Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: Funspark Ulti Finals 2022

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με τον S1mple όπως λίγο πολύ όλοι περιμέναμε να κερδίζει την πρώτη θέση για τον MVP του 2022! Αφού οι Natus Vincere κατάφεραν να τα σαρώσουν όλα μαζί με το Major όλα έδειχναν την κατάληξη στον μεγαλύτερο παίχτη της σκηνής μέχρι τώρα. Πολλοί παίχτες πέρασαν τα τελευταία 8 χρόνια για το Global Offensive και άλλοι τόσοι στα περισσότερα Fps games, το impact του συγκεκριμένου παίχτη είναι μοναδικό όπως και ο τρόπος σκέψης μέσα στο παιχνίδι, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που πιστεύω πως και Counter Strike να μην υπήρχε θα είχε διακριθεί σε άλλο game.

Σήμερα το μεσημέρι έχουμε 2 αγώνες για το Funspark Ulti, έχω επιλέξει νίκη Entropiq – Gambit σε δελτίο διπλασιασμού. Περιμένω εύκολα ή δύσκολα να περάσουν και οι 2 ενώ δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο για κάποιον να μπλέξει με τα χαντικαπ, μεγάλο το ρίσκο για μικρό αντίτιμο. Θα ασχοληθούμε με το Eden Arena Malta όμως, τουρνουά μικρής σημασίας αλλά τρέχει ταυτόχρονα με το Funspark Ulti και περιμένω οι ομάδες που συμμετέχουν και στα 2 να κάνουν επιλογή παιχνιδιών με ότι αυτό συνεπάγεται. MONA ΑΠΟΔΕΚΤΑ και ισόποσα λοιπόν σε εξαιρετικές αποδόσεις τουλάχιστον την στιγμή που γράφω, πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Eden Arena Malta Vibes

Μικρό tour με έπαθλο μόλις $50k με φάση νοκ αουτ αγώνων μόνο, συμμετέχουν ομάδες τρίτης κατηγορίας και κάποιες ομάδες που συμμετέχουν στο Funspark Ulti σαφώς μεγαλύτερης κατηγορίας. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τα φαβορί θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος στα $250κ από τα $50κ του Malta Vibes, σε συνδυασμό με τα τρομακτικά όρια αποδόσεων που έχουν βγάλει οι εταιρείες υπάρχει value. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως οι αγορές των χαντικαπ χαρτών και του Over 2,5 είναι άφαντες στις περισσότερες κατηγορίες και δίνονται μόνο όρια γύρων. Οι Ecstatik σε λίγες ώρες αντιμετωπίζουν τους Entropiq με νίκη προκρίνονται στον ημιτελικό της μεγάλης διοργάνωσης που ξεκινάει αύριο το πρωί, αποκλείω να δώσουν το παραμικρό ενδιαφέρον στον αγώνα με τους Nexus το απόγευμα. Match up που η νίκη τους προσφέρεται στο 1,15 μπορεί να γυρίσει σε εύκολη νίκη των Ρουμάνων στο 6.00!! Εμείς θα πάμε με τις ποιο safe επιλογές που πληρώνουν αρκετά καλά, προσωπικά θα ψάξω και την απόλυτη έκπληξη τουλάχιστον στην περίπτωση των Ρουμάνων…

Εκτίμηση :

  • Ungentium vs K23 – Ungentium +1,5 χάρτες με απόδοση 2,65 στην Stoiximan.
  • NEXUS vs Ecstatic – NEXUS +1,5 χάρτες με απόδοση 2,40 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega