Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League (09/04)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με το ESL Pro League να φτάνει στο τέλος του μιας και σήμερα έχουμε τους 2 ημιτελικούς και αύριο το απόγευμα τον τελικό. Διοργάνωση που έχει πάει εντελώς στραβά και για τα μεγάλα ονόματα της σκηνής αλλά και για εμάς που τους ακολουθήσαμε. Οι Natus Vincere αποκλείστηκαν από τα quarterfinals και θεωρείτε δεδομένη η πτώση τους από την κορυφή της κατάταξης , Γάλλοι και Δανοί το ίδιο με τους Faze πλέον να έχουν ελεύθερο πεδίο για την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα όμως έχουμε και τα τελικά του LEC Spring για το League of Legends, σήμερα στις 18:00 έχουμε τον ημιτελικό ανάμεσα στους Fnatic – G2 eSports με τον νικητή να αντιμετωπίζει τους  Rogue στον τελικό. Δικαίως δίνονται φαβορί οι Fnatic σήμερα αλλά το τρελό run των G2 eSports στο lower bracket με κάνει να κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το τελικό αποτέλεσμα. Η βάση είναι μια όμως , οι Rogue είναι καλύτεροι και από τους 2 σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα που έχουν περιμένω εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουν!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

ENCE vs Ninjas in Pyjamas (16:30)

Για να είμαστε ειλικρινείς οι Ninjas in Pyjamas είναι καλύτερη ομάδα , ειδικά μόλις μπούν στην συνάρτηση dev1ce-Brollan είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν, σήμερα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική. Phzi – Estag θα αγωνιστούν με τον έναν να γνωρίζει πως χάνει την θέση του άμεσα και τον άλλον λίγο αργότερα, φυσικά αποδίδουν στα κόκκινα ακόμα και έτσι αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετό σήμερα κόντρα στους Φινλανδούς. Οι ENCE είναι γνωστοί στην στήλη μιας και μας έχουν δικαιώσει αρκετές φορές, σταθερότατη ομάδα με πολύ δυνατό map pool μιας και μόνο στην Inferno υστερούν. Αυτό περιμένω να τους δώσει και την νίκη σήμερα και ειδικότερα η Nuke που περιμένω να είναι και το decider map!

Εκτίμηση :

  • ENCE νίκη με απόδοση 1,87 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

FURIA vs Faze Clan (20:30)

Πολύ ποιο απλά τα πράγματα σε αυτόν τον ημιτελικό μιας και οι Faze Clan έχουν βαλθεί να τρελάνουν τους πάντες, ήταν top-5 έτσι και αλλιώς αλλά αυτή τη στιγμή διαλύουν τους πάντες! Αφού κέρδισαν $1μ τον προηγούμενο μήνα στο ΙΕΜ πλέον είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν άλλο ένα και στο ESL! Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι FURIA με εξαιρετική απόδοση στη διοργάνωση μετρούν 5/6 νίκες με μοναδική ήττα 1-2 από τον σημερινό τους αντίπαλο! Vertigo – Ancient είναι οι μοναδικοί χάρτες που έχουν το πάνω χέρι οι FURIA, ένας μπορεί να αποκλειστεί επομένως τα πάντα δείχνουν remake και 2-1 νίκη των Faze!

Εκτίμηση :

  • Over 2,5 χάρτες με απόδοση 2,12 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ