*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης, ενώ ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Μετρούν 3 over 2.5 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Α’ Γύρος: Μάλτα – Κύπρος 3-0

 

ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κύπρος δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, παρότι ξεκίνησε θετικά τον όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τέσσερις πόντους σε τρία παιχνίδια, φαίνεται να έχει χάσει το ρυθμό της. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με την Κροατία (0-3). Τέταρτη διαδοχική ήττα στον όμιλο για την Κύπρο, που είναι πλέον στην τελευταία θέση της κατάταξης. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει καν πετύχει γκολ σε έξι ματς, επίσημα και φιλικά. «Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το που είμαστε ως εθνική ομάδα αυτή την στιγμή. Ούτε για μένα δεν είναι εύκολο να έχουμε συνεχόμενες ήττες αλλά πρέπει να βλέπουμε και με ποιες ομάδες αγωνιζόμαστε», δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου. Τιμωρημένοι οι Αρτυματάς και Αβραάμ, τραυματίας ο Καρώ. Δεν επιλέχθηκαν επίσης οι Παναγή, Χριστοφή, Μιχάλης Ιωάννου, Κατελάρης, Θωμάς Ιωάννου και Θεοδώρου.

Εθνική Κύπρου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Κεραυνός (ΑΕ Λεμεσού), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ) – Αμυντικοί: Ανδρέου (Σαρλερουά), Ιωάννου (Κόμο), Ψάλτης (Ομόνοια), Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Χάμπος Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Κ. Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού) – Μέσοι: Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας), Τζιωνής (Ομόνοια), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Παναγιώτου (Ομόνοια) – Επιθετικοί: Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Κακουλλής (Ομόνοια), Παπουλής (Ομόνοια), Π. Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Μ. Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 0-3 εντός έδρας από την Κροατία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 45+2’ ο Πέρισιτς σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 54’ ο Μόντριτς έχασε πέναλτι. Στο 80’ ο Γκβάρντιολ έκανε το 0-2 και στο 90+2’ ο Λιβάγια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Κύπρος Στατιστικά

*10 σερί ματς με N/G (δες το στη bet365)

*4 σερί αναμετρήσεις έληξαν με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 9/10 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

ΜΑΛΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μάλτα δεν είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω του συγκεκριμένου, ομίλου, όμως είναι μαχητικό σύνολο και παλεύει για τη δική της βελτίωση και για να είναι ανταγωνιστική. Προέρχεται από την αναμενόμενη ήττα κόντρα στη Σλοβενία (0-4), είχε να αντιμετωπίσει έναν ούτως ή άλλως ανώτερο και πιο έμπειρο αντίπαλο. Τρίτη διαδοχική ήττα και μάλιστα με μηδέν γκολ για το συγκρότημα του Ντέβις Μάντζια. Μία νίκη και μία ισοπαλία σε επτά αναμετρήσεις έως τώρα, τη διατηρούν χαμηλά στην κατάταξη. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο μέσος Καμενζούλι. Αντιθέτως, συμπλήρωσαν κάρτες οι Σαταριάνο και Τζόζεφ Μπονγκ. Δεν κλήθηκαν οι Νουόκο, Φαρούτζια, Κρίστενσεν και Ρόουεν Μούσκατ. Τραυματίας τέλος, ο μέσος Γκιγιομιέρ. 

Εθνική Μάλτας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μπονέλι (Χάμρουν Σπάρτανς), Γκαλέα (Μπάλζαν), Μ. Γκρεχ (Πεμπρόκε) – Αμυντικοί: Μπράουν (Σεντ Τζόνστοουν), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Σο (Σλιέμα Γουόντερερς), Τζ. Μποργκ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Ζ. Μούσκατ (Κάζα Πία), Ατάρντ (Μπιρκιρκάρα), Μικάλεφ (Χάμρουν Σπάρτανς), Ξουέρεμπ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ) – Μέσοι: Πιζάνι (Μπάλζαν), Τζ. Γκρεχ (Χιμπέρνιανς), Άραμπ (Μπάλζαν), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Τέουμα (Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ), Βέλα (Χιμπέρνιανς), Πορτέλι (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Καρουάνα (Βαλέτα), Ν. Μούσκατ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Όβερεντ (Φλοριάνα) – Επιθετικοί: Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Π. Μπονγκ (Μπιρκιρκάρα), Γκάμπιν (Χάμρουν Σπάρτανς), Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Ντίμεχ (Βαλέτα).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 0-4 εντός έδρας από τη Σλοβενία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 27’ ο Ίλιτσιτς σκόραρε για το 0-1 το ημιχρόνου και στο 49’ ο Σπόραρ έκανε το 0-2. Στο 60’ και πάλι ο Ίλιτσιτς σκόραρε για το 0-3 και στο 67’ ο Σέκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Μάλτα Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Μηδέν γκολ σε 3/5 τελευταία εκτός έδρας

Κύπρος – Μάλτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ