5η αγωνιστική

*Η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον όμιλο προκρίνεται στους “16” της διοργάνωσης.

*Η ομάδα που θα τερματίσει 2η στον όμιλο θα παίξει νοκ άουτ ματς με ομάδα που θα τερματίσει 3η στο Champions League.

*Η ομάδα που θα τερματίσει 3η στον όμιλο συνεχίζει στο Europa Conference League.

*Στην περίπτωση ισοβαθμίας το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι οι μεταξύ τους αγώνες.

*Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μια φορά στην ιστορία τους, με τους Πολωνούς να επικρατούν με 1-0, εντός έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Ρώσοι ήταν χειρότεροι των γηπεδούχων, που κυριάρχησαν σε όλο το ενενηντάλεπτο. Η Λέστερ πίεζε, δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά η Σπαρτάκ ήταν εκείνη που προηγήθηκε, με τον Μόουζες να κάνει το 0-1 στο 55′, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τις “Αλεπούδες” να συνεχίζουν την κυριαρχία τους και να φτάνουν στην ισοφάριση επτά λεπτά αργότερα, με τον Άμαρτεϊ (58′). Μόνο τυχερή μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία για το σύνολο του κόουτς Βιτόρια, αφού είδε τον Τζέιμι Βάρντι να αστοχεί από τα 11 βήματα στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Για το πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Τσέλσι, την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 στο 28′. Η Λέκτερ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά μάταια, με την Τσέλσι να κυριαρχεί και να φτάνει σε μια εύκολη νίκη, με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, στο -2 από τις Σπαρτάκ Μόσχας και Νάπολι (1η και 2η αντίστοιχα), έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας παιχνίδια μετράει 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια για τον όμιλο. Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις της για το Γκρουπ C.

Τραυματίες παραμένουν οι Τζάσμιν (-), Φοφανά (-), Περέιρα (7 συμμ.)και Τίλεμανς (17 συμμ./3 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Τσέλσι.

Λέστερ Στατιστικά

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην betshop)

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ήττα με 1-4 από τη Νάπολι, την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε νωρίς, κάνοντας το 1-0 στο 10′, στο μοναδικό της σουτ εντός εστίας σε όλον τον αγώνα. Η Νάπολι κυριάρχησε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι και έφτασε δίκαια στην ανατροπή, σκοράροντας 4 γκολ στο 2ο σαρανταπεντάλεπτο (51′, 75′, 79′, 90′).

Για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Γκόρνικ Ζάμπρζε, την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 1ο ημίχρονο, αλλά έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 54′. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε το βαθμό της ισοπαλίας, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, με το τελικό 3-2 να διαμορφώνεται στο 90+6′. Διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν τις σύγχρονης ιστορίας της, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έχοντας 10 ήττες σε 13 παιχνίδια.

Βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, στο -1 από τις Σπαρτάκ Μόσχας και Νάπολι και στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Μετράει 1 νίκη και 1 ήττα σε 2 εκτός έδρας αγώνες για τον όμιλο. Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις για το Γκρουπ C.

Τραυματίες οι Καπούσκα (-), Άμπου Χάνα (6 συμμ.)και Μπόρουτς (13 συμμ.). Τιμωρημένος ο Ζοσουέ (20 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-4 από τη Νάπολι.

Λέγκια Βαρσοβίας Στατιστικά

*3 σερί over3.5 γκολ.

*3 σερί g/g.

ΛΕΣΤΕΡ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ