Προγνωστικά Μπάσκετ: Πενταρέ του άσσου

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5558. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (13:00, COSMOTE SPORT 8)

Μεγάλη νίκη έκανε η Γκαζιαντέπ και μας διέψευσε στην έδρα της Μπεσίκτας. Κέρδισε με 70-68 δείχνοντας πολύ σκληρή στην άμυνα. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αφιόν εντός έδρας, μετρά τρεις νίκες στη σειρά. Μπον, Χόλις-Τζέφερσον και Ουάιτχεντ ήταν οι κορυφαίοι με 16, 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Σημαντική και η βοήθεια του Λόσον. Γενικά παίζει καλό μπάσκετ, με ομαδικό πνεύμα και σκληρή άμυνα.

Γκαζιαντέπ – Καρσίγιακα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καρσίγιακα έρχεται από άνετη νίκη επί της Μπούρσα με 76-62. Η ομάδα του Σαρίτσα έφτασε άνετα στη νίκη. Είχε τον Γάλλο Μ’ Μπέιγ πρώτο σκόρερ με 16 πόντους, ενώ ο Ρολ προσέθεσε 12 και δείχνει ότι έχει την εμπειρία να δώσει το κάτι παραπάνω σε αυτό το ρόστερ. Δεν είχε ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και αυτό είναι υπέρ της.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Είναι δίκαια φαβορί για τη νίκη η Καρσίγιακα, αλλά το ματς δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει το διπλό κοντά στα επίπεδα του 1.40. Η Γκαζιαντέπ έχει χτίσει σερί και ψυχολογία. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει επίσης μαζί της τον παράγοντα έδρα. Οπότε πάμε με το +5,5 για άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5409. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΛΑΡΙΣΑ (17:00, ERT3)

Ο Προμηθέας δεν τα πήγε κι άσχημα στη Βαλένθια. Η ομάδα του Καζιμίρο έχασε από τις νυχτερίδες με 92-82 στην πρεμιέρα του Eurocup. Μέχρι το 30′ πάντως ο Προμηθέας κρατούσε τη διαφορά σε χαμηλά μονοψήφια επίπεδα κι αυτό είναι προς τιμήν του. Συνολικά ο Ισπανός κόουτς πήρε διψήφιο σκορ από έξι παίκτες και αυτό είναι δείγμα ομαδικής και καλής δουλειάς που σίγουρα γίνεται στην επίθεση. Θα παίξει σε όλη τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο και όσο ψηλότερα βγει.

Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάρισα έχασε στο σπίτι της από το Λαύριο με 75-66. Η ομάδα του Παπανικολόπουλου μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην παράταση κόντρα στον Κολοσσό εντός έδρας, έχει κάνει δύο ήττες στη σειρά, έχοντας πάντως απέναντί της δύο ισχυρές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και το Λαύριο. Χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση στο ρόστερ.

Ο Καζιμίρο θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες και θα ζητήσει από τους παίκτες του να πατήσουν το πόδι στο γκάζι. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και βλέπουμε νίκη των γηπεδούχων με διψήφια διαφορά. Επιλέγουμε λοιπόν τον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 από τη bwin με όριο τους 12.5 πόντους.


5398. ΓΚΙΣΕΝ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (19:00)  

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαϊρόιτ εντός έδρας με 86-74, η Γκίσεν έχει κάνει τρεις ήττες στη σειρά. Κι όμως έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια. Πρώτα στην έδρα της Μπάμπεργκ όπου χρειάστηκε η παράταση για να υποκύψει με 89-87. Μετά έχασε εντός από τη Χάιντελμπεργκ με 75-68 και την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε το λάδι της Μπάγερν, μέσα στο Μόναχο μάλιστα, πριν υποκύψει στην παράταση με 71-64. Σκληρή ομάδα που παίζει πάντα δυνατή άμυνα.

Γκίσεν – Μιτελντόιτσερ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μιτελντόιτσερ παίζει πυρ κατά ριπάς. Ανεβάζει τα σκορ της σε επίπεδα ΝΒΑ και με αυτόν τον τρόπο έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 95-73 της Βούρτσμπουργκ. Πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο σκόρερ τον Ρέμπιτς με 19.

Η άμυνα κερδίζει την επίθεση σε αυτό το ζευγάρι. Τουλάχιστον στα δικά μας μάτια. Είναι πιο σταθερή και πιο σκληρή ομάδα η Γκίσεν από τους φιλοξενούμενους. Η απόδοση στη νίκη της είναι στο 1.85 στην interwetten και θα πάμε λοιπόν με τον καθαρό άσσο στο 1.85.


5434. ΚΡΕΜΟΝΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (21:00)

Δύο πρόσωπα έχει μέχρι τώρα η Κρεμόνα στη χρονιά, αυτό που δείχνει μπροστά στο κοινό της και αυτό εκτός έδρας. Μέσα στο σπίτι της λοιπόν, η Κρεμόνα έχει δύο νίκες και μάλιστα εύκολα και με το ίδιο ακριβώς σκορ, 94-78! Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο αυτό αλλά συνέβη. Πρώτα κέρδισε τη Φορτιτούντο και μετά τη Βαρέζε την προηγούμενη αγωνιστική. Ενδιάμεσα έχει χάσει και στα δύο ταξίδια της, πρώτα με 88-71 στη Βενέτσια και μετά με 84-68 από την Τρέντο.

Κρεμόνα – Μπρίντιζι στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπρίντιζι από τη μεριά της προσπαθεί να τρέξει σε κάθε ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος επικράτησε με αυτόν τον τρόπο της Φορτιτούντο εντός έδρας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως είδε την Κλουζ από τη Ρουμανία να την κλειδώνει και μάλιστα μέσα στο σπίτι της για να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 76-71. Γενικά αν δεν σκοράρει πολύ έχει πρόβλημα.

Η Κρεμόνα δίνεται ως αουτσάιντερ και πιστεύουμε ότι αξίζει να πάρουμε μαζί της το ρίσκο. Είναι δυνατή στην έδρα της, είναι πιο ξεκούραση από την Μπρίντιζι, ενώ παίζει και άμυνα. Έχει αξία λοιπόν να ποντάρουμε στον άσσο σε καθαρή νίκη στο 2.40 από τη winmasters.


5552. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (21:45)

Ο Τσους Βιντορέτα έχει χτίσει κάτι πολύ καλό στα νησιά. Η Τενερίφη δεν είναι τυχαία ομάδα και πλέον καθιερώνεται στις κορυφαίες της χώρας. Κέρδισε στη Βιτόρια στην Μπασκόνια με 71-65 και έχει τέσσερις σερί νίκες μετά την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Συνολικά μετά την ήττα της πρεμιέρας από την έκπληξη της λίγκας, Μπρεογάν, έχει χάσει μόνο από τη βασίλισσα σε επτά ματς και φυσικά κανένα στην έδρα της. Σταθερά εκτός ο Σερμαντίνι.

Τενερίφη – Μπανταλόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπανταλόνα πληγώθηκε πολύ την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας εντός έδρας από την Ανδόρα για το πρωτάθλημα με 79-73. Ήταν μία ήττα που έδειξε ότι και φέτος το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει εντός συνόρων είναι να μπει οριακά στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά στο ταξίδι της που έκανε στην Ιταλία στην πρεμιέρα του Eurocup για να παίξει με την Τρέντο, έκανε πράγματα και θαύματα για να φτάσει στο εντυπωσιακό 86-56. Είναι ακόμη ασταθής, ενώ έχει και πολύ κακή παράδοση στην Τενερίφη. Κέρδισε εκεί για τελευταία φορά το 2013 και έκτοτε μετρά οκτώ ήττες στη σειρά. Στις απουσίες των Μπάσας και Ζάγκαρς προστέθηκε και ο Μπράντον Πολ.

Η έδρα, η παράδοση και το κυριότερο, η τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, μας κάνουν να στηρίξουμε την Τενερίφη. Είναι ανώτερη από την ιστορική πένια και μπορεί να καλύψει και τη διαφορά των 6.5 πόντων για να μας χαρίσει τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 στην betshop.