NBA: Μοράντ Κλέβε-λαντ

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:

Καλησπέρα friends! Μπήκαμε με το δεξί στη νέα σεζόν, αφού ξεκινήσαμε με 2/2, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Απόψε το πρόγραμμα είναι πλήρες, με 11 αγώνες. Πάμε να δούμε ένα-ένα τα ματς, να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε. Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ (02:00)

Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν και φέτος, όπως και πέρυσι, για μία θέση στα πλέιοφ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ ανά διαστήματα. Για τους Χόρνετς είναι αμφίβολος ο Μπρίτζες, ενώ για τους Πέισερς θα λείψουν οι Γουόρεν, ΛεΒέρτ και Μάρτιν και αμφίβολοι είναι οι Χόλιντεϊ, Λαμπ και Μπρόγκτον. Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι.

ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ (02:00)

Οι Πίστονς, πήραν φέτος το Νο1 του φετινού ντραφτ, Κάνινγκχαμ και μαζί με τον Γκραντ και τον Μπέι ευελπιστούν σε μία καλύτερη σεζόν από την περσινή. Από την άλλη οι Μπουλς έκαναν εντυπωσιακές προσθήκες και δείχνουν ομάδα πλέιοφ, με βάσει το ρόστερ. Οι Πίστονς, πέρυσι δέχονταν 6 τάπες ανά αγώνα, όντας η δεύτερη χειρότερη ομάδα στον τομέα αυτό. Τις περισσότερες μάλιστα από τις θέσεις “4” και “5”. Ο Βούτσεβιτς, στις 3 περσινές μεταξύ τους αναμετρήσεις (οι 2 όσο ήταν στους Μάτζικ και η 1 στους Μπουλς) μέτρησε 5 τάπες συνολικά, κάνοντας τουλάχιστον 1 τάπα στον κάθε αγώνα. Γι’ αυτό θα πάμε με Βούτσεβιτς over 0.5 τάπες στο 1.80 στην Pamestoixima.

Ντιτρόιτ Πίστονς – Σικάγο Μπουλς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (02:30)

Η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη. Οι Νικς πέρυσι ήταν ξεκάθαρα ομάδα Τιμποντό (ο οποίος βγήκε και προπονητής της χρονιάς), ενώ κατάφεραν να μπουν και στα πλέιοφ. Οι Σέλτικς, από την άλλη, για άλλη μία χρονιά, δεν προχώρησαν αρκετά, ή τουλάχιστον όσο θα περίμεναν. Απόψε οι Νικς δε θα έχουν στη διάθεσή τους όπως φαίνεται το Νοέλ, ενώ οι Σέλτικς τον Χόρφορντ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπράουν. Τα τρίποντα του Μπάρετ μου αρέσουν, αλλά δε μου κάνει η απόδοση (2+ στο 1.70), οπότε πάμε παρακάτω.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ (02:30)

Και οι δύο ομάδες άλλαξαν τους βασικούς τους πλέιμεικερ φέτος, αφού έφυγε ο Λάουρι και Γουέστμπρουκ και ήρθαν οι Ντράγκιτς και Ντινγουίντι αντίστοιχα. Για τους Ράπτορς, θα μείνουν εκτός οι Σιάκαμ και Γουατανάμπε, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπουσέ. Για τους Γουίζαρντς δε θα αγωνιστούν απόψε οι Μπράιαντ και Χατσιμούρα. Αν έπρεπε να επιλέξω κάτι, θα ήταν τα τρίποντα του Κούζμα, αλλά θα ήθελα λίγο πιο ψηλά την απόδοση (2+ στο 1.75).

ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ (03:00)

Ομάδες με διαφορετικούς στόχους αυτές οι δύο, με τους Γκρίζλις να έχουν ρεαλιστικούς στόχους για τα πλέιοφ, ακόμα και μετά την ανταλλαγή του Βαλανσιούνας με τον Άνταμς, ενώ τους Καβαλίερς, απλά να μην είναι ουραγοί. Για τους Γκρίζλις εκτός είναι ο Μπρουκς, ενώ για τους Καβαλίερς οι Γουίντλερ και Γουέιντ. Οι Γκρίζλις πέρυσι ήταν πρώτοι σε κλεψίματα ανά αγώνα, μετρώντας 9. Οι Καβαλίερς, από την άλλη, είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα στα λάθη, αφού κάνει 15.5 ανά ματς. Δέχονται 8.5 κλεψίματα τον αγώνα, στατιστικό που τους κατατάσσει στις 3 χειρότερες ομάδες, στον τομέα αυτό. Ο Μοράντ και ο Μέλτον μετράνε 1 κλέψιμο ανά αγώνα, αλλά απέναντι στους Καβαλίερς είχαν 3 και 2 αντίστοιχα. Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι ότι λείπει ο Μπρουκς, αφού στα ματς χωρίς αυτόν έχουν από 2 κλεψίματα. Θα πάμε οπότε με το συνδυαστικό Μοράντ 1+ & Μέλτον 1+ κλεψίματα στο 2.25 μέσω του “Match Combo” στη Stoiximan.

Μέμφις Γκρίζλις – Κλίβελαντ Καβαλίερς στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ (03:00)

Και οι δύο ομάδες πήγαν τραγικά πέρυσι και φέτος ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, ειδικά οι Ρόκετς που έχουν αποκτήσει και άλλους νέους παίκτες με κίνητρο. Για τους “Λύκους” θα απουσιάσουν απόψε ο Μπέβερλι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νόουελ και ΜακΛάφιν. Οι Ρόκετς δε θα έχουν τον Γουόλ. Τα ριμπάουντ του Έντουαρντς μου αρέσουν (6+ στο 1.72), αλλά θα τα αφήσω για την ώρα.

ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ (03:00)

Ομάδες με αλλαγές φέτος, αφού οι Πέλικανς πήραν τον Βαλανσιούνας και οι Σίξερς ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν με τον Σίμμονς. Απόψε για τους Πέλικανς θα λείπει ο Ζάιον, ενώ για την ομάδα της Φιλαδέλφεια οι Σίμμονας και Μίλτον. Οι Πέλικανς πέρυσι είχαν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα από το τρίποντο, αφού δέχονταν 14.5 τρίποντα ανά αγώνα. Οι Σίξερς, από την άλλη ευστοχούν 12 φορές ανά ματς από τα 7.25, όντας η 8η καλύτερη ομάδα σ’ αυτόν τον τομέα. Στις 2 μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι Σίξερς μέτρησαν 13 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα. Θα πάμε λοιπόν με Σίξερς over 11.5 τρίποντα στο 1.85 στην Pamestoixima.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Φιλαδέλφεια Σίξερς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ (03:30)

Νεανικές ομάδες και οι δύο, που θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια τους, αν και πιστεύω ότι μπορούν το κάτι παραπάνω (και) φέτος. Για τους Σπερς, μένει εκτός ο Κόλλινς, ενώ αμφίβολος είναι ο ΛεΝτέιλ. Οι Μάτζικ έχουν αρκετές απουσίες γι’ απόψε, αφού λείπουν οι Κάρτερ-Γουίλιαμς, Φουλτζ, Άιζακ, Μουρ και Οκέκε. Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι.

ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡ (04:00)

Πέρυσι, οι δύο αυτές οι ομάδες ήταν η μέρα με τη νύχτα, αφού οι Τζαζ τερμάτισαν πρώτοι στη Δύση, ενώ οι Θάντερ 14οι. Για τους Τζαζ δε θα παίξει ο Γκέι, ενώ αμφίβολος είναι ο Πασχάλ, ο οποίος δείχνει πως μάλλον θα παίξει. Οι Θάντερ απόψε θα είναι πλήρεις. Αν έπρεπε να πάω με κάτι, αυτό θα ήταν μάλλον τα ριμπάουντ του Γκομπέρ (13+ στο 1.75), αλλά για την ώρα θα τα αφήσω.

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ (05:00)

Ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό εδώ σήμερα, όπου οι Νάγκετς θέλουν να πάρουν εκδίκηση, μετά τον περσινό αποκλεισμό με 4-0. Για τους Σανς εκτός μόνο ο Σάριτς, ενώ για τους Νάγκετς ο Μάρεϊ. Οι Σανς πέρυσι ήταν από τις πιο εύστοχες ομάδες στο τρίποντα, αφού σούταραν με 38%, ευστοχώντας σε 13 τρίποντα ανά αγώνα. Οι Νάγκετς, από την άλλη, ήταν στις 10 χειρότερες άμυνες από την περιφέρεια, επιτρέποντας στον αντίπαλο 13 εύστοχα τρίποντα ανά ματς. Στις 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις, στην κανονική διάρκεια, οι Σανς μέτρησαν 15.5 τρίποντα μέσο όρο. Γι’ αυτό θα πάμε με Σανς over 12.5 τρίποντα στο 1.90 στην Pamestoixima.

Φοίνιξ Σανς – Ντένβερ Νάγκετς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ – ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ (05:00)

Οι Μπλέιζερς λίγο πολύ είναι ίδια ομάδα και φέτος, όπως και οι Κινγκς, απλά οι Κινγκς δείχνουν επιτέλους ξανά υγιείς. Μοναδική απουσία γι’ απόψε είναι ο Σνελλ των Κινγκς. Αν πήγαινα με κάτι θα ήταν τα ριμπάουντ του Κόβινγκτον (7+ στο 1.75), αλλά για την ώρα θα τα αφήσω.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord