Στροφή στο πρωτάθλημα

Ανανεώθηκε:

Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει η χτεσινή ημέρα… Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι όταν μπλέκεις με διοργανώσεις κυπέλλων, ρισκάρεις και μπορεί και να φας τα μούτρα σου. Δεν μας παίρνει από κάτω όμως και ευτυχώς που σήμερα επιστρέφουν οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα και θα κινηθούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται απόψε την Φράιμπουργκ, σε ένα ντέρμπι κορυφής, αφού η ομάδα του Κρίστιαν Στράϊχ, εφέτος κάνει πολύ καλή πορεία και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρέα με την Μπάγερν, έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (18 γκολ κατά). Η Ντόρτμουντ μπήκε δυναμικά στο ‘22 κερδίζοντας 3-2 εκτός έδρας την Άιντραχτ και μάλιστα με ανατροπή, αφού έχανε 2-0, μέχρι το 71’ που μείωσε ο Αζάρερχόμενος από τον πάγκο. Ο Βέλγος είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριο! Ο Χάλαντ δεν σκόραρε, αλλά έβαλε το …χεράκι του και στα 3 γκολ των Βεστφαλών.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά εφέτος, έχει μείνει «άσφαιρος» ο Νορβηγός σε 2 σερί ματς. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Φράϊμπουργκ, η οποία, παρότι προηγήθηκε στο γήπεδο της με 2-0 της προτελευταίας, αλλά ανεβασμένης τελευταία, Αρμίνια, υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία 2-2 κι έχασε την τρίτη θέση από την Χόφενχάϊμ. Θεωρητικά, η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί κι έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 3 βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν και να την αγχώσει στο αυριανό παιχνίδι της στην Κολονία. Αλλά, πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της, απέναντι στην πολύ καλή άμυνα της Φράιμπουργκ, η οποία είναι και η πιο δυνατή εκτός έδρας ομάδα, μετά την Μπάγερν, έχοντας αποσπάσει 15 βαθμούς! Τον Αύγουστο, στον πρώτο γύρο, η Φράϊμπουργκ είχε νικήσει στην έδρα της με 2-1 την Ντόρτμουντ, αλλά στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», δεν έχει νικήσει ποτέ κι έχει μόνο μια ισοπαλία σε 11 ματς. Εκείνη η ισοπαλία με 2-2 όμως, είχε γίνει τον Γενάρη (!)όπως τώρα – του ’18.

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας

Πρώτο παιχνίδι για την Μπράιτον στην έδρα της και τρίτο για το 2022, έχοντας πετύχει 2 νίκες στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε Έβερτον στο πρωτάθλημα και Γουέστ Μπρόμιτς στο κύπελλο στην παράταση. Είχε κλείσει δε την παλιά χρονιά με την ισοπαλία στο Λονδίνο με την Τσέλσι. Δικαιολογημένα έχουν δώσει το παρατσούκλι «Χάρι» Πότερ στον προπονητή Γκρέϊαμ Πότερ, καθώς η 9η στη βαθμολογία, Μπράϊτον, έχει τις λιγότερες ήττες (4), μετά τις πρωτοπόρες, Μαν. Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι, αλλά έχει και τις περισσότερες ισοπαλίες (9), αλλιώς θα ήταν σε ευρωπαϊκή πορεία. Η Κρίσταλ Πάλας από την πλευρά της, είναι 4 βαθμούς πίσω της και μπήκε στη νέα χρονιά με εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ, ενώ στο κύπελλο ξεπέρασε με άγχος την Μίλγουολ(2-1) της Τσάμπιονσιπ.

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πρώτο γύρο στο «ΣέλχαρστΠαρκ» τον Σεπτέμβρη, η Μπράϊτον πήρε ισοπαλία 1-1 με γκολ στο 95’ και είναι αξιοσημείωτο, ότι ήταν το τρίτο σερί μεταξύ τους παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις! Και στον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν, η Μπράϊτον είχε πάρει ξανά ισοπαλία 1-1 στο 90’, ενώ στον δεύτερο γύρο, στο Μπράϊτον, η ΚρίσταλΠάλας νίκησε με 2-1, με γκολ στο 95’! Μία σου και μία μου δηλαδή, αλλά η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, με 2 σερί νίκες στο «ΑΜΕΞ». Έχω την εντύπωση ωστόσο, πως αυτό δεν θα συνεχιστεί απόψε και το δυναμικό ξεκίνημα της Μπράϊτον στο 2022, με παρακινεί να της δώσω τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Υπολογίζω επίσης, ότι αυτή τη στιγμή, η Κρίσταλ Πάλας, έχει 3 σερί ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ! Χώρια, ότι 3 βασικοί παίκτες της, Ζαχά, Αγιού και Κουγιατέ, λείπουν στο ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΠ.  Ευκαιρία για την Μπράϊτον να την νικήσει για πρώτη φορά, μετά το 2019!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ γκολ / γκολ και over 2.5 (απόδοση 1.91)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας  1  (απόδοση 2.00)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ