30η αγωνιστική (τελευταία)

*Αδιάφορη η Έρεμπρο, που έχει ήδη υποβιβαστεί. Τη νίκη σε συνδυασμό με ήττα για τη Τζουργκάρντεν, θέλει η Έλφσμποργκ, για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Έλφσμποργκ – Έρεμπρο 2-1

ΕΡΕΜΠΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εννέα αναμετρήσεις η Έρεμπρο, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρκους Λαντζ φιλοξενήθηκε από τη Μιάλμπι, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως αμφότερες αποδείχθηκαν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια, για να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Κάπως έτσι, βρίσκεται στην 15η και προτελευταία θέση, με 18 βαθμούς, έχοντας πει οριστικά το “αντίο” στην κατηγορία. Ηττήθηκε και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Εξέτισε την τιμωρία του ο Ναχίρ Μπεσάρα, είναι και πάλι στην αποστολή. Κάτι που δεν ισχύει για τους εδώ και καιρό τραυματίες, Ντένις Κολάντερ και Μάρτιν Μπρόμπεργκ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μιάλμπι, για το πρωτάθλημα.

Έρεμπρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία, η Έλφσμποργκ υπέστη και πάλι την ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζίμι Τελίν υποδέχθηκε την ΑΪΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-4. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ωστόσο παρότι πήρε δυο φορές το προβάδισμα, δεν ήταν ικανή να αποσπάσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση αυτή.

Κάπως έτσι, είναι στην τέταρτη θέση με 52 βαθμούς, στο -2 από την τριάδα και τη Τζουργκάρντεν. Οπότε και θέλει τη νίκη σήμερα, καθώς σε συνδυασμό με πιθανή ήττα της Τζουργκάρντεν, θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Πανηγύρισε το διπλό στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, έχοντας υποστεί παράλληλα και μια ήττα. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Σίμον Στραντ και Λέο Βαϊσάνεν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-4 από την ΑΪΚ, για το πρωτάθλημα. Πήρε δυο φορές το προβάδισμα με τον Αλμ (12′, 41′), για να δεχθεί ισάριθμες φορές την ισοφάριση (27′, 54′) και εν τέλει να ηττηθεί (56′, 77′).

Έλφσμποργκ Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Έρεμπρο – Έλφσμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ