Χρυσό παπούτσι: Ο “καυτός” Λέβα… στο δρόμο του Γιακουμάκη!

Ανανεώθηκε:
giwrgos-giakoumakis-venlo

Ένας από τους πιο λαμπερούς τίτλους που μπορεί να κερδίσει ένα ποδοσφαιριστής και δει επιθετικός είναι το Χρυσό Παπούτσι! Ποιός θα κατακτήσει το φετινό τρόπαιο; Το φαβορί είναι ξεκάθαρο, ενώ στη λίστα των διεκδικητών στην Stoiximan βρίσκεται και ο Γιώργος Γιακουμάκης που κάνει εκπληκτική σεζόν με τη Φένλο στην Ολλανδία.

Στοίχημα για το Χρυσό Παπούτσι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρσι ήταν ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο που κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι με 36 γκολ στη σεζόν, άρα 72 πόντους, αφού τα τέρματα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αξίζουν δύο πόντους, έναντι αυτών χαμηλότερη δυναμικής. Από το 2008 οι πρωταγωνιστές του τροπαίου ήταν φυσικά οι Κριστιάνο και Μέσι, με δύο Ουρουγουανούς να μπαίνουν “σφήνα”. Ο Φορλάν το 2009 με την Ατλέτικο και ο Σουάρες το 2016 με την Μπάρσα.

Φέτος, στην κούρσα έχει ξεφύγει με μεγάλη διαφορά ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν έχει πετύχει 35 γκολ (70 βαθμούς) και είναι το ακλόνητο φαβορί σε απόδοση 1.01 στην Stoiximan.

Ακολουθούν οι γνωστοί “ύποπτοι” Κριστιάνο Ρονάλντο (15.00) και Μέσι (20.00) με 23 γκολ (46 βαθμούς) έκαστος!

Στην 4η θέση των φαβορί είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ με 20 γκολ (30.00) και ακολουθούν οι Λουκάκου και Χόλαντ σε απόδοση 50.00.

Ο Έλληνας διεθνής Γιώργος Γιακουμάκης, παρότι είχε σκοράρει 24 γκολ, έχει 36 πόντους και είναι 12ος στην ειδική βαθμολογία, αφού τα τέρματα στην Eredivisie προσμετρούνται με 1.5Χ. Στη Stoiximan η απόδοσή του για να κατακτήσει το χρυσό παπούτσι προσφέρεται στο 250.00!

Στοίχημα για το Χρυσό Παπούτσι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 2 Απριλίου & ώρα 12:00.