9η αγωνιστική

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Σοντερίσκε, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκαελ Μπόρις φιλοξενήθηκε από την Οντένσε, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1. Δεν ήταν καλύτερη και βρέθηκε δίκαια με την πλάτη στον τοίχο, όμως δεν τα παράτησε, μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα και παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Επέστρεψε έτσι στις ήττες, μετά και την ισοπαλία με τη Βίμποργκ (2-2 εντός). Με πέντε μόλις βαθμούς, είναι στην 11η και προτελευταία θέση, πάνω μόνο από την ουραγό Βέιλε. Μακροχρόνια η απουσία του Πάτρικ Μπάνγκορντ, ο οποίος είναι και ο μοναδικός απόντας ενόψει της αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Οντένσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (30′, 39′), για να μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα, με το τέρμα του Πρόσερ στο 44ο λεπτό.

Σοντερίσκε Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μπρόντμπι, στο οποίο και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν υποδέχθηκε τη Σπάρτα Πράγας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ιδιαίτερα τους Τσέχους, στάθηκε τυχερή που απέφυγε τα χειρότερα.

Στα του πρωταθλήματος τώρα, την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με τη Σίλκεμποργκ, εντός έδρας. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους οκτώ συνολικά και είναι στην όγδοη θέση, μαζί με τη Βίμποργκ, της οποίας και υπερτερεί, με το ξεκίνημα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικα προβλήματα αντιμετωπίζει.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σπάρτα Πράγας, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπρόντμπι Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Σοντερίσκε – Μπρόντμπι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ