*Τρίτος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Παρτιζάν (12/08).

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σάντα Κλάρα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΣΟΤΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ρωσία, -)

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Σότσι. Την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα του Βλάντιμιρ Φεντότοφ φιλοξενήθηκε από την Ακμάτ Γκρόζνι, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της οποίας πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και να δημιούργησε λιγότερες τελικές ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Πρώτη εντός συνόρων νίκη, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Νίζνι Νόβγκοροντ (1-0 εκτός).

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά της ιστορίας που συμμετέχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το ταξίδι της, ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου και απέκλεισε την Κέσλα, από το Αζερμπαϊτζάν, κόντρα στην οποία πανηγύρισε τη νίκη και δυο μεταξύ τους παιχνίδια (3-0 εντός, 2-4 εκτός). “Αντιμετωπίζουμε μια αρκετά δύσκολη αντίπαλο, μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα της. Η Παρτιζάν είναι η σημαία του σέρβικου ποδοσφαίρου. Περιμένω πολύ ποιοτικές συναντήσεις”, δήλωσε ο κόουτς Φεντότοφ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ακμάτ Γκρόζνι, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ούτκιν (αυτ. 26′) και Ντούγκαντζιτς (59′), για να δεχθεί τη μείωση στο 86ο λεπτό.

Σότσι Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στο Pamestoixima.gr)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σερβία, 90)

Πολύ δυναμικό το ξεκίνημα της Παρτιζάν στη σεζόν, έχοντας επικρατήσει και στα πέντε πρώτα επίσημα παιχνίδια της. Την Κυριακή, η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς υποδέχθηκε τη Βόζντοβατς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Σερβίας, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-0. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη νίκη, ενώ της ακυρώθηκε και ένα τέρμα από τον VAR. Έκανε έτσι το 3×3 στη διοργάνωση, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Προλετέρ (0-4 εκτός) και Βοϊβοντίνα (0-2 εκτός).

Το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου και πέρασε με δυο νίκες από το εμπόδιο της Ντουνάισκα Στρέντα (1-0 εντός, 0-2 εκτός). Σταθερή η ετήσια παρουσία που έχει στις εκτός συνόρων διοργανώσεις, δεν έχει μείνει ποτέ της εκτός αυτών, πέρυσι έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε τη Σαρλερουά (1-2). Δεν ταξίδεψαν στη Ρωσία οι τραυματίες Ιβάν Ομπράντοβιτς, Αλεξάνταρ Μιλίκοβιτς και Νίκολα Λάκτσεβιτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Βόζντοβατς, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα των Ρικάρντο Γκόμες (10′), Στσέκιτς (22′), Χόλεντερ (53′) και Πάντιτς (70′) ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση.

Παρτιζάν Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σότσι – Παρτιζάν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ