*4η αγωνιστική

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρουζέιρο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Τομπένσε, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει από πέναλτι του Σίελ στο 58’, αλλά ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, με πέναλτι του Εντουάρντο Μπροκ στο 89ο λεπτό.

Η Κρουζέιρο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Τομπένσε, καταφέρνοντας μάλιστα να αποφύγει την ήττα με γκολ που σκόραρε προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Και είναι από τις ομάδες που μετά από τρεις αγωνιστικές έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα στο εθνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά τη νίκη την έχει πετύχει στο γήπεδό της, εκεί που έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, έξι σε οκτώ αγώνες που έχει παίξει συνολικά μέσα στο 2022, με μία και μοναδική ήττα εκεί, από την Αμέρικα Μινέιρο, ομάδα που παίζει υψηλότερα σε εθνικό επίπεδο.

Ο επιθετικός Εντού επέστρεψε στις προπονήσεις και αν δεν ξεκινήσει βασικός ίσως παίξει για λίγα λεπτά για να βοηθήσει, αν χρειαστεί. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Φερνάντο Κανεσίν, Φιλίπε Μασάντο και ο γκολκίπερ Γκάμπριελ Μπραζάο.

Κρουζέιρο Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5

*Εχει 5/8 N/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΟΝΤΡΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Λοντρίνα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Νοβοριζοντίνο, σε έναν αγώνα που βρέθηκε να χάνει στην πρώτη φάση που έκανε η αντίπαλος της, με μακρινό σουτ του Τζόνι Ντόουγκλας στο 12’, το οποίο κόντραρε και σε δικό της αμυντικό και άλλαξε πορεία. Και παρόλο που ισοφάρισε με τον Αουγκούστο στο 31’, στο δεύτερο ημίχρονο μόνο η αντίπαλος της είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τη μία να καταλήγει στο δοκάρι της!

Η Λοντρίνα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Νοβοριζοντίνο και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μάλλον πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη που δεν έχασε κιόλας, παρόλο που σκόραρε πρώτη στον αγώνα. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι που δεν κερδίζει και όπως και η σημερινή της αντίπαλος μετά από τρεις αγωνιστικές έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα στο εθνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια έχει σημαντικά προβλήματα όποτε απομακρύνεται από την έδρα της, αφού κέρδισε το πρώτο φετινό της εκτός έδρας παιχνίδι και στη συνέχεια έχει πέντε ήττες σε εφτά αναμετρήσεις, τέσσερις σερί στις πιο πρόσφατες.

Εκτός του τραυματία επιθετικού Ματέους Λούκας χτύπησε και ο τερματοφύλακας Βίκτορ Σόουζα που θα απουσιάσει ξανά.

Λοντρίνα Στατιστικά

*Εχει 6/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 5/8 N/G εκτός έδρας το 2022.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κρουζέιρο – Λοντρίνα στην Bet365[/bookmaker_