*Παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Από 7/8 νίκες επί της Στόουκ έρχεται η Κρίσταλ Πάλας ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι. Το 1-0 ο Σλουπ στο 9’, ισοφάρισε η Μπέρνλι με αυτογκόλ του Μιλιβόγιεβιτς. Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα η Κρίσταλ Πάλας, είχε ευκαιρίες και δοκάρι, άξιζε τη νίκη.

Είχε διάθεση, κίνηση και τον πλήρη έλεγχο κόντρα στην Μπέρνλι το περασμένο Σάββατο, ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη, ωστόσο σκάλωσε στο 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση, είχε το γκολ με τον Σλουπ και έβγαλε θετική εικόνα, θα μπορούσε να έχει σκοράρει δεύτερη φορά. Η Μπέρνλι εμφανίστηκε επιθετικά μόνο στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε συγκυριακά με το αυτογκόλ του Μιλιβόγιεβιτς. Η Κρίσταλ Πάλας πίεσε, έβγαλε φάσεις, είχε δοκάρι με τον Ζαχά, γενικά έψαξε περισσότερο το γκολ και άξιζε το «τρίποντο».

Επιστροφή στις απώλειες μετά το εκτός έδρας 4-1 επί της Γουότφορντ, αυτό είναι το μοναδικό «τρίποντο» των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών για την ομάδα του Βιεϊρά (1-4-3). Με 30 πόντους η Πάλας καταλαμβάνει την 11η θέση, στο +9 απ’ την τελευταία τριάδα, το πρόβλημα της είναι κυρίως αμυντικό, καθώς δέχτηκε γκολ στα 21/27 παιχνίδια πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ’ την άνετη παραμονή, η διάκριση στο Κύπελλο την ενδιαφέρει, για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε κατά σειρά τις Μίλγουλ (1-2 εκτός έδρας) και Χάρτλπουλ (2-0 εντός). Δεν αναφέρθηκαν απουσίες, ίσως γίνουν μια-δυο αλλαγές.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Betshop).

*Έρχεται από 5/6 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΟΥΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Μπόρνμουθ. Ο Σμιθ το 0-1 στο 20’, το 1-1 έκανε ο Σολάνκε στο 83’, το 2-1 ήρθε απ’ τον Λόου στο 89’. Με δέκα παίκτες απ’ το 32’ ο Φοξ.

Όλα έβαιναν καλώς στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με την Μπόρνμουθ το Σάββατο για τη Στόουκ, ωστόσο στο φινάλε τα… θαλάσσωσε. Στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στο 20’ έπειτα από ωραία επίθεση και τελείωμα της φάσης, ωστόσο στο 32’ ένα ανόητο και αχρείαστο μαρκάρισμα του Φοξ την άφησε με δέκα παίκτες. Ήταν φυσιολογικό να πιέσει ασφυκτικά η Μπόρνμουθ στο δεύτερο μέρος, έβγαλε φάσεις, είχε δοκάρι, τελικά βρήκε τις λύσεις με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για το τελικό 2-1.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Στόουκ μετά το εντός έδρας 1-2 απ’ τη Λούτον, είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2 εκτός) και Μπέρμιγχαμ (2-2 εντός), νωρίτερα κέρδισε τη Σουόνσι εντός έδρας (3-0). Με 44 πόντους καταλαμβάνει την 15η θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, είναι στο +11 απ’ την τελευταία τριάδα και στο -10 απ’ την πρώτη εξάδα των πλέι-οφ. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο, πήρε δύο εντός έδρας προκρίσεις με Λέιτον Όριεντ (2-0) και Γουίγκαν (2-0).

Πολλά τα προβλήματα σήμερα για τον κόουτς Ο’ Νιλ, καθώς εκτός απ’ τους τραυματίες Σούταρ, Βράνσιτς και Σόγιερς, δεν υπολογίζονται οι Γιαγκέλκα, Μπέικερ και Φίλοτζεν, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο, ο τιμωρημένος Φοξ (η έφεση για την κόκκινη έπεσε στο κενό), ενώ είναι αμφίβολοι οι Τόμσον και Τάιμον.

ΣΤΟΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/9 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ