Bet365: Ντέγκερφορς – Μάλμε με πλήθος αγορών (17/07)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 16:00, η Ντέγκερφορς παίζει με τη Μάλμε για την Allsvenskan και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ντέγκερφορς – Μάλμε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από μια βαρύτατη ήττα έρχεται η Ντέγκερφορς, που φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία από τη Superettan. Τη διέλυσε η Χάμαρμπι με 5-1 εκτός έδρας και δεν μπόρεσε να προβάλει όπως δείχνει το σκορ αντίσταση. Πάντως σε γενικές γραμμές τα πρώτα δείγματά της στη φετινή κατηγορία είναι θετικά. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και έχει απολογισμό 4-2-4. Κατάφερε μάλιστα στο γήπεδό της να νικήσει την πολύ ποιοτικότερη Τζουργκάρντεν με 2-0.

Η Μάλμε αναμενόμενα έχει βάλει και πάλι στόχο και για το φετινό πρωτάθλημα. Προηγείται στην κούρσα του τίτλου, όντας στο +2 από τη δεύτερη Τζουργκάρντεν, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Στην Allsvenskan πιο πρόσφατα συνέτριψε εντός τη Σίριους με 4-0. Στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο σε βάρος της Ρίγα. Κέρδισε στο γήπεδό της με 1-0 και έπειτα πήρε την ισοπαλία εκτός.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στην Bet365, η Μάλμε έχει ισχυρότατο προβάδισμα νίκης. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 5.25, το “Χ” στο 4.00 και το διπλό στο 1.53.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις