NFL: Ματσάρες σε Μπάφαλο & Κάνσας Σίτι

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται με 13 Κυριακάτικες αναμετρήσεις
  • Ρεπό αυτή την εβδομάδα έχουν οι: Ραμς & Μπρόνκος

ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΙΓΚΛΣ  –  ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΣΕΪΝΤΣ  (21/11, 20:00)

ΙΓΚΛΣ (4-6):

Τους πάνε τα εκτός έδρας παιχνίδια τους Ιγκλς, μακριά από τη Φιλαδέλφια έχουν πετύχει και τις τέσσερις φετινές τους νίκες. Την περασμένη Κυριακή έκαναν πειστική εμφάνιση στο Ντένβερ, αν και το τελικό 13-30 είναι παραπλανητικό για την ανταγωνιστικότητα του αγώνα. Ισορροπημένο το πρώτο 20λεπτο, οι Μπρόνκος απειλούσαν με ισοφάριση στα μέσα της 3ης περιόδου, όταν το fumble του Γκόρντον επιστράφηκε από το Σλέι για το touchdown του 13-27 και έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Εντυπωσιακή η μετάλλαξη του επιθετικού τους πλάνου, με το run game να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πλέον διαθέτουν 3η καλύτερη rushing επίθεση, ενώ την αγνοούσαν μέχρι πριν ένα μήνα. 214 rushing γιάρδες κατέγραψαν απέναντι στους Μπρόνκος, 176 με Τσάρτζερς, 236 με Λάιονς, 135 με Ρέιντερς. Χάουαρντ και Σκοτ μοιράστηκαν τις προσπάθειες στο Ντένβερ, σκόραρε δις στον αέρα ο Σμιθ.

Σε τροχιά επιστροφής ο βασικός RB Σάντερς.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 22-28 Μπακανίρς, 33-22 @ Ρέιντερς, 6-44 @ Λάιονς, 24-27 Τσάρτζερς, 13-30 @ Μπρόνκος
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Άντερσον (OL), αμφίβολος ο Μπαρνέτ (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Γκρέιαμ (DL), Σεουμάλο (OL), Μπρουκς (OL).

ΣΕΪΝΤΣ (5-4):

Πικρή ήττα δέχθηκαν στο Τενεσί οι Σέιντς, δεν την άξιζαν με βάση την εικόνα του αγώνα. Σε απόλυτη ισορροπία το πρώτο ημίχρονο, μία αδικαιολόγητη ποινή των διαιτητών έσωσε το τελικό drive των Τάιτανς, το οποίο κατέληξε σε touchdown για το 13-6. Το fumble στο εναρκτήριο kick του δευτέρου μέρους χάρισε short field στους Τάιτανς για το 20-6 από το πουθενά. Σωστή η αντίδραση των “αγίων”, δεν πτοήθηκαν, έμειναν πιστοί στο πλάνο, σκόραραν στα 3/5 drives που ακολούθησαν, αλλά απέτυχαν στη δίποντη μετατροπή στο φινάλε για να στείλουν το ματς στην παράταση. Μοιραίος και ο κίκερ Τζόνσον με δύο χαμένους έξτρα πόντους!

Έδωσε λύσεις, εν τη απουσία του Καμάρα, ο Ίνγκραμ σε έδαφος και αέρα, καλό παιχνίδι από το Σίμιαν, τηρουμένων των συνθηκών. Καλή εμφάνιση και από την άμυνα, επέτρεψε μόνο 264 γιάρδες και 25% σε 3rd downs.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 22-33 @ Ουάσινγκτον, 10-13 @ Σίχοκς, 36-27 Μπακανίρς, 25-27 Φάλκονς, 23-21 @ Τάιτανς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Καμάρα (RB), Άρμστεντ (OL), Ράμτσικ (OL), Ρόουτς (DL) και Μοντγκόμερι (receiver). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Ουίνστον (QB), Τόμας (receiver), Γκάρντνερ-Τζόνσον (cornerback) και Πιτ (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αποδεκατισμένοι επιθετικά οι Σέιντς, θα πρέπει να κάνει αλχημείες και πάλι ο Πέιτον για να παράξει παιχνίδι η ομάδα του, ειδικά με τις απουσίες στην γραμμή. Οι Ιγκλς φαίνεται πως βρήκαν σωστή επιθετική συνταγή με το run game, αλλά η αμυντική γραμμή των “αγιών” είναι στιβαρή. Υποψιασμένο το set των αποδόσεων, δεν υπάρχει αξία στον άσσο ως φαβορί.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΖΕΤΣ  –  ΜΑΪΑΜΙ ΝΤΟΛΦΙΝΣ  (21/11, 20:00)

  • Ντέρμπι της AFC East. Αφεντικό στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2016 και μετά οι Ντόλφινς με 8/10 νίκες! Πέρσι επικράτησαν 24-0 στο Μαϊάμι και 3-20 στη Νέα Υόρκη. 

ΤΖΕΤΣ (2-7):

Καμία αντίσταση από τους Τζετς στο κυριακάτικο ντέρμπι με τους Μπιλς, εκτέθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνά τους για το τελικό 17-45. Τραγικό παιχνίδι από τον Γουάιτ, δικαιολόγησε γιατί χρειάστηκε να φτάσει στα 26 για να ντεμπουτάρει φέτος στο NFL. Υπέπεσε σε 4 άσχημες interceptions και ο κόουτς Σάλεχ τον τράβηξε στον πάγκο στην 4η περίοδο.

Δεύτερο σερί παιχνίδι με 45 πόντους παθητικό για την άμυνα των Νεοϋορκέζων, επέτρεψαν 489 γιάρδες σύνολο, 350 στον αέρα, 57% σε 3rd downs, έκανε ότι ήθελε στο ματς ο Άλεν.

Ο Γουάιτ ήταν τόσο κακός απέναντι στους Μπιλς, που ο κόουτς Σάλεχ εξαναγκάζεται να ξεκινήσει βασικό το βετεράνο Φλάκο απέναντι στους Ντόλφινς, με τον Ουίλσον να παραμένει τραυματίας.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 27-20 @ Φάλκονς (Λονδίνο), 54-13 @ Πάτριοτς, 34-31 Μπένγκαλς, 45-30 @ Κολτς, 17-45 Μπιλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Δεν προλαβαίνει ο Ουίλσον (QB), αμφίβολοι οι Βέρα-Τάκερ (OL) και Σέπερντ (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Μπέκτον (OL), Λόσον (DL), Τζόινερ (safety), Μέι (safety).

ΝΤΟΛΦΙΝΣ (3-7):

Την ομάδα του 2020 θύμισαν την προηγούμενη Πέμπτη οι Ντόλφινς, στο εντυπωσιακό 22-10 επί των ισχυρών Ρέιβενς. Εξαιρετική η passing κάλυψη, μετά τα δύο πρώτα drives του αγώνα, οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε 7 σερί punts, μέχρι να σκοράρουν με fumble της άμυνας για το 15-3 στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου!

Ιδανική η απάντησή τους στη μείωση του σκορ (15-10), ο Τούα βρήκε τον Ουίλσον για τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα και σκόραρε από κοντά για το 22-10. Ο δευτεροετής QB ολοκλήρωσε το ματς μετά τον τραυματισμό του Μπρισέτ και αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της επίθεσης, σε μία δίμηνη “οντισιόν” για το 2022.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 23-20 @ Τζάγκουαρς (Λονδίνο), 28-30 Φάλκονς, 26-11 @ Μπιλς, 17-9 Τέξανς, 22-10 Ρέιβενς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολοι οι Βαν Γκίνκελ (linebacker) και Γουίλκινς (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Φούλερ (receiver0, Πάρκερ (receiver), Μπράουν (DL), ΜακΚόρτι (safety) και Μαντζ (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η άμυνα των Ντόλφινς βρήκε τη χαμένη ταυτότητά της στο ματς με τους Ρέιβενς, έχει την secondary να εξουδετερώσει το passing game του Φλάκο, που επιστρέφει στη δράση μετά από καιρό, ακόμη και να σκοράρει από λάθη του βετεράνου. Με όπλο αυτή περιμένουμε να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Υόρκη, σε χαμηλό σκορ, είναι επιλογή το συνδυαστικό Ντόλφινς & Under 51.5, σε απόδοση 2.20. 

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΚΑΡΟΛΑΪΝΑ ΠΑΝΘΕΡΣ  –  ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ  (21/11, 20:00)

ΠΑΝΘΕΡΣ (5-5):

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο για τους Πάνθερς, εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των Κάρντιναλς στην επίθεση και με την αύρα του Νιούτον πέρασαν με 10-34 από την έδρα της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρεια.

Εκρηκτικό το ξεκίνημα της ομάδας του Ρουλ, σκόραρε touchdowns στα δύο πρώτα drives με το Νιούτον να μπαίνει ως goal line απειλή και να σκοράρει στο έδαφος για το 0-7 και να πασάρει για το 0-14 λίγο αργότερα. Σκόραραν συνολικά στα 5/6 drives του πρώτου μέρος, την ώρα που το pass rush της άμυνας “έπνιξε” το Μακόι για το 0-23 της ανάπαυλας.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, πλατιά τα χαμόγελα στην ομάδα της Σάρλοτ και με την επιστροφή του ΜακΚάφρι στις πληθωρικές εμφανίσεις με 161 γιάρδες σύνολο.

Μόλις 169 γιάρδες επέτρεψε η άμυνα, το μοναδικό touchdown των γηπεδούχων ήρθε στην 4η περίοδο.

Νέα αλλαγή βασικού quarterback ενόψει Ουάσινγκτον, με το Νιούτον να ξεκινά στην επιστροφή του στη Σάρλοτ.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 28-34 Βάικινγκς (παράταση), 25-3 @ Τζάιαντς, 13-19 @ Φάλκονς, 6-24 Πάτριοτς, 10-34 @ Κάρντιναλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Σιλς-Τζόουνς (tight end), αμφίβολοι οι Σάμιουελ (receiver), Φούλερ (cornerback), Τσαρλς (OL) και Σεντ Τζουστ (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Έρβινγκ (OL), Πάραντις (OL), Χορν (cornerback) και Ντάρνολντ (QB).

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (3-6):

Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε η Ουάσινγκτον στην επιστροφή της από το ρεπό. Με ένα μεστό παιχνίδι από το Χάινεκι και με πολύ βελτιωμένη αμυντική συμπεριφορά υπέταξαν τους πρωταθλητές Μπακανίρς με 29-19, δίχως ουσιαστικά να απειληθούν!

Οδήγησαν τον Μπρέιντι σε δύο interceptions στο ξεκίνημα του αγώνα και πήγαν στην ανάπαυλα 16-6 μπροστά. Είχαν πειστική απάντηση στις δύο φορές που μείωσαν σε απόσταση βολής οι Μπακανίρς, με ισάριθμα touchdown drives, ειδικά το τελευταίο που διήρκησε 10:26 για 80 γιάρδες σε 21 plays!!!

Με 26/32 πάσες για 256 γιάρδες, 1 touchdown, κανένα λάθος και πολλές κομβικές 3rd down πάσες ολοκλήρωσε το ματς ο Χάινεκι, σκόραρε δις ο Γκίμπσον στο έδαφος.

“Σκιά” στη βελτιωμένη εικόνα της άμυνάς η σοβαρός τραυματισμός του Γιανγκ στο γόνατο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο εκρηκτικός pass rusher.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 22-33 Σέιντς, 13-31 Τσιφς, 24-10 @ Πάκερς, 17-10 @ Μπρόνκος, 29-19 Μπακανίρς
  • Ιατρικό Δελτίο: Μακροχρόνιες οι απουσίες των Φιτζπάτρικ (QB), Τόμας (tight end), Ρουλιέρ (OL), Σουέτ (DL) και Γιανγκ (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από τεράστιες – αναπάντεχες νίκες την περασμένη Κυριακή και αναθάρρησαν για τη συνέχεια, αλλά τα ρόστερ τους παραμένουν ημιτελή. Ο ενθουσιασμός για την επιστροφή του Νιούτον μπροστά στο κοινό των Πάνθερς μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός βραχυπρόθεσμα για την επίθεση των Πάνθερς, ειδικά απέναντι σε μία Ουάσινγκτον που έχασε τους δύο καλύτερους pass rushers της. Δίνουμε μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, δίχως να είναι κάποια ευκαιρία ο άσσος.


ΜΠΑΦΑΛΟ ΜΠΙΛΣ  –  ΙΝΤΙΑΝΑΠΟΛΙΣ ΚΟΛΤΣ  (21/11, 20:00)

  • Οι δύο ομάδες έχουν το καλύτερο turnover ratio στο πρωτάθλημα, οι Μπιλς είναι στο +14 και οι Κολτς στο +11. 

ΜΠΙΛΣ (6-3):

Ξεπέρασαν άμεσα το σοκ της ήττα στο Τζάκσονβιλ με πολύ άνετο πέρασμα από τη Νέα Υόρκη. Περίπατος το ματς με τους Τζετς, προηγήθηκαν 0-10 στην 1η περίοδο, 3-17 στο ημίχρονο και 3-38 στην 3η περίοδο.

Εύκολο το έργο του Άλεν με 21/28 πάσες για 366 γιάρδες, 2 TDs και 1 INT, βοήθησε και το run game με 139 γιάρδες και τέσσερα touchdowns από Σινγκλτέρι, Μπρέιντα, Μος και ΜακΚένζι.

Εύκολο έργο και για την άμυνα, δίχως μόχθο ολοκλήρωσε 4 interceptions σε άσχημες πάσες του Γουάιτ, είναι το καλύτερο υποσύνολο στη λίγκα, με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες γιάρδες παθητικό.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 20-38 @ Τσιφς, 34-31 @ Τάιτανς, 26-11 Ντόλφινς, 9-6 @ Τζάγκουαρς, 17-45 @ Τζετς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολος ο Έντμουντς (linebacker). Μακροχρόνια η απουσία του Φελισιάνο (OL).

ΚΟΛΤΣ (5-5):

Πιο δύσκολα απ’ ότι έδειχνε το πρώτο 12λεπτο του αγώνα ήρθε η νίκη επί των Τζάγκουαρς την περασμένη Κυριακή. Με τον Τέιλορ να κάνει θραύση στο έδαφος σε ένα ακόμη παιχνίδι, προηγήθηκαν 17-0 στη 1η περίοδο, αλλά η παραγωγικότητά τους περιορίστηκε στη συνέχεια και χρειάστηκαν ένα fumble στο τελευταίο drive για να διατηρήσουν το τελικό 23-17.

Με 116 rushing γιάρδες και 1 TD σε 21 προσπάθειες ολοκλήρωσε το ματς ο Τέιλορ, φτωχό παιχνίδι από τον Γουέντζ με μόλις 180 γιάρδες σε 22/34 πάσες.

Αμυντικά είχαν θέματα στο έδαφος, με 179 γιάρδες παθητικό, δεν έβγαλαν την ενέργεια άλλων αγώνων.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 31-3 Τέξανς, 18-30 @ 49ερς, 31-34 Τάιτανς (παράταση), 45-30 Τζετς, 23-17 Τζάγκουαρς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολος ο Λέοναρντ (linebacker). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Τέβι (OL), Λιούις (DL), Κάμπελ (receiver), Κάρι (cornerback), Μπλάκμον (safety) και Γουίλις (cornerback).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αγώνας μεταξύ δύο εκ των πιο αποδοτικών επιθέσεων του πρωταθλήματος, που ματσάρουν καλά απέναντι στις αντίστοιχες άμυνες, οι οποίες έχουν αμφίβολους τους ηγετικούς τους linebackers! Ο Άλεν ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του στη Νέα Υόρκη και η πληγωμένη από τραυματισμούς secondary των Κολτς πολύ δύσκολα θα περιορίσει τις μεγάλες πάσες του. Από την άλλη, το run game του coach Ράιχ, με τον “καυτό” Τέιλορ περιμένουμε να ταλαιπωρήσει την ελαφριά άμυνα των Μπιλς. Πέρσι στα playoffs οι γηπεδούχοι επικράτησαν οριακά και με δόση τύχης 27-24, ανάλογο ανταγωνιστικό αγώνα με σχετικά υψηλό σκορ περιμένουμε και αυτή την Κυριακή. Επιλογή το συνδυαστικό Κολτς +14.5 & Over 43.5, σε απόδοση 2.00.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣ  – ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΛΑΪΟΝΣ  (21/11, 20:00)

ΜΠΡΑΟΥΝΣ (5-5):

Από το ζενίθ στο ναδίρ οι Μπράουνς, το μομέντουμ που έχτισαν με την εντυπωσιακή νίκη στο Σινσινάτι εξανεμίστηκε με τη συντριβή στο Φόξμπορο. Παρότι ξεκίνησαν δυνατά το ματς με εναρκτήριο touchdown drive για το 0-7, δέχθηκαν ταπεινωτική ήττα με 45-7, στη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας με τον Στεφάνσκι στον πάγκο.

Έρμαιο στο playcalling των Πάτριοτς η άμυνά τους, δέχθηκε πόντους στα 7/8 drives των γηπεδούχων, επέτρεψε 452 γιάρδες, 184 στο έδαφος! Εκτέθηκε το άναρχο pass rush με πολλές screen πάσες, μεγάλες οι τρύπες στην καρδιά της γραμμής.

Πολύ άσχημο παιχνίδι από το Μέιφιλντ, η interception του στο δεύτερο drive ξεκίνησε τη “χιονοστιβάδα” σκοραρίσματος των Πάτριοτς. Αποχώρησε τραυματίας στην 3η περίοδο με 11/21 πάσες για μόλις 73 γιάρδες!

Δεν ήταν άλλοθι η απουσία του Τσαμπ, ο αντικαταστάτης Τζόνσον έκανε και πάλι τη δουλειά με 5.2 γιάρδες ανά προσπάθεια στο έδαφος.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 14-37 Κάρντιναλς, 17-14 Μπρόνκος, 10-15 Στίλερς, 16-41 @ Μπένγκαλς, 45-7 @ Πάτριοτς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Σουάρτζ (receiver), Χιλ (safety) και Γκριν (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Χαντ (RB), Χάμπαρντ (OL) και Κόνκλιν (OL).

ΛΑΪΟΝΣ (0-8-1):

Επιστροφή στις ανταγωνιστικές εμφανίσεις για τους Λάιονς μετά το ρεπό, η πρώτη νίκη της σεζόν όμως δεν ήρθε. Μόχθησαν στο Πίτσμπεργκ, με τον Γκοφ να βγάζει με το ζόρι το παιχνίδι, είχαν μεγάλη ευκαιρία στην παράταση με field goal να πάρουν τη νίκη, απέτυχαν σε τρία drives και… εγένετο ισοπαλία, η πρώτη της σεζόν στο NFL.

Λάθος διαχείριση του τραυματισμού του Γκοφ στη μέση, ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, δεν χρησιμοποιήθηκε ο backup. Φορτώθηκε με προσπάθειες στο έδαφος ο Σουίφτ (130γ.), τα touchdowns τους ήρθαν όμως από τους αναπληρωματικούς RBs Ιγκουεμπουίκε και Τζέφερσον, αμφότεροι άνοιξαν λογαριασμό στη λίγκα!

Δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα ο Γκοφ και λογικά δεν θα προλάβει τον αγώνα στο Κλίβελαντ. Αν δεν καταφέρει θα ξεκινήσει ως βασικός QB ο 27χρονος Τιμ Μπόυλ, που δεν έχει επιχειρήσει πάσα στο NFL!

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 19-17 @ Βάικινγκς, 11-34 Μπένγκαλς, 28-19 @ Ραμς, 6-44 Ιγκλς, 16-16 @ Στίλερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Φλάουερς (linebacker), Τζέφερσον (RB), Νέλσον (OL). Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γκοφ (QB), αμφίβολοι οι Ντέκερ (OL) και Ουίλιαμς (RB). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Οκούντα (cornerback), Οκουάρα (DL), Ράγκναου (OL) και Σίφους (receiver).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Οι Μπράουνς ταπεινώθηκαν στο Φόξμπορο, αλλά οι πληγωμένοι Λάιονς είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να ξεσπάσουν. Αναιμική η run άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Τσαμπ επιστρέφει από την καραντίνα και περιμένουμε να κάνει θραύση στο έδαφος. Επιλογή το Over 88.5 rushing γιάρδες για τον Τσαμπ, σε απόδοση 1.90.

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΤΖΑΚΣΟΝΒΙΛ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ  –  ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ  (21/11, 20:00)

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ (2-7):

Μετά την απίθανη νίκη επί των Μπιλς, πραγματοποίησαν ανταγωνιστική εμφάνιση στην Ιντιάνα, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους τροχιά. Παρότι το ματς με τους Κολτς ξεκίνησε εφιαλτικά, 17-0 στην 1η περίοδο, δεν κατέρρευσαν. Τήρησαν το πλάνο με μπόλικο run game (179 γιάρδες) και βρέθηκαν σε θέση να διεκδικούν τη νίκη με το τελευταίο τους drive. Το fumble του Λόρενς όμως σταμάτησε άδοξα την αντεπίθεση διαρκείας.

Με μεγάλα κενά στην rushing άμυνα και πάλι στο ξεκίνημα του αγώνα, προσαρμόστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσαν τους Κολτς σε 7/8 punts και συνολικά επέτρεψαν 179 γιάρδες μετά μετά το 17-0.

Η εξέλιξη του Λόρενς ωστόσο, που είναι ίσως ο #1 στόχος της φετινής σεζόν, δεν έχει την πορεία θα ήθελε ο οργανισμός. Το #1 pick του draft συνεχίζει να είναι αρκετά άστοχος και αργός στο διάβασμα των φάσεων.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 19-37 Τάιτανς, 23-20 Ντόλφινς (Λονδίνο), 31-7 @ Σίχοκς, 9-6 Τζάγκουαρς, 23-17 @ Κολτς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Ντακότα Άλεν (linebacker), αμφίβολος ο Ρόμπινσον (RB). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Τσαρκ (receiver), Καν (OL) και Λίντερ (OL).

49ΕΡΣ (4-5):

Την ομάδα που όλοι περίμεναν πριν το ξεκίνημα της σεζόν μας παρουσίασαν στο ντέρμπι της Δευτέρας οι 49ερς. Με μεθοδική ανάπτυξη, βασισμένη στο run game (156 γιάρδες) και πιεστική άμυνα ταπείνωσαν τους Ραμς 31-10 και φώναξαν “παρών” στη μάχη των playoffs.

Μεστό παιχνίδι από τον Γκαρόπολο με κομβικές πάσες, 15/19 σύνολο για 182 γιάρδες και 2 touchdowns. MVP της ομάδας σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Σάμιουελ με 133 γιάρδες σύνολο και 2 TDs!

Αμυντικά κέρδισαν τις μάχες των γραμμών, επέτρεψαν μόνο 52 γιάρδες στο έδαφος, πίεσαν και χάλασαν το timing του Στάφορντ και τον οδήγησαν σε δύο interceptions στα δύο πρώτα drives του αγώνα, σκοράροντας με τη δεύτερη για το 14-0!

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 17-10 @ Κάρντιναλς, 18-30 Κολτς, 22-33 @ Μπερς, 17-31 Κάρντιναλς, 31-10 Ραμς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Χέιστι (RB) και Χερστ (DL), δεν προλαβαίνει ο Μίτσελ (RB). Μακροχρόνιες οι απουσίες των ΜακΓκλίντσι (OL), Σανού (receiver), Κίνλο (DL), Μόστερτ (RB), Βερέτ (cornerback) και Φορντ (linebacker)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Οι 49ερς φανέρωσαν το υψηλό τους ταβάνι στο δευτεριάτικο ντέρμπι, αλλά είναι αναξιόπιστοι συνολικά στη σεζόν για να τους εμπιστευτούμε με χάντικαπ 6.5 πόντων στο Τζάκσονβιλ. Οι Τζάγκουαρς είναι πολύ βελτιωμένοι, η αμυντική τους γραμμή μπορεί να βάλει προβλήματα στον Γκαρόπολο, την ώρα που οι επιλογές στους RBs είναι πολύ περιορισμένες για τον Σάναχαν.


ΤΕΝΕΣΙ ΤΑΪΤΑΝΣ  –  ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΝΣ  (21/11, 20:00)

  • Ντέρμπι της AFC South. Οι Τάιτανς κέρδισαν τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, οριακά τα δύο περσινά, 42-36 στην παράταση στο Τενεσί και 38-41 στο Χιούστον. 

ΤΑΪΤΑΝΣ (8-2):

Μπορεί να μην έπεισαν την Κυριακή υποδεχόμενοι τους Σέιντς, αλλά συνεχίζουν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους με 6 διαδοχικές νίκες επί ομάδων που πέρσι συμμετείχαν στα playoffs!

Με δόση τύχης και διαιτητική εύνοια ήρθε το 23-21, γλίτωσαν interception λόγω ανύπαρκτης ποινής και από fumble των special teams σκόραραν λίγο πριν και αμέσως μετά το ημίχρονο για το 20-6… από το πουθενά. Υπέφεραν στο τέλος για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, απέτρεψαν τη δίποντη μετατροπή για παράταση, ενώ νωρίτερα ο αντίπαλος κίκερ αστόχησε σε δύο έξτρα πόντους.

Δεύτερο σερί παιχνίδι που η ανάπτυξή τους δεν είχε ρυθμό, εν τη απουσία του Χένρι, αλλά βρήκαν τρόπο να κερδίσουν ξανά, με τον coach Βρέιμπελ να κερδίζει κι άλλους πόντους στην άτυπη κούρσα για coach of the Year. Απών ο Τζόουνς, ωσεί παρών ο Μπράουν, τη λύση στον αέρα έδωσε ο Τζόνσον, αναποτελεσματικό το run game με 2.6 γιάρδες ανά προσπάθεια από τους αντικαταστάτες Φόρμαν και Πίτερσον.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 34-31 Μπιλς, 27-3 Τσιφς, 31-34 @ Κολτς (παράταση), 16-28 @ Ραμς, 23-21 Σέιντς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Ντουπρί (linebacker), Ντέιβις (OL), Λονγκ (linebacker), ΜακΝίκολς (RB), Έβανς (linebacker), Σουέιμ (tight end) και Μέιμπιν (cornerback). Αμφίβολος ο Τζένκινς (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Χένρι (RB), Φάρλεϊ (cornerback) και Τζόουνς (receiver).

ΤΕΞΑΝΣ (1-8):

Επιστρέφουν από το ρεπό τους οι Τέξανς, το οποίο ήταν ευκαιρία για ανασυγκρότηση μετά τις 8 συνεχόμενες ήττες. Ο Τέιλορ επέστρεψε μετά τη 2η αγωνιστική στο Μαϊάμι, αλλά ήταν κακός απέναντι στην secondary των Ντόλφινς, δεν είχε σύνδεση με τον Κουκς (6/14 υποδοχές),  υπέπεσε σε τρεις interceptions.

Αμυντικά πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, με 262 γιάρδες παθητικό, δημιουργώντας 5 turnovers. Αθόρυβα παραγωγικό το pass rush τους, η secondary έχει μεγάλα θέματα.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 22-25 Πάτριοτς, 31-3 @ Κολτς, 31-5 @ Κάρντιναλς, 22-38 Ραμς, 17-9 @ Ντόλφινς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Νίκερσον (linebacker), αμφίβολος ο ΛεΜπλάνκ (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Κάνον (OL), Κέρκσι (linebacker), Μπριτ (OL) και Τάνσιλ (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Οι Τάιτανς βρίσκουν διαφορετικούς τρόπους να κερδίζουν κάθε εβδομάδα, ήταν τυχεροί την περασμένη Κυριακή και οι απουσίες συσσωρεύονται. Κάπου θα σταματήσει το νικηφόρο σερί τους, αφού επιθετικά δεν πείθουν δίχως το Χένρι, αλλά δεν μπορούμε να τους κοντράρουμε απέναντι στους θλιβερούς Τέξανς. No bet.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΒΑΪΚΙΝΓΚΣ  –  ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΪ ΠΑΚΕΡΣ  (21/11, 20:00)

  • Ντέρμπι της NFC North. Πέρσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία εκτός έδρας νίκη, το 2019 οι Πάκερς επικράτησαν και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, επιβλητικοί στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στη Μινεσότα. 

ΒΑΪΚΙΝΓΚΣ (4-5):

Την περασμένη Κυριακή στο Λος Άντζελες πραγματοποίησαν πλήρη εμφάνιση, σε αντίθεση με το ταξίδι στη Βαλτιμόρη, όπου κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος. Με ισορροπία στην ανάπτυξή τους επικράτησαν των Τσάρτζερς 20-27 και διατηρήθηκαν “ζεστά” μέσα στο κυνήγι των wild cards στην NFC. Προηγήθηκαν 3-13, δέχθηκαν την ανατροπή (17-13), αλλά είχαν την κατάλληλη αντίδραση, έκλεισαν τον αγώνα με τρία μεθοδικά drives για δύο touchdowns και το ροκάνισμα του χρόνου.

Πρωταγωνιστής ο Κουκ με 94 γιάρδες και TD στο έδαφος, πολύ καλό παιχνίδι από τον Κάζινς με 25/37 πάσες για 294 γιάρδες και 2 TDs στον tight end Κόνκλιν. Ασταμάτητος ο Τζέφερσον με κομβικές υποδοχές (9/11) για 143 γιάρδες.

Πολύ καλό και το αμυντικό τους πλάνο, παρά τις σημαντικές απουσίες, δεν επέτρεψαν μεγάλες φάσεις στον Χέρμπερτ, κράτησαν την επίθεση των γηπεδούχων σε μόλις 253 γιάρδες σύνολο.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 19-17 Λάιονς, 28-34 @ Πάνθερς (παράταση), 16-20 Κάουμποϊς, 34-31 @ Ρέιβενς, 20-27 @ Τσάρτζερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Ντέιβις (OL), αμφίβολος ο Μπρίλαντ. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Χάντερ (DL), Πίτερσον (cornerback) και Σμιθ (tight end).

ΠΑΚΕΡΣ (8-2):

Μπορεί να επέστρεψε ο Ρότζερς την Κυριακή απέναντι στους Σίχοκς, αλλά ήταν η άμυνά τους που εντυπωσίασε για ένα ακόμη παιχνίδι τον τελευταιο μήνα! Ο περσινός MVP δεν είχε ρυθμό, η επίθεσή τους έμεινε στους 3 πόντους για τρεις περιόδους, αλλά η άμυνα ήταν απροσπέλαστη. Ολοκλήρωσε δύο interceptions στον Ουίλσον και τον οδήγησε στο μοναδικό μηδενικό της καριέρας του! Μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική παρουσία του υποσυνόλου στην έδρα των Τσιφς, τους οποίους κράτησε πολύ χαμηλά.

Επιθετικός πρωταγωνιστής ο θηριώδης running back Ντίλον (138γ./2 TDs), ο οποίος αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο μπαίνοντας στο χειμώνα.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 14-24 @ Μπερς, 24-10 Ουάσινγκτον, 21-24 @ Κάρντιναλς, 13-7 @ Τσιφς, 17-0 Σίχοκς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Μπακτιάρι (OL) και Τζόουνς (RB), δεν προλαβαίνει ο Λαζάρντ (receiver). Αμφίβολος ο Γκάρι (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Ζ. Σμιθ (DL), Αλεξάντερ (cornerback), Τόνιαν (tight end) και Μέρσιλους (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Σπουδαίο ντέρμπι στο Βορρά, οι Βάικινγκς πήραν ψυχολογία με τη νίκη στο Λος Άντζελες και έχουν το run game να πληγώσουν την σούπερ φορμαρισμένη άμυνα των Πάκερς. Στα 2 από τα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ο Κουκ έκανε 163 & 154 rushing γιάρδες και αυτή την Κυριακή φαίνεται ως το μοναδικό αντίδοτο για το εκρηκτικό pass rush των Πάκερς. Θα “ταϊστεί” πλειστάκις και το όριο του μοιάζει χαμηλό. Επιλογή το Over 83.5 rushing γιάρδες για τον Ντάλβιν Κουκ, σε απόδοση 1.95.

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΕΡΣ  –  ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΡΕΪΒΕΝΣ  (21/11, 20:00)

ΜΠΕΡΣ (3-6):

Παρότι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και οι πιθανότητες για playoffs έχουν μειωθεί δραματικά, οι Μπερς πήγαν με καλό μομέντουμ στο ρεπό. Φυσικά η αιτία είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Φιλντς στο Πίτσμπεργκ. Με διαφορά η πιο παραγωγική του μέρα στον αέρα, ολοκλήρωσε μερικές υψηλής δυσκολίας πάσες σε κρίσιμες στιγμές και δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο, μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στην επαγγελματική του καριέρα.

Γενικά η εμφάνιση στην έδρα των Στίλερς, παρά την ήττα, ήταν ενθαρρυντική, ειδικά η αντίδραση στην 4η περίοδο, επέστρεψε και ο Μοντγκόμερι και θα είναι πανέτοιμος αυτή την Κυριακή.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 9-20 @ Ρέιντερς, 14-24 Πάκερς, 38-3 @ Μπακανίρς, 22-33 49ερς, 29-27 @ Στίλερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Χικς (DL), δεν προλαβαίνει λογικά ο Ρόμπινσον (receiver0). Αμφίβολοι οι Γουίλκινσον (OL) και Τζάκσον (safety). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Μακ (DL), Τζένκινς (OL), Ιφέντι (OL) και Τρεβέιθαν (linebacker).

ΡΕΪΒΕΝΣ (6-3):

Κακή επιθετική εμφάνιση την προηγούμενη Πέμπτη στο Μαϊάμι, αλλά η ήττα από τους Ντόλφινς δεν “πόνεσε” ιδιαίτερα, αφού παρέμειναν στην κορυφή της AFC North. Ξεκίνησαν ελπιδοφόρα το ματς, με δύο drives που κατέληξαν σε field goals, αλλά ακολούθησαν 7 σερί punts και στο 8ο drive το fumble του Ουάτκινς έδωσε αμυντικό touchdown στους Ντόλφινς για το 15-3! Μείωσαν σε 15-10 με το μοναδικό πλήρες drive στον αγώνα, αλλά η άμυνα δέχθηκε μεγάλη φάση δύο plays αργότερα, για να μην απειλήσουν ουσιαστικά στο φινάλε.

Δεν έβρισκε επιλογές στον αέρα ο Τζάκσον, αναλώθηκε σε πολλές checkdown πάσες, ολοκλήρωσε το ματς με 26/43 για 238 γιάρδες, ούτε στο έδαφος κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Αμυντικά εμφάνισαν κενά και πάλι στην passing κάλυψη, για τρίτο σερί παιχνίδι, ακόμη και απέναντι στην προβληματική ανάπτυξη των Ντόλφινς.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 31-25 Κολτς (παράταση), 34-6 Τσάρτζερς, 17-41 Μπένγκαλς, 34-31 Βάικινγκς (παράταση), 22-10 @ Ντόλφινς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Ουίλιαμς (DL), ΜακΦί (DL) και Μπόικιν (receiver). Αμφίβολοι οι Άβερετ (cornerback), Γιανγκ (cornerback), Μεκάρι (OL) και Μπράουν (receiver). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Ντόμπινς (RB), Στάνλεϊ (OL), Έλιοτ (safety), Έντουαρντς (RB), Πίτερς (cornerback).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Επιστρέφουν από ρεπό οι Μπερς με τον Φιλντς να προέρχεται από την καλύτερη, με διαφορά, εμφάνισή του στο NFL! Άγνωστο αν μπορεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε ή ήταν πυροτέχνημα το εύστοχο passing game του. Από την άλλη οι Ρέιβενς ταξιδεύουν με πληγωμένη ψυχολογία μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στο Μαϊάμι, αλλά πετυχαίνουν μία άμυνα των Μπερς με σημαντικές απουσίες, ειδικά στη γραμμή. Περιμένουμε αντίδραση από τους Ρέιβενς και προσαρμογή στο επιθετικό τους πλάνο, με περισσότερα τρεξίματα από το Λαμάρ. Το διπλό μοιάζει πολύ πιθανό, σπάνια χάνει back to back παιχνίδια ο Χάρμπο. Το σεταρισμένο χάντικαπ είναι οριακό, το προσαρμόζουμε συνδυαστικά με πόντους. Επιλογή το Ρέιβενς -2.5 & Over 37.5, σε απόδοση 2.00, αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είναι σταθερή.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΡΕΪΝΤΕΡΣ  –  ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΜΠΕΝΓΚΑΛΣ  (21/11, 23:05)

ΡΕΪΝΤΕΡΣ (5-4):

Εικόνα ομάδας στο χείλος της κατάρρευσης παρουσιάζουν στα δύο τελευταία παιχνίδια τους οι Ρέιντερς, σε παράδοση των δύο προηγούμενων ετών. Τα εξωαγωνιστικά θέματα φαίνεται πως έχουν επηρεάσει σημαντικά τον Καρ, ο οποίος δεν ήταν καλός ούτε στη Νέα Υόρκη, ούτε την περασμένη Κυριακή στο εντός έδρας ντέρμπι με τους Τσιφς. Η πίεση που του έβαλε το σκοράρισμα του Μαχόουμς τον οδήγησε σε βεβιασμένες επιλογές, ειδικά σε 3rd downs (11%). Ανύπαρκτο το run game, Τζέικομπς και Ντρέικ συνδυάστηκαν για μόλις 32 γιάρδες

Διόλου ανταγωνιστική η άμυνά τους, εκτέθηκε πλειστάκις, επέτρεψε 516 γιάρδες, με μόλις 1 punt στον αγώνα, στο εναρκτήριο drive!

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 9-20 Μπερς, 24-34 @ Μπρόνκος, 33-22 Ιγκλς, 23-16 @ Τζάιαντς, 14-41 Τσιφς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Κιατκόσκι (linebacker), Νίξον (cornerback) και Ίνγκολντ (fullback). Αμφίβολος ο Ρισάρντ (RB). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Μόροου (cornerback), Γκουντ (OL), Μάλεν (cornerback) και ΜακΚόι (DL).

ΜΠΕΝΓΚΑΛΣ (5-4):

Την ευκαιρία να κλείσουν τις πληγές τους μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τους Μπράουνς (16-41), είχαν στο ρεπό της περασμένης εβδομάδας οι Μπένγκαλς. Πλασματικό το εύρος της ήττας, πλήρωσαν τα turnovers στην επίθεση και δύο μεγάλες φάσεις που δέχθηκαν στην άμυνα. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο επιθετικό κομμάτι με 141 γιάρδες σε δύο drives, αλλά τα συσσωρευμένα λάθη μετά το 7-7 τους λύγισαν πνευματικά.

Ξανά κακό παιχνίδι από τον ρούκι receiver Τσέις με drop εντός end zone και fumble που έγειρε ολοκληρωτικά το μομέντουμ υπέρ των αντιπάλων. Κομβική η interception του Μπόροου στο εναρκτήριο drive, η οποία κατέληξε σε 99αρα touchdown επιστροφή. Σκόραρε δις στο έδαφος ο Μίξον, του οποίου ο ρόλος χάθηκε στο δεύτερο μέρος, με τη διαφορά να ανοίγει.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 22-25 Πάκερς (παράταση), 11-34 @ Λάιονς, 17-41 @ Ρέιβενς, 34-31 @ Τζετς, 16-41 Μπράουνς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολοι οι Τέιτ (receiver) και Σέλβιν (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Ξεκούραστοι ταξιδεύουν στο Λας Βέγκας οι Μπένγκαλς, πλασματική η βαριά ήττα στο ντέρμπι που προηγήθηκε, έχουν το επιθετικό υλικό να ταλαιπωρήσουν την άμυνα των Ρέιντερς και το pass rush να χαλάσουν το timing του Καρ. Σε κακό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, το δυστύχημα του Ραγκς έχει επηρεάσει πολύ και το gameplan και την ψυχολογία της ομάδας, ενώ το μπουστάρισμα από την αλλαγή προπονητή φαίνεται πως ξεθύμανε. Επιλογή η νίκη των Μπένγκαλς.


ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ  –  ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ  (21/11, 23:25)

  • Ντέρμπι της NFC West. Μοιρασμένα τα αποτελέσματά τους (2-2) την τελευταία διετία, πέρσι στο Σιάτλ οι Σίχοκς επικράτησαν 28-21. 

ΣΙΧΟΚΣ (3-6):

Ο Ουίλσον επέστρεψε από τον τραυματισμό στο δάχτυλο, αλλά έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του στην Γκριν Μπέι, μένοντας στο 0 για πρώτη φορά στο NFL! Άστοχος, εκτός ρυθμού, υπέπεσε σε δύο άσχημες interceptions, συνεχίζει η επίθεσή τους να μην έχει ταυτότητα και εύκολα plays. Ολοκλήρωσε με 20/40 πάσες για μόλις 161 γιάρδες.

Πολύ καλή η αμυντική τους παρουσία, σε συνέχεια των προηγούμενων αγώνων, κράτησαν τους Πάκερς στους τρεις πόντους για ισάριθμες περιόδους, κουράστηκαν στο φινάλε και πληγώθηκαν από το θηριώδη RB Ντίλον.

Δεν χαρίστηκε στον Ουίλσον μετά το τέλος του αγώνα ο coach Ουίλσον, δεν του έδωσε άλλοθι για τον τραυματισμό.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 17-26 Ραμς, 23-20 @ Στίλερς (παράταση), 10-13 Σέιντς, 31-7 Τζάγκουαρς, 17-0 @ Πάκερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολοι οι Χάιντερ (DL), Τζόουνς (OL), Μπάρτον (linebacker), Ριντ (cornerback) και Άνταμς (safety).

ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ (8-2):

Οι απουσίες των Μάρεϊ και Χόπκινς δεν φάνηκαν στο ντέρμπι του Σαν Φρανσίσκο, αλλά απέναντι στους Πάνθερς την Κυριακή τις πλήρωσαν ακριβά. Διόλου ανταγωνιστικοί, έχασαν ουσιαστικά το ματς από την 1η περίοδο (0-17), τα επιθετικά τους πλάνα καταστράφηκαν από το αντίπαλο pass rush, ενώ αμυντικά δεν είχαν καθόλου ενέργεια. 169-341 οι συνολικές γιάρδες τους, ενδεικτικές της εικόνας του αγώνα.

Προπονήθηκε επιφυλακτικά μέσα στην εβδομάδα ο Μάρεϊ, που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη δράση, αλλά η απόφαση για τη συμμετοχή του θα παρθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 14-37 @ Μπράουνς, 31-5 Τέξανς, 21-24 Πάκερς, 17-31 @ 49ερς, 10-34 Πάνθερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Χόπκινς (receiver), Πιου (OL), Βαγιέχο (safety). Αμφίβολοι οι Μάρεϊ (QB), Γκαρσία (OL), Μπέικερ (safety) και Πίτερς (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Γουάτ (DL), Ουίλιαμς (tight end) και Έντμοντς (RB).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Θλιβερή η εικόνα του Ουίλσον στην επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ γενικά προέρχεται από πολλές άσχημες εμφανίσεις ξεκινώντας από το β’ μισό της περσινής σεζόν, η ανάπτυξη των Σίχοκς δεν έχει ρυθμό. Από την άλλη, είναι τεράστιο το ερωτηματικό η διαθεσιμότητα του Μάρεϊ, game time decision και πάλι το αν θα αγωνιστεί και με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ντέρμπι.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ  –  ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣ  (21/11, 23:25)

ΤΣΙΦΣ (6-4):

Την Κυριακή, στο ντέρμπι του Λας Βέγκας, επέστρεψαν στις πληθωρικές εμφανίσεις και υπενθύμισαν, παρά τις αρρυθμίες τους ότι παραμένουν φόβητρο στην AFC. Πρώτη φετινή πλήρης εμφάνιση από το Μαχόουμς με 406 γιάρδες 5 TD πάσες και κυρίως 0 λάθη, το passing game του είχε ρυθμό, βρήκε και μερικές (σήμα κατατεθέν) μεγάλες φάσεις. Ασφάλεια ο Κέλσι με 8/10 υποδοχές για 119 γιάρδες, σκόραρε δις ο Χιλ, σημαντικός παράγοντας ο RB Ουίλιαμς με 144 γιάρδες σύνολο και εντυπωσιακή TD υποδοχή.

Αμυντικά επιβεβαίωσαν την ανοδική τους τροχιά, ήταν πιεστικοί για τρίτο σερί παιχνίδι, με τον Τζόουνς να επιστρέφει στο 100%, χάλασαν το timing του Καρ και τον οδήγησαν σε βεβιασμένες επιλογές.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 13-31 @ Ουάσινγκτον, 27-3 @ Τάιτανς, 20-17 Τζάιαντς, 13-7 Πάκερς, 14-41 @ Ρέιντερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Νιάνγκ (OL), αμφίβολος ο Σνιντ (cornerback). Μακροχρόνια απών ο Ρέμερς (OL).

ΚΑΟΥΜΠΟΪΣ (7-2):

Πεισμωμένοι από την κάκιστη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, την Κυριακή συνέτριψαν τους Φάλκονς με 43-3 στο Ντάλας. Απόλυτη κυριαρχία σε άμυνα, επίθεση και special teams. Άψογο παιχνίδι από τον Πρέσκοτ, βρήκε τον Λαμπ για δύο touchdowns, σκόραρε δις και ο Έλιοτ στο έδαφος.

Αμυντικά, επέτρεψαν 92 γιάρδες στα δύο πρώτα drives των Φάλκονς, αλλά στα επόμενα 9 μόλις 122, σκόραραν και από μπλοκαρισμένο punt των special teams.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 44-20 Τζάιαντς, 29-35 @ Πάτριοτς (παράταση), 16-20 @ Βάικινγκς, 16-30 Μπρόνκος, 43-3 Φάλκονς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολοι οι Σμιθ (OL), Τζόσεφ (safety) και Ράιτ (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Τζάργουιν (tight end), Γκρέγκορι (DL) και Λόρενς (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Προμηνύεται συναρπαστικό παιχνίδι στο Arrowhead, με τις δύο επιθέσεις να προορίζονται για πολλά πετυχημένα drives. Σε ανοδική τροχιά η άμυνα των Τσιφς, αλλά το ματσάρισμα με τους receivers του Πρέσκοτ θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν δεν αγωνιστεί ο Σνιντ. Από την άλλη, ο Μαχόουμς προέρχεται από την καλύτερη εμφάνισή του φέτος, γενικά η ανάπτυξή των Τσιφς φάνηκε να ανέκτησε το “mojo” της στο Λας Βέγκας. Περιμένουμε ανταγωνιστικό παιχνίδι, να κριθεί στο ένα σκορ και πιθανώς στο ποια ομάδα θα έχει την τελευταία κατοχή, επομένως το Κάουμποϊς +7.5 & Over 49.5, σε απόδοση 1.95, είναι μία καλή στοιχηματική επιλογή.


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΤΣΑΡΤΖΕΡΣ  –  ΠΙΤΣΜΠΕΡΓΚ ΣΤΙΛΕΡΣ  (22/11, 03:20)

ΤΣΑΡΤΖΕΡΣ (5-4):

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τους Τσάρτζερς, με την επίθεσή τους να δείχνει προβλέψιμη απέναντι στους Βάικινγκς (20-27). Δικαιότατη ήττα, σε ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνά τους ήταν ανήμπορη να περιορίσει τον αντίπαλο στην 4η περίοδο, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το παιχνίδι με τρία drives για δύο touchdowns και το ροκάνισμα του χρονομέτρου.

Αναιμική εμφάνιση από τον Χέρμπερτ, δεν είχε εύκολες επιλογές, ολοκλήρωσε το ματς με 20/34 πάσες για 195 γιάρδες, TD & INT. Μοναδική απειλή ο Άλεν (8/11 για 98 γιάρδες), περιορίστηκαν οι υπόλοιποι υψηλόσωμοι αποδέκτες.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 47-42 Μπράουνς, 34-6 @ Ρέιβενς, 24-27 Πάτριοτς, 24-27 @ Ιγκλς, 20-27 Βάικινγκς
  • Ιατρικό Δελτίο: Δεν προλαβαίνουν οι DBs Γκίλμαν και Γουέμπ, ούτε ο D-lineman Τζόσεφ. Μακροχρόνια απών ο Μπουλάγκα (OL).

ΣΤΙΛΕΡΣ (5-3-1):

Αποτυχία η εντός έδρας ισοπαλία με τους Λάιονς (16-16), παρότι αγωνίστηκαν δίχως το Ροθλισμπέργκερ, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με τραυματία quarterback στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Το πρώτο, προδιαγεγραμμένο drive τους κατέληξε σε touchdown για το 7-0, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η ανεπάρκεια του αντικαταστάτη QB Ρούντολφ. Παραγωγικός στο έδαφος ο Χάρις (105γ.), δεν έφτανε για την ομάδα του Τόμλιν, τυχερή που δεν ηττήθηκε στην παράταση, με τους Λάιονς να αστοχούν σε βατό field goal.

Εκκρεμεί η συμμετοχή του Ροθλισμπέργκερ λόγω Covid-19, περιμένουμε update για τη διαθεσιμότητά του, ο Ρούντολφ ωστόσο προετοιμάστηκε μέσα στην εβδομάδα για παν ενδεχόμενο.

  • Τελευταία Αποτελέσματα: 27-19 Μπρόνκος, 23-20 Σίχοκς (παράταση), 10-15 @ Μπράουνς, 29-27 Μπερς, 16-16 Λάιονς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Γουατ (linebacker), Ντότσον (OL) και Χέιντεν (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Σμιθ-Σούστερ (receiver), Τούιτ (DL) και Αλουάλου (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Είτε παίξει είτε δεν παίξει ο Ροθλισμπέργκερ στο ΛΑ, το επιθετικό πλάνο των Στίλερς πιθανότατα θα περιλαμβάνει πολύ run game, αφού οι Τσάρτζερς έχουν τη χειρότερη run άμυνα της λίγκας και ο Χάρις έχει δείξει ότι μπορεί να κουβαλήσει μεγάλο φορτίο. To όριο του είναι τοποθετημένο στις 80 γιάρδες, τις οποίες ξεπέρασε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια των Στίλερς, από τότε που άρχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιλογή λοιπόν το Over 80.5 rushing γιάρδες για το Νάζι Χάρις, σε απόδοση 1.90.

Η 11η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ