*4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες

*Στον πρώτο γύρο: Ουν. Κατόλικα – Σπόρτινγκ Κριστάλ 2-1

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλκατέρα στο 82′. Η Σπόρτινγκ Κριστάλ έμεινε με δέκα στο 45′ λόγω αποβολής του Μερλό.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς βρίσκεται στο -6 από την 2η θέση και την Ταγιέρες, θα παραταθεί η Σπόρτινγκ Κριστάλ με αντίπαλο την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες και απέχει τρεις βαθμούς από τους Χιλιανούς.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της στο πρωτάθλημα Περού που πραγματοποίησε το 3Χ3 με την Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ (1-0 εντός). Άντεξε αγωνιζόμενη με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα ημίχρονο, ήταν καλύτερη ακόμα κι έτσι σκοράροντας λίγο πριν το τέλος των 90′. Δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας για τον Τάβαρα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από την Φλαμένγκο. Μόλις στο 8′ ο Γκαμπιγκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, προτού ισοφαρίσει με αυτογκόλ ο Ίσλα (16′). Γκαμπιγκόλ (35′) και Λάζαρο (85′) έκαναν το 3-1 για την Φλαμένγκο, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πάμπλο με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 86′ η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα έμεινε με δέκα (Γκουτιέρες).

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα πλήρωσε τα αμυντικά λάθη της γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Φλαμένγκο στο “San Carlos de Apoquindo”. Ήταν η δεύτερη σε τρεις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, ωστόσο παραμένει βαθμολογικά ζωντανή για πρόκριση στον επόμενο γύρο αυτού καθώς βρίσκεται στο -3 από την 2η Ταγιέρες.

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η πρόσληψη του Αριέλ Ολάν στην τεχνική ηγεσία της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, ωστόσο στην αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Κριστάλ θα κάτσει στον πάγκο το προπονητικό δίδυμο Ροντρίγκο Βαλενζουέλα και Ερνάν Μαντρίντ. Δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς καταλαμβάνει την 10η θέση.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

Σπόρτινγκ Κριστάλ – Ουν. Κατόλικα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ