*Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στο “Olimpico” της Ρώμης στις 6 Μαΐου.

*Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξίφη συνολικά έξι φορές στο παρελθόν, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζει τέσσερις νίκες (13-4 τα γκολ). Η Ρόμα επικράτησε μία φορά στις 4 Απριλίου 2007 στο “Olimpico” (2-1), ενώ μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη (12/12/2007).

*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε ομάδες από την Ιταλία 39 φορές με απολογισμό 19-6-14. Στο “Old Trafford” πανηγύρισε 13 νίκες σε 19 αναμετρήσεις (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

*Έντεκα νίκες σε 35 αναμετρήσεις κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετράει η Ρόμα (δέκα ισοπαλίες, 14 ήττες). Μακριά από το “Olimpico” έχει απολογισμό 1-6-10.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχοντας “χτίσει” μία διαφορά 12 βαθμών από την 5η θέση, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “κλείδωσε” τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον της στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γνώρισε μόλις μία ήττα σε 21 αναμετρήσεις με αντίπαλο την Λέστερ (3-1 εκτός) στις 21 Μαρτίου (έντεκα νίκες, εννέα ισοπαλίες), την Κυριακή (25/4) επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Λιντς (0-0).

Καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα Μεσλιέ, ο οποίος κατέγραψε τέσσερις επεμβάσεις. Οι “κόκκινοι διάβολοι” παραμένουν αήττητοι από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 στις αναμετρήσεις που έδωσαν στο “Old Trafford” για το Γιουρόπα Λιγκ (12-6-0), γνώρισαν την τελευταία ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2) στις 8 Μαρτίου 2012.

“Θα εκπληρώσω ένα μεγάλο όνειρο όταν κατακτήσω έναν τίτλο με αυτή την ομάδα ως προπονητής. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά την σεζόν. Γνωρίζω τι θα σημαίνει αυτό για όλους μας”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σόλσκιερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ την Κυριακή του Πάσχα.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Λιντς. Συνολικά καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι, σε καλή μέρα βρέθηκαν και οι δύο τερματοφύλακες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+,UKGC,ΚΕΘΕΑ 1114,Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

ΡΟΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρόμα έχει στρέψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φαίνεται από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα στη Σέριε Α. Παραμένει στην 7η θέση συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς, όντας στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στο -11 από την Γιουβέντους και την πρώτη τετράδα που οδηγεί σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, νιώθει “καυτή” την ανάσα της Σασουόλο που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω της, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Την Κυριακή (25/4) επέστρεψε με άδεια χέρια από την Σαρδηνία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Κάλιαρι.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, στο δεύτερο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποτελεσματικότητά τους φτάνοντας σε μία τεράστια νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Οι “τζιαλορόσι” προέρχονται από μία σπουδαία πρόκριση σε βάρος του Άγιαξ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (συνολικό σκορ 3-2), ζευγάρι στο οποίο είχαν σε μεγάλο βαθμό την τύχη με το μέρος τους. Μακριά από το “Olimpico” πανηγύρισαν πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις στην εν λόγω διοργάνωση (μία ήττα).

Πάνω από 1.000 οπαδοί της Ρόμα αποχαιρέτησαν με συνθήματα την αποστολή στο προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια, προτού “πετάξει” για Αγγλία. “Δεν παίζουμε στα ημιτελικά κάθε μέρα, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση. Είναι τρομερή η υποστήριξη των οπαδών μας, θέλουμε να παλέψουμε για αυτούς, την πόλη και την ομάδα”, είπε ο προπονητής Πάουλο Φονσέκα. Την Κυριακή του Πάσχα η Ρόμα ταξιδεύει στην έδρα της Σαμπντόρια.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από την Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Λυκογιάννη (4′), απάντησε ο Κάρλες Πέρεθ στο 27′. Στο δεύτερο ημίχρονο Μαρίν (57′) και Ζοάο Πέδρο (64′) έκαναν το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φάτσιο (69′).

ΡΟΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Goal / Goal σε απόδοση 1.90
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ