Άλλο επίπεδο η Σίτι!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα για τα προγνωστικά μας! Χθες πήρα το… ρεπό μου, και τώρα μπαίνω πάλι στη μάχη. Αυτές τις μέρες έχουμε και Champions League με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται. Άλλωστε, πρόκειται για μια διοργάνωση που μας πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στο στοίχημα. Απόψε γίνεται η αρχή της φάσης των «8». Και τα δύο μεγάλα παιχνίδια, υπάρχουν με μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων στη Stoiximan!

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Ρεάλ – Λίβερπουλ θα το… αφήσω στην άκρη, αφού δεν μου βγήκε κάτι. Ωστόσο, έχω κρατήσει μια επιλογή από το Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ. Οι «Πολίτες» είναι δικαιολογημένα το φαβορί, αλλά θα το πάω ένα βήμα… παραπέρα! Θα καταλάβετε στη συνέχεια περί τίνος πρόκειται…

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε… από εκεί που σταμάτησε, στην επιστροφή της στη δράση. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε επικίνδυνη έξοδο επί της Λέστερ για την Πρέμιερ, αλλά τη μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι «Πολίτες» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και κέρδισαν εύκολα με 0-2. Ειδικά σε κάποια σημεία του αγώνα, η Σίτι ήταν σαν να παίζει μόνη της! Απόλυτα σοβαρή, τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Εξαιρετική και αμυντικά φέτος η Σίτι, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της! Στην προηγούμενη φάση του Champions League, η Σίτι απέκλεισε χωρίς να φορτσάρει την Γκλάντμπαχ με δύο νίκες. Και σε αυτά τα ματς, οι «Πολίτες» κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Η μεγάλη διαφορά που έχουν από τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Πεπ να συγκεντρωθεί στο μεγάλο… απωθημένο, που δεν είναι άλλο από το Champions League. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες, με το ρόστερ να δίνει πάρα πολλές επιλογές στον Γκουαρδιόλα για να καταστρώσει το σχέδιό του για το ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της, κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας στην Μπουντεσλίγκα. Η ήττα από την Άιντραχτ εντός έδρας, με 1-2, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο -7 από την τέταρτη θέση, με 7 αγωνιστικές να απομένουν. Κακή η Ντόρτμουντ απέναντι στην Άιντραχτ, απογοήτευσε τους φίλους της. Η απουσία του Σάντσο αποδεικνύεται κομβική, με τον Άγγλο να μην παίζει ούτε απόψε. Κάπως έτσι, η ομάδα του Τέρζιτς δυσκολεύεται πολύ και στη δημιουργία. Αμυντικά, ούτως ή άλλως η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, και δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Μοιάζει να τα περιμένει όλα από τον Χάαλαντ η Μπορούσια, όμως ειδικά σε τέτοιο επίπεδο δεν αρκεί ο φοβερός Νορβηγός φορ. Χρειάζεται και αυτός βοήθεια για να αξιοποιήσει την εκτελεστική του δεινότητα. Δύσκολα τα πράγματα για τη Ντόρτμουντ, που έχει και απουσίες. Ο Τσαν μάλλον θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Δεν είναι η θέση του, και η Σίτι έχει τους παίκτες για να τον «χτυπήσει» στο αδύναμο σημείο του, την ταχύτητα που του λείπει. Γενικά, ο Τέρζιτς δεν έχει πολλές λύσεις που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο του σημερινού αγώνα.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τη Σίτι, που είναι ούτως ή άλλως η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Η σοβαρότητα με την οποία αγωνίζεται φέτος, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Όλος ο οργανισμός των «Πολιτών» ζει και αναπνέει για το Champions League πλέον, αφού η Πρέμιερ… δεν χάνεται! Οι αμυντικές επιδόσεις των γηπεδούχων στα τελευταία ματς, η ποιότητά τους σε όλες τις θέσεις και η κακή Ντόρτμουντ, μπορούν να οδηγήσουν σε σκορ πρόκρισης την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Θα επιλέξω τη νίκη της Σίτι με χάντικαπ -1, σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ / Σίτι -1 @ 2.00

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ