Bet365: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι με πλήθος αγορών (14/05)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Ωραίο ματς σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Νιουκάστλ να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00). Η αναμέτρηση παίζει με γκάμα αγορών στην Bet365!

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από μια εμφατική νίκη απέναντι στη Λέστερ, έρχεται η… αδιάφορη Νιουκάστλ. Οι «Καρακάξες» έχουν σωθεί και θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Πρέμιερ. Ωστόσο, αυτό δεν τις εμπόδισε από το να πάρουν μια μεγάλη νίκη στην έδρα των «Αλεπούδων», με 2-4. Εξαιρετική εμφάνιση από τη Νιουκάστλ, απέδειξε ότι άξιζε να μείνει στην κατηγορία. Σημαντική η απουσία του Γουίλσον σήμερα, βοηθάει πάρα πολύ στο σκοράρισμα. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο η Νιουκάστλ και η παράδοσή της με τη Σίτι τελευταία είναι… τραγική.

Η Μάντσεστερ Σίτι τώρα, προβληματίστηκε από την εμφάνισή της απέναντι στην Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική. Η ήττα με 1-2 δεν κόστισε βαθμολογικά, αφού το πρωτάθλημα έχει κλειδώσει και μαθηματικά. Όμως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του. Δεν παίζει ο Ντε Μπρούινε απόψε, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει ο τελικός του Champions League με την Τσέλσι. Είναι λογικό λοιπόν, ο Πεπ να θέλει να φορμαριστούν οι παίκτες του. Αυτά τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν, είναι κατάλληλα για… ζέσταμα!

Όπως παρατηρούμε στις αποδόσεις στην Bet365, τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Σίτι στην αναμέτρηση. Στο 13.00 προσφέρεται ο άσος, στο 6.50 το “Χ” και στο 1.22 το διπλό.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις