Πιο κοντά στ’ αστέρια η Τσέλσι, “Χ” παραμονής η Τορίνο!

Ανανεώθηκε:
premier-stoixima

Πολύ ενδιαφέρον το χθεσινό πρόγραμμα της Τρίτης, με τις Τσέλσι και Τορίνο να είναι οι κερδισμένες της υπόθεσης! Η Τσέλσι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στοιχήματος, παίρνοντας εκδίκηση από τη Λέστερ για τον τελικό του FA Cup, ενώ η Τορίνο εξασφάλισε την παραμονή της στην Serie A και θα πάει αδιάφορη στο φινάλε της Κυριακής.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρέμιερ Λιγκ Στοίχημα

Χθες ξεκίνησε η προτελευταία, εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με μεγαλύτερο ανοιχτό διακύβευμα τις δύο τελευταίες θέσεις για το επόμενο Champions League. Μετα τό το χθεσινό 2-1 στο Stamford Bridge η Τσέλσι είναι πλέον τεράστιο φαβορί για να δώσει το παρών στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν, ενώ σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Κυρίαρχοι οι “μπλε” του Λονδίνου από το 1ο λεπτό στο χθεσινό ματς, η ομάδα του Τούχελ άσκησε ασφυκτική πίεση στις “μεθυσμένες αλεπούδες” που φαίνεται πως έμειναν στην κατάκτηση του Κυπέλλου και το 0-0 του ημιχρόνου ήταν μαγική εικόνα! Το προβάδισμα της Τσέλσι ωστόσο δεν άργησε στην επανάληψη, ο Ρούντιγκερ άνοιξε το σκορ στο 47′, με το γόνατο σε κενή εστία, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η εικόνα δεν άλλαξε, η Τσέλσι συνέχισε να απειλεί και στο 66′ κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη με πέναλτι που κέρδισε ο Βέρνερ και αξιοποίησε ο Ζορζίνιο.

Ο Ιχεανάτσο μείωσε στο 76′, αλλά η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν έδειχνε απειλή ανατροπής. Επιβεβαιώθηκε λοιπόν ο άσος του 1.66, ο οποίος στο ημίχρονο στο live είχε φτάσει κοντά στο 2Χ. 

Πλέον η Τσέλσι είναι στην 3η θέση, στο +1 από τη Λέστερ και στο +4 (με παιχνίδι περισσότερο) από τη Λίβερπουλ και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Άστον Βίλα.

Σέριε Α Στοίχημα

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε και εξ αναβολής αγώνα στο Ολίμπικο, όπου η αδιάφορη πλέον Λάτσιο υποδεχόταν την ενδιαφερόμενη Τορίνο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν και θα πάνε αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική. Ο ομάδα του Νικόλα προερχόταν από δύο σερί ήττες, στις οποίες δέχθηκε 11 γκολ, αλλά απέναντι στους “αετούς” της Ρώμης κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, παρά τη διαρκή πίεση των γηπεδούχων, που είχαν 71% κατοχή και 22 τελικές προσπάθειες!

Έτσι η Τορίνο πήγε στους 37 πόντους, τέσσερις περισσότερους πλέον από την 18η Μπενεβέντο, η οποία επιστρέφει άμεσα στην Serie B. Όσοι προτίμησαν το ρισκαδόρικο “Χ” επιβεβαιώθηκαν σε τιμές 3.20+!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ