Με σφυριά και …μερένγκες

Ανανεώθηκε:
benzema-realmadrid

Για άλλη μια φορά, χτες Σάββατο, επιβεβαιώθηκε, το πόσο επιβαρύνονται αγωνιστικά, οι ομάδες που παίζουν και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη τα μεγάλα ονόματα και πόσο δύσκολα ξεπερνάνε κάποια εμπόδια, που σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν απλά, σαμαράκιαΗ Μάντσεστερ Σίτι πήγε στη Λειψία και χτες με τη Γουλβς, έπρεπε να αποβληθεί ο Χιμένες, για να νικήσει 1-0 και μάλιστα με πέναλτι. Η Λίβερπουλ πήγε στο Μιλάνο και χτες με Άστον Βίλα κι αυτή 1-0 με πέναλτι. Η Τσέλσι πήγε στην Αγία Πετρούπολη και χτες χρειάστηκε 2 πέναλτι και δύο ανατροπές στο σκορ, για να νικήσει στο 94’  τη Λιντς. Ακόμα και ομάδες που δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν, τα βρήκαν σκούρα. Η Γιουβέντους που νίκησε τη Μάλμε, έμεινε στο 1-1 στη Βενετία.

Βρες όλα τα παιχνίδια στην Fonbet με κορυφαίες αποδόσεις

Η Μίλαν που έχασε από την Λίβερπουλ, ισοφάρισε στο 92’  την Ουντινέζε! Η Μπάγερν που νίκησε την Μπαρτσελόνα, χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ για να νικήσει 2-1 τη Μάϊντς, ενώ και η Ντόρτμουντ που συνέτριψε την Μπεσίκτας, γκέλαρε με την Μπόχουμ, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με γκολ στο 85’. Εκεί την πάτησα κι εγώ… Τελικά, πρέπει να υπολογίζουμε τα πάντα και πάλι, δεν θα είναι σίγουρη η πρόβλεψη. Η Λειψία για παράδειγμα – η οποία για κάποιο λόγο μου ‘χει κάτσει ότι θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού – μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, συνέτριψε με 4-1 την Γκλάντμπαχ! Πάμε λοιπόν με προσοχή, να δούμε Κυριακάτικα, τι ψάρια θα πιάσουμε, με τρείς ακόμη «ευρωπαίες».

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Η Γουέστ Χαμ, μετά την τεράστια νίκη της επί της Τσέλσι, έβγαλε τον…αδιάφορο εαυτό της με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι έχασε 1-0 στο «ΛόντονΣτέντιουμ». Τώρα όμως δεν έχει τέτοια περιθώρια γιατί η τετράδα την καλεί. Και η Μπέρνλι δεν είναι στα καλύτερα της. Έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια της. Πάντως η προηγούμενη ήττα της, από τη Νιούκαστλ, σταμάτησε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων για την ομάδα του Σον Ντάϊς, στο οποίο μετρούσε 3 σερί ισοπαλίες. Γι αυτό και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η σωτηρία δεν είναι μακριά. Μόλις 3 βαθμοί. Κι έχει και ματς λιγότερο, αυτό με την Τότεναμ. Φυσιολογικά, η σκέψη μου θα πήγαινε κατ’  ευθείαν στο διπλό, αλλά οι απουσίες που έχουν τα «σφυριά», ειδικά το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με κάνουν να σκέφτομαι και την περίπτωση της ισοπαλίας.

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ: 2Χ & Under 3.5 (1.88)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλ. Μαδρίτης Προγνωστικά

Με τον Μπενζεμά στη σύνθεση τους, αυτή τη φορά οι«μερένγκες» και με τον αέρα της υπεροχής απέναντι στησυμπολίτισσα, από την οποία έχουν χάσει μόνο μια φορά, στις 11 τελευταίες συναντήσεις τους! Κι έρχονταικι από τη νίκη κορυφής, κόντρα στην Ίντερ! Η ομάδα του Αντσελότι, με 6 σερί νίκες, έχει ήδη δημιουργήσει διαφορά 8 βαθμών από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα, ενώ έχει 11 συνολικά νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Τρένο με σπασμένα φρένα! Σημειώστε επίσης, ότι στα τρίατελευταία «κλάσικο» στο Μπερναμπέου, δεν έχει δεχτεί γκολ από την Ατλέτικο.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σιμεόνε, μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες, μία από τη Μίλαν και μια σοκαριστική -ενώ προηγήθηκε- από τη Μαγιόρκα, ξαναβρήκε τον εαυτό της στο Οπόρτο και με το επιβλητικό 3-1, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έφτιαξε κάπως την ψυχολογία της, αλλά με μόνο 1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δεν ξέρω πως μπορεί να βρει μια δεύτερη κόντρα στην φορμαρισμένη Ρεάλ. Εκτός αν ο Όμπλακ, πιάσει τα άπιαστα, όπως έκανε και με την Πόρτο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ   & under 3,5  (απόδοση 1,88)

Ρεάλ – Ατλέτικο  1  (απόδοση 2,00)

Ρεάλ – Ατλέτικο: 1 (2.00)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ