Χαμός στο Champions League, γκολ, ανατροπές, πέναλτι και σασπένς μέχρι τέλους!

Ανανεώθηκε:
sergio oliveira goal

To Champions League επέστρεψε δριμύτερο με τις ρεβάνς για τη φάση των “16”! Εκπληκτική βραδιά η χθεσινή, με ματσάρες σε Τορίνο και Ντόρτμουντ και 2/2 από το Betarades.gr στα προγνωστικά στοιχήματοςΠολλά γκολ, ανατροπές, πέναλτι, αποβολή, παράταση και χιτσκοκικά φινάλε στο Allianz Stadium και το Signal Iduna Park! Πόρτο και Ντόρτμουντ πήραν μετά κόπων και βασάνων τα εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, τέλος η διαδρομή για Γιουβέντους και Σεβίλλη.

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Champions League Στοίχημα

Στο Τορίνο είδαμε μία ματσάρα από τις λίγες! Γιουβέντους και Πόρτο τα έδωσαν όλα για 120+ λεπτά, με τους “δράκους” να πανηγυρίζουν έξαλλα μία ιστορική πρόκριση! Η ομάδα του Κονσεϊσάο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Έβρισκε χώρους ανάμεσα στις γραμμές των γηπεδούχων και δημιούργησε πολλούς κινδύνους. Δικαίως προηγήθηκε με πέναλτι του Σέρζιο Ολιβέιρα, έπειτα από ανόητο μαρκάρισμα του Ντεμιράλ στον Ταρέμι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν σειρά του Ιρανού φορ να αποδειχθεί αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο κορυφαίος των “μπιανκονέρι” Φεντερίκο Κιέζα ισοφάρισε (1-1) στο 49ο λεπτό και ο Ταρέμι κατάφερε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά (54′)! Οι ισορροπίες άλλαξαν, η Πόρτο αναγκάστηκε να αμυνθεί μαζικά με 10 παίκτες, ωστόσο ο Κιέζα με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η πίεση των Ιταλών συνεχίστηκε ως το τέλος του 90λεπτου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση. H επιλογή του Betarades.gr στο Goal/Goal (1.95) επιβεβαιώθηκε πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα!

Στην παράταση η Γιουβέντους συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να επιτίθεται μαζικά, ωστόσο οι αμυντικοί της Πόρτο και ο κίπερ Μαρτσεζίν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και αναχαίτιζαν σωστά τις αντίπαλες προσπάθειες. Στο 117′ ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Ολιβέιρα σκόραρε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακριά για το 2-2! Η λάθος τοποθέτηση του τείχους και η αργή αντίδραση του Σέζνι έφεραν την ισοφάριση. Το δράμα όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο Ραμπιό έκανε το 3-2 με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα και η πρόκριση ήταν ανοιχτή ως το τελικό σφύριγμα!

Είδαμε 9 κίτρινες κάρτες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ακόμη και διπλάσιες, αν ο διαιτητής Κάιπερς δεν έχανε τον έλεγχο, ειδικά στην παράταση!

Στο Ντόρτμουντ, η πρώτη ώρα αγώνα δεν προμήνυε σασπένς. Η Μπορούσια προηγήθηκε, έστω και κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Χόλαντ στο 35ο λεπτό και ο Νορβηγός έγραψε το 2-0 στο 54΄από τα 11 βήματα, μετά από πολλά επεισόδια. Αρχικά σκόραρε σε κανονική ροή, το γκολ ακυρώθηκε και καταλογίστηκε πέναλτι για προηγούμενη φάση, ο Χόλαντ νικήθηκε από τον Μπόνο, αλλά ο Τσακίρ διέταξε επανάληψη. Ο 20χρονος φορ δεν λάθεψε στη δεύτερη εκτέλεση και την “είπε” στον κίπερ της Σεβίλλης.

Οι Ισπανοί ήταν συνολικά καλύτεροι στο χορτάρι και το εξαργύρωσαν στο τελευταίο μισάωρο. Ο Εν Νεσίρι ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που έκανε ο Τσαν στον Ντε Γιονγκ στο 68′. Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν ασφυκτική στο φινάλε και στο 95′ ο Εν Νεσίρι και πάλι, πέτυχε με δυνατή κεφαλιά το 2-2! Στο ένα λεπτό που απέμενε η Σεβίλλη πολιόρκησε την περιοχή της Ντόρτμουντ, δίχως όμως να βρει το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. To Betarades.gr επιβεβαιώθηκε ξανά με το Over 3, σε απόδοση 1.95!

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ