Δυνατοί άσοι στην Αγγλία και ρίσκο στην Ιταλία

Ανανεώθηκε:
Γουλβς Ποντένσε προγνωστικά Αγγλίας

Τελικά η μοίρα το ΄παιξε το παιχνιδάκι της χτες και όπως είχαμε υποθέσει, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ που είχε πετύχει το τελευταίο του γκολ κόντρα στη Σαλερνιτάνα, ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 9 αγώνες και με την ίδια αντίπαλο και μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ για την Ίντερ. Η Σεβίλη μας πρόδωσε με την «λευκή» ισοπαλία, αλλά τουλάχιστον μας έδωσε το under. Φουλ από αγώνες το σημερινό Σάββατο, μας δίνει πολλές επιλογές για προγνωστικά στοιχήματος κι ας ελπίσουμε να μην αρχίσουμε τη … νηστεία από σήμερα!

ΓΟΥΛΒΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 10 βαθμούς πάνω από την Πάλας. Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι κέρδισε την Λέστερ, όμως τα επόμενα δυο που ήταν εκτός, τα έχασε. Βέβαια, έχασε από Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδικός στόχος σήμερα, να επανέλθει στις νίκες, κάτι που θα την φέρει πιο κοντά στην εξάδα. Είχε και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί, καθώς η Πάλας, είχε αγώνα για το κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Αετοί» βρίσκονται σε καλή φόρμα κι έχουν μόνο 1 ήττα, στα τελευταία 6 παιχνίδια τους, ενώ στο προηγούμενο εκτός έδρας, συνέτριψαν την προτελευταία Γουότφορντ με 4-1. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τους «Λύκους», οι οποίοι στο ματς του πρώτου γύρου στο «Σέλχαρστ Παρκ», έχασαν με 2-0. Περιμένω μια κλειστή και δυνατή αναμέτρηση, με την Γουλβς να πρέπει να δείξει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει το παιχνίδι. Σημαντικό, ότι στις 3 τελευταίες  μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Μολινό», η Γουλβς, έχει κερδίσει και τις 3 και χωρίς να δεχτεί γκολ!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Και ξαφνικά, σκοτάδι για την ΜπράιτονΕνώ στα μέσα του Φλεβάρη, ήταν η ομάδα με τις λιγότερες ήττες (4), μετά τις τρείς ομάδες της κορυφής, έκανε 3 σερί από τότε και το όνειρο της Ευρώπης χάθηκε. Τα μαγικά του Πότερ, φαίνεται τελείωσαν. Κι έτσι η Νιουκάστλ, ευελπιστεί σήμερα να την υποχρεώσει σε μια τέταρτη σερί ήττα και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, την απόσταση της από την ζώνη του υποβιβασμού.

Νιουκάστλ – Μπράιτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι «Γλάροι» να είναι 8 βαθμούς από πάνω της , αλλά είναι εκτός φόρμας. Στις 3 ήττες τους μάλιστα, δεν κατάφεραν να βρουν και το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Νιουκάστλ βέβαια, έχει να κερδίσει την Μπράιτον από τη σεζόν 2016-17, τη χρονιά που η Μπράιτον ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρώ πως σήμερα είναι η ευκαιρία της, εφόσον δείχνει να έχει διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα υπό τις οδηγίες του  Έντι Χάου. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θα ποντάρω λοιπόν σε αυτό!

ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Κανονικά με την Ρόμα, δεν θα ΄πρεπε να ασχοληθώ, γιατί τελευταία τους έχει στείλει  όλους… αδιάβαστους! Στα προγνωστικά εννοώ, μην παρεξηγηθώ. Με τη Σασουόλο πήρε το 2-2 στο 94’. Με την Βερόνα, πάλι 2-2 από 0-2, με ανατροπή στο 84’. Και την Κυριακή, 1-0 την Σπέτσια με πέναλτι στο 99’. Δηλαδή, πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό το τρελό σερί για τον Μουρίνιο; Εγώ λέω ότι με την φορμαρισμένη Αταλάντα, δεν μπορεί να το επαναλάβει.  Κι όταν βλέπω την απόδοση για τη νίκη της «Θεάς» στο Ολίμπικο στα ύψη, δεν μπορώ να μην το ρισκάρω. Ακόμη κι αν οι οιωνοί, είναι με τους Ρωμαίους.

Ρόμα – Αταλάντα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θυμίζω ότι η Ρόμα είχε νικήσει με 4-1 στο Μπέργκαμο στον πρώτο γύρο με υποδειγματικό ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων, έχει μείνει αήττητη σε 6 σερί αγώνες, ενώ σήμερα η Αταλάντα δεν θα έχει στην άμυνα της, Τζιμσίτι και Ντεμιράλ! Και πάλι όμως κλίνω προς το «2», παίρνοντας ως δεδομένα για την Αταλάντα, το εντυπωσιακό 4-0 επί της Σαμπντόρια, το αήττητο σερί των 7 αγώνων που έχει στη Ρώμη, αλλά και τα 18 γκολ που έχει σκοράρει στα τελευταία 8 παιχνίδια της κόντρα στους «τζιαλορόσι». Για το πόσο δυνατή είναι εκτός έδρας, δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια…

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΓουλβςΚρίσταλ Πάλας ➡ «1»  (απόδοση 2.35)

ΓουλβςΚρίσταλ Πάλας   under 2.5  (απόδοση 1.55)

Νιουκάστλ – Μπράιτον «1»  (απόδοση 2.75)

Ρόμα – Αταλάντα ➡ «2»  (απόδοση  2.70)

Ρόμα – Αταλάνταover  2.5  (απόδοση  1.80)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας:

  • Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερν Λεβερκούζεν
  • Λέστερ – Λιντς
  • Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
  • Νις – Παρί Σεν Ζερμέν
  • Μάντσεστερ Σίτυ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Μάιντζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Ρεν – Ανζέρ
21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​