*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος κάθε ομίλου προκρίνεται στα τελικά, ο 2ος θα παίξει μπαράζ.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*To 2003 το τελευταίο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2004. Τρεις νίκες για την Πολωνία στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, δύο για την Ουγγαρία, ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εξαιρετική η εικόνα της στο Nations League, πήρε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Κατηγορίας Β’. Ήταν πολύ συμπαγής, αμυντικά πήρε πολύ υψηλό βαθμό, έκλεισε τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ 3-2-1 και επιμέρους σκορ 7-4, στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Τουρκίας, νωρίτερα πήρε 1-1 με τη Σερβία. Γενικά το 2020 ήταν πολύ αποτελεσματικό για τους Μαγυάρους, που υπέστησαν μόλις μια ήττα σ’ όλο το εύρος του έτους.

Ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στον κόουτς Ρόσι, ο οποίος συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, θα παλέψει για να οδηγήσει την Ουγγαρία στο Μουντιάλ. Το ρεαλιστικό σενάριο τη θέλει να κοντράρεται με την Πολωνία για τη δεύτερη θέση του ομίλου, μιας και «αφεντικό» του είναι η Αγγλία. Τεράστιας σημασίας η απουσία του χαρισματικού μέσου Σομποζλάι, νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Γκέρεσι (επιθετικός) και Τοτ (τερματοφύλακας).

Εθνική Ουγγαρίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκουλάσκι (Λειψία), Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Τοτ (Ακαδημία Πούσκας) – Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Α. Σαλάι (Φενέρμπαχτσε), Κέσκες (Λουγκάνο), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Όρμπαν (Λειψία) – Μέσοι: Α. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Κάλμαρ (Ντουνάισκα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Τσέρι (Μεζοκόβεντς), Σάφερ (Ντουνάισκα), Χόλεντερ (Παρτιζάν), Κλάινχαϊσλερ (Όσιγεκ), Χόλεντερ (Παρτιζάν), Νέγκο (Χόνβεντ), Γκάζνταγκ (Χόνβεντ) – Επιθετικοί: Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Κ. Βάργκα (Κασίμπασα), Άνταμ Σαλάι (Μάιντς), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Ρ. Βάργκα (ΜΤΚ), Γκέρεσι (Ακαδημία Πούσκας).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Τουρκίας για το Nations League. Ο Σίγκερ το 1-0 στο 57’, το 2-0 έκανε ο Βάργκα στις καθυστερήσεις.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ Στατιστικά

*Έχει 5/6 Under 2.5 στα ματς του ομίλου στο Nations League.

*Έρχεται από 4/7 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Nations League με δύο ήττες από Ολλανδία (1-2 εντός) και Ιταλία (2-0 εκτός), έμεινε πολύ μακριά απ’ την κορυφή και η γκρίνια στον εσωτερικό της ήταν πολύ έντονη. Η εικόνα της ήταν κάκιστη κόντρα στους Ιταλούς, η ψυχολογία όλων πεσμένη εναντίον των Ολλανδών, γενικά υπήρξε έντονη αμφισβήτηση του προπονητή Μπρζέτσεκ, τόσο απ’ τα ΜΜΕ, όσο και απ’ τους ίδιους τους παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Λεβαντόφσκι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μπρζέτσεκ μετά το φινάλε του Nations League, τη θέση του πήρε ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος αποχώρησε τον Αύγουστο απ’ την Μπορντό. «Θέλω να δω μια ομάδα με φιλοδοξία, θάρρος, οργάνωση και πάθος. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς, σοβαροί, σωστοί τακτικά», είπε ο Πορτογάλος προπονητής. Αρκετές οι αλλαγές στις κλήσεις, ο Σόουζα αποφάσισε να επιλέξει κάποια νέα πρόσωπα. Θετικός στον Covid-19 ο μέσος Κλιχ, είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής.

Εθνική Πολωνίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ) – Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Ρέκα (Κροτόνε), Νταβίντοβιτς (Ελλάς Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Πιατκόφσκι (Ρακόφ) – Μέσοι: Ζιελίνσκι (Νάπολι), Γκροζίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κλιχ (Λιντς), Γιόζβιακ (Ντέρμπι Κάουντι), Μόντερ (Μπράιτον), Πλασέτα (Νόριτς), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Αουγκουστίνιακ (Ουράλ), Κοβάλτσικ (Πογκόν), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Σλιζ (Λέγκια Βαρσοβίας) – Επιθετικοί: Πιότεκ (Χέρτα), Μίλικ (Νάπολι), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Ολλανδία για το Nations League. Ο Γιόζβιακ το 1-0 στο 5’, ισοφάρισε ο Ντεπάι με πέναλτι στο 77’, το 1-2 έκανε ο Βαϊνάλντουμ στο 84’.

ΠΟΛΩΝΙΑ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 5/8 NG ανεξαρτήτως έδρας.

Ουγγαρία – Πολωνία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ