Bet365: Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι με πλήθος αγορών (17/05)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:15, διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός των playoffs για την Championship, ανάμεσα στην Μπάρνσλεϊ και την Σουόνσι και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπάρνσλεϊ τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου και θα κυνηγήσει το μίνι θάυμα στα νοκ άουτ! Ισορροπημένη ομάδα εντός και εκτός, ανάμικτα τα αποτελέσματά της στο φινάλε της κανονικής σεζόν. Μετά από δύο νίκες επί των Χάντερσφιλντ και Ρόδεραμ με 1-0, ακολούθησε η ήττα στην έδρα της Πρέστον και πιο πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την πρωταθλήτρια Νόριτς.

Η Σουόνσι φιλοδοξεί να επιστρέψει στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το φίνις της κανονικής περιόδου δεν ήταν ιδιαιτέρως πειστικό. Με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, τερμάτισε στην 4η θέση, δύο πόντους πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Τελευταίο της δείγμα το εκτός έδρας 2-0 από την Γουότφορντ, που πανηγύρισε την άνοδο.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις στην Bet365, η Μπάρνσλεϊ είναι το φαβορί για τη νίκη απόψε, αλλά αουτσάιντερ στην υπόθεση πρόκριση. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 2.15 και η πρόκριση στο 1.95. Αντιστοίχως, η Σουόνσι προσφέρεται στο 3.90 για το διπλό και στο 1.80 για την πρόκριση.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Under 2.5 τα 5/6 τελευταία ματς της Μπάρνσλεϊ (στο 1.53 το under απόψε)
  • No Goal τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (στο 1.66 να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες)

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις