο μια ήττα στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Έρχεται μάλιστα από την επική ανατροπή με 2-1 στην έδρα της Γουότφορντ. Επίσης, η ομάδα του «αήττητου» Μάϊκλ Τζάκσον, έχει στα τελευταία 5 παιχνίδια της κόντρα στην Άστον Βίλα, μόνο 1 ήττα. Με βάση το κίνητρο που έχει η Μπέρνλι, αλλά και την αδιάφορη βαθμολογικά, ομάδα του Τζέραρντ, θα ποντάρω στους γηπεδούχους.

Μπενφίκα – Πόρτο Προγνωστικά

Μόνο το γόητρο, είναι το κίνητρο σε αυτό το κλασσικό ντέρμπι της Πορτογαλίας. Η Πόρτο θέλει έναν βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αν δεν τον πάρει απόψε, μπορεί να το κάνει την τελευταία αγωνιστική στο «Ντραγκάο» με την Εστορίλ. Η Μπενφίκα από την πλευρά της, δεν έχει κάποιο στόχο, καθώς οριστικοποιήθηκε ότι ως 3η στη βαθμολογία, θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, οπότε ο στόχος της σήμερα, είναι, να μην πανηγυρίσει η «μισητή» αντίπαλος από το Οπόρτο, μέσα στην έδρα της, τον τίτλο.

Μπενφίκα – Πόρτο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νομίζω πως είναι αρκετό αυτό, για να τα δώσει όλα για τη νίκη, ενώ θέλει να σπάσει και το αρνητικό σερί των 8 αγώνων, χωρίς νίκη, κόντρα στην ομάδα του Κονσεϊσάο. Ο ξερός άσος είναι λίγο ρίσκο βέβαια κι έχει απίστευτη απόδοση για ντέρμπι που αγγίζει το 3.10, οπότε λέω να προτιμήσω τη διπλή ευκαιρία.

Τσάμπιονσιπ Προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική και γίνεται χαμός με παιχνίδια που θα κρίνουν το τέταρτο εισιτήριο, αλλά και την τελική κατάταξη στα πλέϊ-οφ της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε για τις θέσεις 3-6 κι έχουμε εδώ την ευκαιρία, να βρούμε κάποια καλά σημεία, σε αγώνες που η μια ομάδα είναι αδιάφορη και η άλλη καίγεται για νίκη.

Η Τσάμπιονσιπ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλές αποδόσεις λοιπόν, έχουν οι ενδιαφερόμενες, Νότιγχαμ, Χάντερσφιλντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λούτον και Μίντλεσμπρο, με την Σέφιλντ όμως να έχει την πιο δύσκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Φούλαμ, ενώ και η Χάντερσφιλντ παίζει με την ανεβασμένη – τελευταία – Μπρίστολ. Νομίζω πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τις άλλες 3, ότι θα δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίβερπουλ-Τότεναμ ➡1 & G/G (απόδοση 2.75)

Λίβερπουλ-Τότεναμ ➡Σκόρερ Μανέ (απόδοση 2.40)

Μπέρνλι Άστον Βίλα «» & under  2.5 (απόδοση 2.55)

Μπενφίκα – Πόρτο ➡«1Χ»  (απόδοση  1.61)

Χαλ – Νότιγχαμ ➡«2»  (απόδοση  1.83)

Λούτον – Ρέντινγκ   ➡«1»  (απόδοση  1.50)

ΠρέστονΜίντλεσμπρο   ➡«2»   (απόδοση  1.70)

Λίβερπουλ – Τότεναμ ➡ 1 & G/G (2.75)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: