Προγνωστικά Τένις: Ντέρμπι πρωτάριδων μεταξύ Ρουν και Σερεντούλο

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Χουάν Μάνουελ Σερουντόλο – Χόλγκερ Ρουν

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σερουντόλο ηττήθηκε αρκετά εύκολα από τον Νακασίμα στον δεύτερο αγώνα του σε indoors hardcourt με 3-1 σετ.  Παρόλα αυτά ο Αργεντινός απολαμβάνει μια πολύ δυνατή σεζόν, κατακτώντας έναν τίτλο ATP και πάνω από 50 νίκες, αλλά όλες ήταν στο χώμα.

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο Σερουντόλο μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του όσο περνάει η εβδομάδα. Παραδόξως όμως, ο Ρουν κέρδισε ακόμα λιγότερα γκέιμς από τον Σερουντόλο στον εναρκτήριο αγώνα του. Ο νεαρός Δανός πάλεψε σκληρά στο πρώτο σετ, σώζοντας set points πριν τελικά χάσει με 8-6 στο τάι μπρέικ από τον Κάρλος Αλκαράζ, καθώς στη συνέχεια ο Ρουν κέρδισε μόνο δύο γκέιμς μετά από αυτό.

Είναι αλήθεια πως ο Ρουν δυσκολεύεται με τη φυσική του κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες καθώς πλησιάζει τους 100 αγώνες αυτή τη σεζόν. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αυτόν τον αγώνα, καθώς ο Ρούν θα πρέπει να είναι φαβορί λόγο μεγαλύτερης εμπειρίας στην επιφάνεια, αλλά ο Αργεντινός έχει τη δυνατότητα να τον παρασύρει σε μεγάλα ράλι και να τον κάνει να δουλέψει αρκετά για τη νίκη για αυτό και θα πάμε με το over 3.5 σετ στο παιχνίδι αυτό ως η καλύτερη επιλογή.

Εκτίμηση: over 3.5 σετ (1.82)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ