Stoiximan: Ζενίτ – Γιουβέντους με πλήθος αγορών (20/10)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 22:00, η Ζενίτ υποδέχεται την Γιουβέντους για την φάση των ομίλων του Champions League, με την Stoiximan, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Ζενίτ – Γιουβέντους στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο τρίποντο φέτος τσίμπησε η Ζενίτ από τη Μάλμε, με 4-0 εντός έδρας για την ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μετά από αυτή την αναμέτρηση πήρε την 3η θέση, ισοβαθμώντας με την Τσέλσι στους τρεις πόντους. Οι σκόρερς του αγώνα ήταν αρχικά οι Κλαουντίνιο (9΄), με τον Κουζιάγιεφ (49΄). Έπειτα οι Σουτόρμιν (80΄) και Σίλβα (90+4΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο στο 53΄. Έρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα Ρωσίας από την Άρσεναλ Τούλα (2-1).

Επικράτησε μέσα στην έδρα της, η Γιουβέντους επί της Τσέλσι, με τελικό σκορ 1-0, διανύοντας μια περίοδο με πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Φάνηκε πιο αποτελεσματική στο παιχνίδι της, παρόλο που ”άφησε” την μπάλα στους φιλοξενούμενους. Με το μοναδικό γκολ στο 46΄, ο Κιέζα έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Κατέκτησε την κορυφή η ιταλική ομάδα, αποκτώντας 6 βαθμούς. Τελευταία πέτυχε νίκη στο γήπεδό της κόντρα στη Ρόμα στη Σέριε Α με 1-0.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της stoiximan, πιο κοντά στη νίκη είναι η Γιουβέντους. Αναλυτικά, ο άσος προσφέρεται στο 3.80, η ισοπαλία στο 3.00, και το διπλό στο 2.20.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα ματς της Ζενίτ, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.70 το Goal/Goal)
  • Στους δέκα από τους έντεκα τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Γιουβέντους, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα (στο 1.95 το Over 2.5)

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα