«Κόκκινο» το ντέρμπι!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Επιστροφή στα ταμεία είχαμε χθες, και μάλιστα… εμφατική! Πρώτα από όλα, βγήκε το «Χ» στο Σασουόλο – Νάπολι, με απίθανο τρόπο στην τελευταία φάση του αγώνα! Σε απόδοση 3.45! Αργότερα, ο Πικέ έστειλε το Μπάρτσα – Σεβίλλη στην παράταση και επιβεβαίωσε το προγνωστικό μας, δηλαδή το ασιατικό -1 για τους Καταλανούς. Η τύχη ήταν μαζί μας και έγινε το 2/2. Τα πανηγύρια τελείωσαν όμως. Το κουπόνι συνεχίζει «καυτό» και τα παιχνίδια τα βρίσκετε και στην bet365.

Λίβερπουλ – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα, πορεύομαι με Πρέμιερ Λιγκ. Έχει ντέρμπι άλλωστε, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, στο «Άνφιλντ». Όπως δήλωσε και ο Κλοπ, οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο, την τετράδα. Το μεταξύ τους ματς, μπορεί να κρίνει πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση. Προσωπικά, βλέπω η μάχη να βάφεται «κόκκινη»…

Λίβερπουλ – Τσέλσι Προγνωστικά

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά στη φετινή Λίβερπουλ. Μοιραία, η ομάδα του Κλοπ έμεινε νωρίς εκτός διεκδικήσης του πρωταθλήματος. Τώρα, στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα. Είναι στο -2 από αυτήν, ενώ έχει και έναν πόντο λιγότερο από την πέμπτη Τσέλσι. Γίνεται αντιληπτό, πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό ντέρμπι για τους «Reds». Οι απουσίες στην άμυνα πολλές, ξανά. Ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει ο Άλισον κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, ο Ζότα κατά πάσα πιθανότητα θα μπει και πάλι στην αποστολή, μετά από πολύ καιρό. Προέρχεται από τη νίκη με 0-2 επί της Σέφιλντ η Λίβερπουλ, χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Δημιουργικά ήταν πολύ καλή και έφτιαξε πολλές φάσεις. Στον πρώτο γύρο, είχε κερδίσει με 1-2 τη σημερινή της αντίπαλο. Η Τσέλσι απεναντίας, δεν με εντυπωσιάζει στα τελευταία της παιχνίδια για την Πρέμιερ. Αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, με ισάριθμες ισοπαλίες με Σαουθάμπτον (1-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0). Δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων η ομάδα του Τούχελ, και στο σκοράρισμα. Είναι κάπως παθητική και κατά τη γνώμη μου, αυτή η νοοτροπία δεν μπορεί να τη φέρει στην τετράδα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σίγουρα, η Τσέλσι έχει γίνει πιο συμπαγής με τον Τούχελ, αλλά εξακολουθεί να μην πείθει επιθετικά. Δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα το πληρώσει και με ήττα κάποια στιγμή. Το παιχνίδι μοιάζει με do or die κυρίως για τη Λίβερπουλ, που παίζει και στην έδρα της και είναι έστω και λίγο πιο χαμηλά στην κατάταξη. Ήρθε η ώρα οι «Reds» να βάλουν τέλος στις ήττες στο «Άνφιλντ» και αυτό το ντέρμπι το έχουν σημαδέψει. Όταν βλέπω «άσο» της Λίβερπουλ στο 2.30, δεν… μπορώ να τον αγνοήσω, και θα τον επιλέξω!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:15 Λίβερπουλ – Τσέλσι / 1 @ 2.30

Λίβερπουλ – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ