Σε πτώση το «Χ» στο ΟΑΚΑ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Σάββατο (20/03) έφτασε και έφερε μαζί του ένα γεμάτο κουπονι οπαπ. Τα ματς είναι πάρα πολλά και σημαντικά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και τον κόσμο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Το κουπόνι του στοιχήματος είναι ως συνήθως… κατάμεστο το Σάββατο. Οι παίκτες ψάχνουν τις διακυμάνσεις αποδόσεων, αφού αυτό αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού. Και πάλι λοιπόν, υπάρχουν αλλαγές στις τιμές, και μάλιστα σε εμπορικά ματς. Πάμε να τις δούμε!

Στην Ελλάδα αρχικά, και τη Σούπερ Λιγκ, έχουν αλλάξει τα πράγματα στοιχηματικά στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης. Η «Ένωση» παραμένει το φαβορί του αγώνα. Όμως, το «διπλό» έχει πέσει από το 9.00 στο 6.00. Επιπλέον, η ισοπαλία από το 5.50 είναι τώρα στο 4.43.

Μεγάλη πτώση, της τάξεως του 28,4% σε ένα «διπλό» στην Ελβετία. Ο λόγος για το ματς της Βασιλείας με τη Λωζάνη. Η νίκη των φιλοξενούμενων κατηφορίζει και τώρα είναι στο 3.10. Ενδεικτικά, το σημείο άνοιξε στο 4.33!

Στη Σκωτία, η Τσάμπιονσιπ παίζει μπάλα και το Άρμπορουθ – Ρέιθ Ρόβερς πρωταγωνιστεί στην πτώση αποδόσεων. Συγκεκριμένα, είναι η νίκη των γηπεδούχων που πέφτει. Από το αρχικό 3.50, τώρα βλέπουμε τον «άσο» στο 2.63.

Σε μια άλλη Τσάμπιονσιπ, της Αγγλίας, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ παίζει εντός έδρας με τη Μπέρμιγχαμ. Η Σέφιλντ ήταν φαβορί με διαφορά, αλλά τώρα η ψαλίδα έχει κλείσει πάρα πολύ. Διότι το «διπλό», από το 3.75 είναι στο 2.88!

Στη Σέριε Α της Ιταλίας, η Λάτσιο θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Σαμπντόρια. Λογικό οι «Λατσιάλι» να έχουν το πάνω χέρι και στοιχηματικά στο «Ολίμπικο». Παρόλα αυτά, το «διπλό» έχει πάρει την κάτω βόλτα. Εντοπίζεται πλέον στο 5.00, ενώ ήταν πρώτα στο 6.50!

Τζίροι στοιχήματος

Σχετικά με τους τζίρους τώρα, η Πρέμιερ Λιγκ κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά στις πρώτες θέσεις. Στην πρώτη πεντάδα μάλιστα, τα τέσσερα παιχνίδια προέρχονται από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ας αναλύσουμε όμως, τι συμβαίνει στην πρώτη τριάδα με τα πιο εμπορικά παιχνίδια μέχρι τώρα.

Στην κορυφή, αναμενόμενα, είναι το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον. Τα πονταρίσματα έχουν φτάσει τις 246.235€, με το 66,51% να πηγαίνει στον «άσο». Στη δεύτερη θέση, είναι το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Τσέλσι, που αρχίζει και πολύ νωρίς (14:30). Οι «Μπλε» είναι το φαβορί, ενώ ο τζίρος έχει φτάσει τις 188.924€. Το 56,43% «έπεσε» στο «διπλό». Την τριάδα κλείνει μια αναμέτρηση από τη Λα Λίγκα της Ισπανίας! Το βράδυ, η Βαγιαδολίδ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς έχουν παιχτεί ήδη 149.460€. Εκ των οποίων το 60,23% κατευθύνεται στη νίκη της «Βασίλισσας».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα