Βήμα … τίτλου, για Ίντερ και Σεβίλη

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα αλαβες σεβιλλη

Με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, αλλά και με σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι, όπως αυτό του Μάντσεστερ, μεταξύ της Σίτι και της Γουνάϊτεντ, αλλά και η μάχη κορυφής, Νάπολι – Μίλαν, νομίζω πως περιμένουμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος για όσους παίξουν … εντός έδρας, αφού φαίνεται πως ο καιρός ίσως χαλάσει για κάποιους τα σχέδια τους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Έτσι κι αλλιώς, να περάσετε όλοι όμορφα, ότι κι αν κάνετε και καλά κέρδη φυσικά, κάνοντας αρχή με τα προγνωστικά στοιχήματος, στην αυλαία της αγωνιστικής σε Ισπανία και Ιταλία. Και φυσικά, μην ξεχνάτε το Golden 21”, δίνοντας και η στήλη, τη δική της πρόβλεψη.

ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΗ

Την ευκαιρία να βρεθεί στο μείον 3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ, έχει απόψε η Σεβίλη, η οποία, μετά και τη νίκη της στο τοπικό ντέρμπι με την Μπέτις, έχει μείνει μόνη της να κυνηγάει τη «Βασίλισσα». Κλείνοντας μάλιστα τον Φλεβάρη με τον καλύτερο τρόπο, αφού πήρε και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, βλέπει μόνο τρίποντο, κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας, Αλαβές. Όχι πως θα είναι εύκολη η αποστολή της, καθώς η Αλαβές έχει μαζέψει 4 βαθμούς στις 3 τελευταίες αγωνιστικές με τη νίκη της επί της Βαλένθια και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Χετάφε, αλλά σίγουρα η ομάδα του Ουνάϊ Έμερι έχει την δυναμική και την ποιότητα να πάρει ένα ματς που είναι στα μέτρα της και θα την κρατήσει στη μάχη του τίτλου.

Αλαβές – Σεβίλλη στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει 2 σερί νίκες στο «Μεντιθορόθα», αν και η Αλαβές εφέτος στον πρώτο γύρο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», της έβαλε πολύ δύσκολα και την ανάγκασε σε ισοπαλία 2-2, με τον Ράκιτιτς να ισοφαρίζει για τους Σεβιγιάνους στο 92’! Ήταν το πρώτο τους παιχνίδι από το 2016-17, την σεζόν που ανέβηκε η Αλαβές, που σημειώθηκαν 4 γκολ. Πιστεύω ωστόσο ότι σήμερα το σκορ θα μείνει χαμηλά. Άλλωστε και οι δύο τους δεν φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές. Η Αλαβές έχει την χειρότερη επίθεση της Λα Λίγκα και η Σεβίλη την χειρότερη από τις ομάδες της κορυφής.  Δύο πραγματάκια με προβληματίζουν όσο αφορά την Σεβίλη. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία της ταξίδια, ενώ από την αρχή της σεζόν, στα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν εμφανιστεί 12 κόκκινες κάρτες! Η ίδια έχει δει τις μισές.

ΙΝΤΕΡ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Ένα ματς, σαφώς με ακλόνητο φαβορί την Ίντερ, η οποία ωστόσο, έχει μείνει χωρίς νίκη τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, ενώ έχει σκοράρει μόνο δύο φορές! Την ίδια περίοδο, η ουραγός Σαλερνιτάνα, έχοντας αλλάξει και προπονητή (Νίκολα), έχει μείνει αήττητη, με 4 σερί ισοπαλίες, ανάμεσα τους κι αυτή με την πρωτοπόρο Μίλαν. Κι έχει σκοράρει και στις 4! Σκόραρε ακόμη και στην τελευταία ήττα της, από τη Νάπολι (4-1). Από την άλλη βέβαια, η ομάδα του Ριμπερί, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της εφέτος.

Ίντερ – Σαλερνιτάνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφώς είναι αδιανόητο για την ομάδα του Ινζάγκι να μην βρίσκει εύκολα γκολ τελευταία, αφού μετά το 1-1 με τη Νάπολι, έχει μείνει άσφαιρη σε 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι αυτό, μπορεί άμεσα να της κοστίσει 2 τίτλους, μετά την εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ (2-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ και το 0-0 με την Μίλαν στο κύπελλο. Θεωρώ πως είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την πρωταθλήτρια, κόντρα στη σκληροτράχηλη Σαλερνιτάνα, να επιτρέψει στα γκολ και στις νίκες, έστω και με δυσκολία. Κι επειδή πιστεύω στα τερτίπια της μοίρας, κάτι μου λέει ότι θα σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος σκόραρε για τελευταία φορά κόντρα στην Σαλερνιτάνα, στο 5-0 του πρώτου γύρου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΑλαβέςΣεβίλη under 2.5(απόδοση  1.53)

ΑλαβέςΣεβίλη 2 (απόδοση  1.95)

FUN BET:  ΑλαβέςΣεβίλη 0-2 (απόδοση  8.00)

ΊντερΣαλερνιτάνα 1 & G/G (απόδοση  2.75)

ΊντερΣαλερνιτάνα σκόρερ  Μαρτίνεζ (απόδοση  1.57)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας:

  • Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερν Λεβερκούζεν
  • Λέστερ – Λίντς
  • Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
  • Νις – Παρί Σεν Ζερμέν
  • Μάντσεστερ Σίτυ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Μάιντζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Ρεν – Ανζέρ
21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​