Τελευταία αγωνιστική

*Η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον όμιλο προκρίνεται στους “16” της διοργάνωσης.

*Η ομάδα που θα τερματίσει 2η στον όμιλο θα παίξει νοκ-άουτ ματς με ομάδα που θα τερματίσει 3η στους ομίλους του Champions League.

*Η ομάδα που θα τερματίσει 3η στον όμιλο συνεχίζει στο Europa Conference League.

*Η Μαρσέιγ πρέπει να μη χάσει για να προκριθεί στο Europa Conference League.

*Η Λοκομοτίβ χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει εκείνη την πρόκριση για το Europa Conference League.

*Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στη μοναδική αναμέτρηση στη μεταξύ τους ιστορία.

ΜΑΡΣΕΙΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-2 από τη Γαλατάσαραϊ, την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δεν αντικατοπτρίζεται στο τελικό σκορ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (2-0 στο 30’), μετά από ατομικά λάθη. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δέχτηκε και το 3-0 (64’), με τον υπόλοιπο αγώνα να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Μίλικ (68’, 85’)και ένα του Μπάμπελ (4-1 στο 83’).

Για το πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπρέστ, το περασμένο Σάββατο. Ήταν καλύτερη των φιλοξενούμενων καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκε δίκαια στο 29ο λεπτό. Τα ατομικά λάθη την πλήγωσαν και πάλι, με την Μπρέστ να κάνει το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53’. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από αδράνεια της άμυνας των Μασσαλών.

Βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Μοναδικός στόχος η εξασφάλιση της 3ης θέσης. Μετράει 4 ισοπαλίες στα 5 ματς της για τον όμιλο, αγνοώντας παράλληλα τη νίκη. Εντός έδρας έχει 2 ισοπαλίες σε 2 ματς.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπρέστ, για το πρωτάθλημα.

Μαρσέιγ Στατιστικά

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην bwin)

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Λάτσιο, την προηγούμενη αγωνιστική. Άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο την υπεροχή των Ιταλών και κατέρρευσε στο β’ μέρος.  Με δύο ατομικά λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 63’ (δύο γκολ του Ιμόμπιλε με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι). Δεν κατάφερε να αντιδράσει, με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για το πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουράλ, το περασμένο Σάββατο. Σε ένα κακό από άποψη ποιότητας παιχνίδι, έμεινε πίσω στο σκορ στο 42ο λεπτό, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ογκούστινιακ. Το έργο της έγινε ακόμη δυσκολότερο στο 47’, όταν και αποβλήθηκε ο Γεντβάι, με 2η κίτρινη κάρτα. Δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με το 0-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει αυτή στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League. Μετράει 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 2 εκτός έδρας παιχνίδια της για τον όμιλο.

Τραυματίες παραμένουν οι Μαγκέεφ (7 συμμ.), Α. Μίραντσουκ (4 συμμ.), Ανιορίν (7 συμμ.)και Ζε Λουίς (-). Αμφίβολοι οι Γκιγιέρμε (13 συμμ.), Ζεμαλετντίνοφ (13 συμμ./5 γκολ)και Τικνιζιάν (8 συμμ.). Τιμωρημένος ο Μπαρίνοφ (5 συμμ.). Γενικά εκτός ο Ζιβογκλιάντοφ (3 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουράλ.

Λοκομοτίβ Μόσχας Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Μετράει 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ