4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τα 6/7 παιχνίδια που έχει δώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέναντι σε βελγικές ομάδες.

*Η Κλαμ Μπριζ αγνοεί την νίκη  στους 13 τελευταίους αγώνες που έχει δώσει απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους. Τελευταία νίκη τον Φλεβάρη του 1995. Παράλληλα, δεν έχει κερδίσει ποτέ επί αγγλικού εδάφους.

*Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τα 20/25 εντός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση, όσο είναι προπονητής της ο Πεπ Γκουραντιόλα.

*Η Κλαμπ Μπριζ έχει ηττηθεί μόλις στα 2/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση και ενώ μετρούσε πέντε σερί εκτός έδρας ήττες από τον Νοέμβριο του 2005 μέχρι τον Οκτώβριο του 2018. 

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχοντας ως μοναδική παραφωνία την ήττα από την Παρί, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και απέδειξε την μεγάλη ποιοτική διαφορά της με αυτές. Σε ρυθμό ρελαντί, σημείωσε το ευρύ 1-5 κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο πριν δύο εβδομάδες και επιθυμεί να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο, ώστε να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Υπέστη ήττα σοκ από την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της με 0-2 σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς, λόγω αποβολής του Λαπόρτ στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, η διαφορά της με την Τσέλσι αυξήθηκε στους 5 βαθμούς. Παράλληλα, έμεινε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό άσφαιρη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αφού είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ.

Στα αγωνιστικά, παραμένει τραυματίας ο Φεράν Τόρες, πιθανότερα μέχρι και το τέλος του 2021, ενώ στα αζήτητα βρίσκεται καιρό τώρα ο αριστερός μπακ Μεντί. «Είμαι σίγουρος πως θα εφαρμόσουν πράγματα στο παιχνίδι τους και θα μας πιέσουν. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό προ δύο εβδομάδων και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή», προειδοποιεί ο Γκουραντίολα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας για το πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο.

Μάντσεστερ Σίτι Στατιστικά

*Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της για φέτος έληξαν no goal (δες το στη Betshop)

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν διπλό ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με σκοπό να διορθώσει την εικόνα της απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στο Μάντσεστερ η Μπριζ. Ανώδυνη ήττα αλλά βαριά σε έκταση αυτή που υπέστη με 1-5 από τους «Πολίτες», φάνηκε αδιάβαστη και αμυντικά δεν εμφάνισε τις αρετές που είχε δείξει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου. Παραμένει πάντως φαβορί για την τρίτη θέση, μεγάλη σημασία έχει για την ίδια το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Λειψία.

Στο πρωτάθλημα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι της Σεν Ζιλουά και στο -2, αφού κέρδισε με επαγγελματική εμφάνιση 1-2 την Σεντ Τρουιντέν την περασμένη αγωνιστική.

Η μεγάλη απώλεια εν όψει Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο τιμωρημένος χαφ Μπαλάντα που αποτελεί βασική της επιλογή. «Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Σίτι, δεν δείξαμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Τώρα, έχουμε μια νέα ευκαιρία να δείξουμε πάθος και θέληση για κάτι καλό», η τοποθέτηση του τεχνικού Κλεμάν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Με δύο γκολ του Ντοστ, κατάφερε να κερδίσει με 1-2 την Σεντ Τρουιντέν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Προέρχεται από τρία σερί Χ ημίχρονα

Μάντσεστερ Σίτι – Κλαμπ Μπριζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ