Προγνωστικά Μπάσκετ: Φουλ του over

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5300. ΠΑΡΜΑ ΠΕΡΜ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (19:00, COSMOTE SPORT 9)

Από δύο καλές εμφανίσεις έρχεται η Πάρμα για να παίξει το πιο δύσκολο ματς που μπορεί να παίξει μία ομάδα στη VTB λίγκα. Να αντιμετωπίσει δηλαδή την ΤΣΣΚΑ. Αφού κέρδισε πρώτα την Τσμόκι με 78-75 εκτός έδρας για τη VTΒ, μετά κέρδισε με 106-84 και την Οπάβα για το FIBA Europe. Γενικά είναι ομάδα που της αρέσει να ανεβάζει τον ρυθμό.

Πάρμα Περμ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε πολύ δύσκολα τον Ερυθρό Αστέρα με 78-76 και έκανε το δύο στα δύο στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ιτούδη βασίστηκε ξανά στην άμυνα, όπως έκανε και κόντρα στη Ζενίτ. Θέλει να πάρει το ματς ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερο ενέργεια.

Ανεβάζει ρυθμούς εντός συνόρων η ΤΣΣΚΑ, για την ακρίβεια χαλαρώνει την άμυνα και παίζει πιο ελεύθερα. Κάτι ανάλογα θα δούμε και σήμερα κόντρα στην Πάρμα που ούτως ή άλλως παίζει ελεύθερο και επιθετικό μπάσκετ. Το over 160.5 προσφέρεται στο 1.9ο και θα είναι η επιλογή μας από την Interwetten.


5168. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΙΩΝΙΚΟΣ (19:30, ERT 3)

Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο ήττες στη διαβολοβδομάδα. Η ομάδα του Πρίφτη έχασε στο τέλος στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 81-79 και με κάτω τα χέρια από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 88-65. Ο Φερέλ δεν θα παίξει σήμερα, ενώ οι Μποχωρίδης και Σαντ-Ρος έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμού και δίνονται ως αμφίβολοι. Έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει ο Έλληνας κόουτς και μένει να δούμε αν μπορεί με αυτό το ρόστερ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ιωνικός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το FIBA Europe Cup ο Ιωνικός πέρασε από την έδρα της Μονς με 78-75. Ακόμη μία καλή εμφάνιση για την ομάδα της Νίκαιας μετά και την επικράτηση επί του Άρη στο πρωτάθλημα, που ήρθε στην παράταση με 93-83. Ενδέχεται πάντως να είναι κουρασμένος από το ταξίδι. Απόντες οι Όουενς και Κίνγκσλεϊ.

Δεν αξίζει να αχοληθούμε με υψηλά χάντικαπ, αλλά περιμένουμε ένα ματς στο οποίο οι ομάδες δεν θα έχουν καμία διάθεση να παίξουν άμυνα και να ξοδέψουν εκεί ενέργεια. Το όριο είναι στους 160.5 πόντους και με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για το ματς, η επιλογή μας είναι το over 160.5 και το βρίσκουμε στο 1.90 από τη stoiximan.


5480. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (20:15)

Επική στην άμυνα η Φενέρ, διέλυσε με 80-41 την Ούνικς Καζάν στο δεύτερο ματς της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Δύο μέρες πριν όμως είχε χάσει στο Βερολίνο από την Άλμπα και η γκρίνια στο πρόσωπο του Τζόρτζεβιτς είναι ξεκάθαρη από του φίλους της ομάδας. Το ντέρμπι με την Εφές είναι μία ευκαιρία να ισχυροποιήσει τη θέση του, αν φυσικά κερδίσει η ομάδα του. Παραμένει εκτός ο Μπαρτέλ.

Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εφές δεν είναι καθόλου καλά. Ο Αταμάν και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει με μπλαζέ διάθεση. Τέσσερα ματς στην Ευρωλίγκα και τέσσερις ήττες. Έχασε στις λεπτομέρειες από Βιλερμπάν και Μιλάνο εκτός έδρας και πρέπει να συνέλθει άμεσα. Εντός συνόρων, επίσης ζορίστηκε στο τελευταίο ματς να κερδίσει με 78-77 στο φινάλε την Καρσίγιακα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης καλείται να βγάλει αντίδραση.

Πολύ αμφίρροπο ματς, φαίνεται και στις αποδόσεις από τους μπουκ. Δεν θα μπλέξουμε με αποτέλεσμα αγώνα. Πιστεύουμε όμως ότι παρά το γεγονός ότι και οι δύο θα είναι αγχωμένες, αξίζει να πάρουμε το ενδεχόμενο ότι η ποιότητά τους και η ανάγκη τους για νίκη θα δώσουν ώθηση στην επίθεση. Θα πάρουμε λοιπόν  over 156.5 με 1.90 στη winmasters.