Ώρα να ανέβουν οι Λονδρέζες!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Το σερί μας καλά κρατεί! Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα πήγαμε ταμείο και μακάρι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο! Η Γουέστ Χαμ έβαλε το πολυπόθητο γκολ στο «Έτιχαντ» και πέρασε το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. Παραλίγο να γίνει το 2/2, αλλά η Γκλάντμπαχ «αυτοκτόνησε» στη Λειψία. Από 0-2, έχασε με 3-2, στο 93′. Το ασιατικό +1 όμως για τα «πουλάρια» μας επέστρεψε το ποντάρισμα. Έτσι, το πρόσημο ήταν θετικότατο και πάμε να κλείσουμε όμορφα την εβδομάδα. Έχουμε πάλι δύο προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Λέστερ – Άρσεναλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δυάδα μου για σήμερα είναι καθαρά αγγλική. Αρχικά, έχω σημείο από το Λέστερ – Άρσεναλ που αρχίζει νωρίς, στις 14:00. Έπειτα, στις 16:00, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπέρνλι και βρήκα κάτι καλό και σε αυτό το παιχνίδι. Ας δούμε όμως και τις δύο επιλογές, που προτείνονται για μονά αποδεκτά στοιχήματα!

Λέστερ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Το… έβλεπα ότι η Λέστερ δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Σλάβια Πράγας, και τελικά την πάτησε. Έχασε 0-2 την Πέμπτη από τους Τσέχους και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Πλήγμα για τις «Αλεπούδες», που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Η απουσία του Μάντισον αποδεικνύεται κομβική και επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας. Ούτε σήμερα θα παίξει, και αυτό προβληματίζει τον Ρότζερς. Είναι λογικό να έπεσε η ψυχολογία της Λέστερ μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο. Αντίθετα, με ανεβασμένη ψυχολογία από την Ευρώπη έρχεται η Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» έδειξαν χαρακτήρα, έβγαλαν μέταλλο και κέρδισαν στο τέλος με 3-2 την Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκης». Έτσι, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Συνολικά, η Άρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα. Ο Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στα γκολ και θέλει να κάνει τη διαφορά και σήμερα. Πρέπει να ανέβει και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αρτέτα, που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Οι αποδόσεις δίνουν φαβορί τη Λέστερ, αλλά το μομέντουμ και η απουσία του Μάντισον κλείνουν την ψαλίδα. Πιστεύω ότι η Άρσεναλ μπορεί να πάρει μια μεγάλη νίκη και να μείνει ζωντανή στη μάχη της εξάδας. Δεν έχει σημαντικές απουσίες ο Αρτέτα και μπορεί να «κλειδώσει» τους γηπεδούχους, που υστερούν στη δημιουργία χωρίς Μάντισον. Μου αρέσει το «διπλό» με την κάλυψη του Draw No Bet, σε απόδοση 2.00.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τότεναμ – Μπέρνλι Προγνωστικά

Μέσα στη… «μαυρίλα» των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα, η Τότεναμ κατάφερε να βάλει λίγο χρώμα. Απέκλεισε πολύ εύκολα, με δύο «τεσσάρες» τη Βόλφσμπεργκερ και προκρίθηκε στους «16» του Γιουρόπα. Ωστόσο, το ζουμί τώρα για τους «Σπερς» είναι να ανέβουν στην Πρέμιερ. Δεν αρμόζει σε μια ομάδα με το ρόστερ της Τότεναμ να είναι στην ένατη θέση. Η νίκη είναι υποχρέωση σήμερα για τους γηπεδούχους. Σε διαφορετική περίπτωση, η γκρίνια θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Στα θετικά, ότι ο Μπέιλ έχει βελτιωθεί και μάλλον πάει για βασικός στο σημερινό ματς. Πάντως, το ρόστερ της Τότεναμ είναι πολύ ποιοτικό και πιστεύω θα πάρει τα πάνω της στο πρωτάθλημα. Η Μπέρνλι τώρα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. «Σκληρή» μεν, αλλά λίγα πράγματα ποιοτικά. Είναι στο +6 από τον υποβιβασμό. Έρχεται από κακή ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ (0-0). Μάλιστα, οι αντίπαλοί της έπαιζαν από το 30′ με παίκτη λιγότερο. Δεν μπόρεσε λοιπόν να κερδίσει την προτελευταία ομάδα της Πρέμιερ, εντός έδρας, κι ενώ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από μια ώρα!

Οι ομάδες δεν συγκρίνονται σε θέμα δυναμικότητας. Η Τότεναμ με Μπέιλ, Σον, Κέιν στην επίθεση, μπορεί να κερδίσει και εύκολα, αν είναι σοβαρή. Θεωρώ ότι οι «Σπερς» θα επιστρέψουν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, αφού βρήκαν ρυθμό στο Γιουρόπα. Ποντάρω στην Τότεναμ -1 (Ασιατικό), σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:00 Λέστερ – Άρσεναλ / 2 DNB @ 2.00

16:00 Τότεναμ – Μπέρνλι / Τότεναμ -1 (Ασιατικό) @ 1.90

Τότεναμ – Μπέρνλι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ