*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος κάθε ομίλου προκρίνεται στα τελικά, ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Στον πρώτο γύρο: Σερβία – Ιρλανδία 3-2.

*G/G στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Σερβία παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-0).

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πορεύεται από γκέλα σε γκέλα, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το Αζερμπαϊτζάν και πλέον η πίεση αυξάνεται. Ήταν διαρκώς σε κυρίαρχο ρόλο, ωστόσο είχε θέμα στην τελική ενέργεια. Το Αζερμπαϊτζάν απ’ το πουθενά βρέθηκε μπροστά στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, χάρη στο ωραίο σουτ του Μαχμούτοφ, στο δεύτερο μέρος η Ιρλανδία έγινε πιο πιεστική. Είχε αρκετές καλές στιγμές, τελείωσε με 20 τελικές προσπάθειες, τελικά βρήκε τη λύση στο 87’. Πίεσε περισσότερο για την ανατροπή στα επόμενα λεπτά, αλλά σπασμωδικά.

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες απ’ τον κόσμο και έντονη κριτική προς την ομάδα και τον κόουτς Κένι, ο οποίος έχει μόλις μία νίκη σε 15 ματς στην άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας, ένα 4-1 σε φιλικό κόντρα στην Ανδόρρα. Δεν έχει νίκη η Ιρλανδία σε 11 επίσημα ματς υπό τις οδηγίες του! Η ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν ήταν ο πρώτος πόντος στον προκριματικό όμιλο έπειτα από τρεις ήττες κόντρα σε Σερβία (3-2 εκτός), Λουξεμβούργο (0-1 εντός) και Πορτογαλία (2-1 εκτός), είναι προφανές ότι δεν τίθεται θέμα διεκδίκησης της πρόκρισης. Κλήθηκε ο Κρίστι (Φούλαμ) αντί του τραυματία Κόουλμαν

Εθνική Ιρλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Μπαζούνου (Πόρτσμουθ), Τάλμποτ (Μποέμιανς) – Αμυντικοί: Ντόχερτι (Τότεναμ), Ντάφι (Μπράιτον), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’Σέι (Γουεστ Μπρομ), Κόλινς (Μπέρνλι), Ομομπαμιντέλε (Νόριτς), Κρίστι (Φούλαμ) – Μέσοι: Χούριχεϊν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Χέντρικ (Νιουκάστλ), Κάλεν (Άντερλεχτ), Μόλουμπι (Γουέστ Μπρομ), ΜακΚλιν (Γουίγκαν), Μάνινγκ (Σουόνσι), Άρτερ (Τσάρλτον), Χόργκαν (Γουίκομπ), ΜακΓκραθ (Σεντ Μίρεν) – Επιθετικοί: Πάροτ (ΜΚ Ντονς), Κέρτις (Πόρτσμουθ), (Μπράιτον), Άιντα (Νόριτς), Κόλινς (Κάρντιφ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Το 0-1 ο Μαχμούτοφ στο 45’, ισοφάρισε ο Ντάφι στο 87’. Καλύτερη η Ιρλανδία, ήταν πιο πιεστική.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Τα 4/6 τελευταία ματς ήταν Under 2.5 (δες το στη betshop).

*Έρχεται από 5/6 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας:

ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πηγαίνει «τρένο», δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε κόντρα στο Λουξεμβούργο το Σάββατο. Παρότι το ματς έκρυβε παγίδες, οι Σέρβοι ήταν πολύ σοβαροί, μεθοδικοί και αποτελεσματικοί, σκόραραν δύο γκολ με τον Μίτροβιτς στο πρώτο μέρος και έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση. Δεν πτοήθηκαν απ’ τη μείωση του σκορ, αντέδρασαν άμεσα και βρήκαν άλλα δύο γκολ μέχρι το φινάλε, το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, η νίκη της Σερβίας ήταν καθαρή και δίκαιη.

Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς του προκριματικού ομίλου για τη χώρα των Βαλκανίων, όλες με γκολ εκατέρωθεν, είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Ιρλανδία (3-2 εντός) και Αζερμπαϊτζάν (1-2 εκτός). Στο μεσοδιάστημα έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την Πορτογαλία. Είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ θα πάνε σε Σερβία και Πορτογαλία, απομένει να φανεί ποιος θα πάρει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση. Χωρίς προβλήματα η αποστολή, ο κόουτς Στοΐκοβιτς έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το ματς του Σαββάτου.

Εθνική Σερβίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ίλιτς (Κόρτραϊκ), Ντμίτροβιτς (Σεβίγια), Σβίλαρ (Μπενφίκα) – Αμυντικοί: Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Ναστάσιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Πάβλοβιτς (Μονακό), Πέτκοβιτς (Μπάτσκα Τόπολα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Τέρζιτς (Φιορεντίνα) – Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκουντέλι (Σεβίγια), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Λούκιτς (Τορίνο), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Πόρτο), Ίλιτς (Βερόνα), Μπιρμάντσεβιτς (Μάλμε), Ράτσιτς (Βαλένθια) – Επιθετικοί: Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μίτροβιτς (Φούλαμ), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί του Λουξεμβούργου. Ο Μίτροβιτς τα πρώτα δύο γκολ στο 22’ και το 35’, μείωσε το Λουξεμβούργο στο 77’ με τον Τιλ, ακολούθησαν άλλα δύο γκολ απ’ τους Σέρβους με τον Μιλένκοβιτς και το αυτογκόλ του Σανό. Με δέκα παίκτες έμεινε στο φινάλε το Λουξεμβούργο.

ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/7 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 Οver 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ιρλανδία – Σερβία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ