*6η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν είχε πολλές πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Λεβαδειακού, η ήττα ήταν φυσιολογική και εντός προγράμματος. Ο Λεβαδειακός ήταν πιεστικός απ’ την αρχή, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που έπρεπε σ’ όλους τους τομείς, σκόραραν δύο φορές μέχρι το 54’ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε οριστικά. Τρίτη ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για την Ιεράπετρα, που έχει κερδίσει μόλις έναν πόντο, στο εντός έδρας 1-1 με τον Ηρόδοτο. Η αποστολή: Κατάλντι, Τασιούλης, Γκεγκόλι, Καζάου, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν, Βουό, Χιμένεθ, Γεωργόπουλος, Λεμονής, Καραγκιόζης, Μανουσάκης, Χιντζίδης, Κοντοές, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο, Ζήσης, Κάρδαρης, Ψάνης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο 2-0 το σκορ με τα γκολ των Νίλι και Δούμτσιου μέχρι το 54’, το 3-0 ήρθε στο 82’. Μείωσε στο φινάλε ο ΟΦ Ιεράπετρας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 3/4 ΝG στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Under 2.5 τα 2/3 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αποδεικνύεται μια απ’ τις πιο καλές ομάδες του νοτίου ομίλου, αν και την περασμένη εβδομάδα το έργο της ήταν εύκολο κόντρα στην αδύναμη και ελλιπέστατη Ζάκυνθο. Το τελικό 4-0 τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα, ο οποίος ουσιαστικά είχε κριθεί απ’ το πρώτο ημίχρονο με το 2-0 για τους Ροδίτες. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του κόουτς Σωτήρη Αντωνίου, που έχε ρεκόρ 3-2-0, οι απώλειες ήρθαν στα δύο εκτός έδρας ματς με Αστέρα Βλαχιώτη (0-0) και Χανιά (2-2). Με 11 πόντους η Ρόδος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, αν κερδίσει σήμερα θα περάσει στην κορυφή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 επί της Ζακύνθου. Στο 2-0 το ημίχρονο με τα γκολ των Σταματελόπουλου και Μαρκόφσκι, στο 74’ το 3-0 ξανά απ’ τον Σταματελόπουλο, το τελικό 4-0 ήρθε στο 85’ απ’ τον Αδαμάκη.

ΡΟΔΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 3/5 Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

*NG στα 4/5 ματς στο πρωτάθλημα.

ΟΦ Ιεράπετρα – Ρόδος στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ