Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Σεβίλλη – Μπαρσελόνα (27/02)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 17:15, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπαρσελόνα για την 25η αγωνιστική της La Liga και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Σεβίλλη – Μπαρσελόνα στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Σεβίλλη άφησε πίσω της την άσχημη εμφάνιση και την απογοητευτική ήττα από την Ντόρτμουντ στους “16” του Champions League και συνέχισε το νικηφόρο της σερί στη La Liga. Τη Δευτέρα πέρασε από την Παμπλόνα με το 0-2 επί της Οσασούνα και έφτασε τα 6 συνεχόμενα “τρίποντα”. Διατήρησε το μηδέν στην άμυνα για 8ο διαδοχικό παιχνίδι στην Ισπανία και παρέμεινε στο +7 από την 5η Σοσιεδάδ. Την επόμενη Τετάρτη αγωνίζεται στο Καμπ Νου με την Μπαρσελόνα για τα ημιτελικά του Copa Del Rey, στη ρεβάνς του 2-0 στο Πιθχουάν.

Συνεχίζει να μην πείθει η Μπαρσελόνα, παρότι την Τετάρτη επικράτησε της Έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα. Μέσσι (Χ2) και Άλμπα διαμόρφωσαν το 3-0, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος. Πήγε στους 50 πόντους, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Υπό πίεση οι μπλαουγκράνα, που κινδυνεύουν να μείνουν δίχως τίτλο, είναι ουσιαστικά εκτός Champions League μετά το 1-4 από την Παρί και την Τετάρτη έχουν δύσκολο έργο στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Μπαρσελόνα είναι το φαβορί του αγώνα! Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 3.21, το “Χ” στο 3.56 και το διπλό στο 2.23.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop