Δυνατές λάτιν πτώσεις!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (20/09) μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο και πριν από τις μεσοβδόμαδες εμβόλιμες αγωνιστικές. Υπάρχει δράση σε Ισπανία, Ιταλία και Ρωσία μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε να δούμε που σημειώνονται οι πιο σημαντικές αλλαγές αποδόσεων στο σημερινό κουπόνι. Η μεγαλύτερη όλων παρατηρείται στη Βραζιλία και συγκεκριμένα την αναμέτρηση ΚουιάμπαΦλουμινένσε, όπου άλλαξε και το φαβορί! Η Κουίαμπα άνοιξε ως φαβορί στο 2.30 και το διπλό στο 3.40, αλλά πλέον οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Στο 3.10 ανέβηκε ο άσος και στο 2.50 κατρακύλησε το διπλό της Φλουμινένσε!

Στη Νότια Αμερική εντοπίζονται και οι δύο επόμενες μεγάλες πτώσεις, αμφότερες για την Πριμέρα της Αργεντινής. Πρώτον, στον αγώνα Ντεφένσα ι ΧουστίσιαΜπάνφιλντ πέφτει το διπλό. Η νίκη των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 3.60, αλλά πλέον προσφέρεται στο 2.80.

Ανάλογη πτώση έχουμε και στο Χιμνάσια Λα ΠλάταΟυνιόν Σάντα Φε. Και εδώ πέφτει το διπλό. Το αρχικό 3.50 στην Ουνιόν έγινε 3.10 το πρωί και τώρα προσφέρεται στο 2.75.

Τέλος, η πιο μεγάλη πτώση επί ευρωπαϊκού εδάφος σημειώνεται στη Β’ Ισπανίας. Αλλαγή φαβορί και στον αγώνα ΜπούργοςΛας Πάλμας, με την απόδοση των γηπεδούχων να πέφτει από το αρχικό 3.10 στο 2.45. Αντιστρόφως, το διπλό ανέβηκε από το 2.40 στο 3.10.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε τώρα στα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας, πάντα με βάσει τους μεγαλύτερους τζίρους που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής (15:30). Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Δευτέρας λοιπόν είναι το ΜπαρσελόναΓρανάδα με πάνω από 260,000 ευρώ σε πονταρίσματα. Το 76% του τζίρου έχει παιχτεί αναμενόμενα στο χαμηλό άσσο των Καταλανών.

Δεύτερο πιο εμπορικό παιχνίδι το ΟυντινέζεΝάπολι με πάνω από 100,000 ευρώ τζίρο, εκ των οποίων το 52% έχει πονταριστεί στο διπλό των “παρτενοπέι”.

Τρίτο παιχνίδι στη σχετική λίστα είναι το ΜπενφίκαΜποαβίστα με πάνω από 43,000 ευρώ τζίρο. Και εδώ το μεγάλο φαβορί, Μπενφίκα, έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος των πονταρισμάτων (85%).

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα