*Τρίτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρας της Ρίγας (12/08).

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ράκοβ Τσεστοτσοβα και Ρούμπιν Καζάν στον επόμενο γύρο.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΓΑΝΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βέλγιο, 61)

Η Γάνδη παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν με την επιβλητική νίκη εναντίον της νορβηγικής Βολερένγκα με 4-0 στο πρώτο επίσημο ματς της, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Έκτοτε, δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η ήττα στη Νορβηγία με 2-0 δεν της κόστισε και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Όμως, στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία σε δύο αναμετρήσεις.

Έχασε με ανατροπή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Σιντ-Τράιντεν (2-1) εκτός έδρας, ενώ έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων εναντίον της Μπέιρσχοτ (2-2) εντός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς για τη Jupiler League. Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο φορ Γιαρέμτσουκ που ανακοινώθηκε από τη Μπενφίκα. Είναι εκτός αποστολής, οι Οβουσού, Μπέζους, Μπουκάρι, Μοχαμάντι, Ντεπουάτρ και Ντε Μπράιν. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μπέιρσχοτ, για το πρωτάθλημα. Στο 19’ ο Μπρουνό σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου και στο 47’ ο Τισουνταλί έκανε το το 2-0. Στο 73’ ο Σανιάνγκ μείωσε σε 2-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Νουμπίσι πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γάνδη Στατιστικά

*2/4 ματς με G/G (δες το στη bet365)

*2/4 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 τέρματα

*Μηδέν παθητικό σε 6/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΡΙΓΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λετονία, 362)

Η Ρίγας προέρχεται από μια εύκολη επικράτηση για το πρωτάθλημα Λετονίας, κόντρα στην Μέτα (4-1) εντός έδρας και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία, απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού, Γάνδη. Αυτή μάλιστα ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία της Λετονίας, είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης, με δύο πόντους περισσοτερους από τη Ρίγα.

Έπαιξε δύο γύρους προκριματικών για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ έως τώρα, πήρε τρεις νίκες ενώ ηττήθηκε μία φορά. Στον προηγούμενο γύρο είχε ευκολότερο έργο απέναντι στην Πούσκας, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0. Σκόραρε 2 και 4 γκολ αντίστοιχα στα δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 4-1 εντός έδρας της Μέτα, για το πρωτάθλημα. Στο 16’ ο Σάριτς σκόραρε για το 1-0 και στο 42’ ο Έμερσον Ντεοκλεσιάνο έκανε το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 68’ο Βάπνε μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1, όμως στο 84’ ο Μάρες σκόραρε για το 3-1. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ρίγας Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*4/6 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*Σκοράρει σε 9 σερί επίσημα εκτός έδρας

Γάνδη – Ρίγας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ