Άλλη ομάδα με Λουκάκου!

Ανανεώθηκε:
Λουκάκου Ίντερ

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ένα ανόητο πέναλτι του Ντάιερ στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ικανό μας στείλει… κουβά χθες. Η Τότεναμ γενικά δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με την Τσέλσι και το πλήρωσε. Στο δεύτερο βέβαια, οι Spurs ανέβηκαν και ειδικά προς το τέλος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Δεν βρήκαν δίχτυα όμως, και δεν αποδείχθηκαν ικανοί να… υπερασπιστούν το 1Χ που πρότεινα στο ντέρμπι. Σήμερα, το κουπόνι είναι πιο «φτωχό», αλλά κάτι βρήκα. Για την ακρίβεια, ένα combo που παίζει στην bet365. Πριν από το Σ/Κ, αποφάσισα να ρισκάρω λιγάκι παραπάνω, αφού και το πρόγραμμα δεν έχει πολλές επιλογές!

Φιορεντίνα – Ίντερ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι στο προσκήνιο την Παρασκευή, αφού κατά τη γνώμη μου έχει το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Ο Κόντε έχει στη διάθεσή του τον Λουκάκου, και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό για τον κόουτς των «Νερατζούρι». Πάμε να δούμε τη… ρισκαδόρικη επιλογή μου από το ματς!

Φιορεντίνα – Ίντερ Προγνωστικά

Οι φίλοι της Φιορεντίνα, περίμεναν σίγουρα περισσότερα πράγματα από την ομάδα τους, πριν την έναρξη της σεζόν. Για την ακρίβεια, θα ήθελαν οι «Βιόλα» να παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο όμως, αποδείχθηκε… όνειρο απατηλό. Οι γηπεδούχοι είναι χαμηλά στην κατάταξη και πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, παρά στην εξάδα. Προέρχονται από το 1-1 με την Τορίνο, εκτός έδρας. Ολοκλήρωσαν αυτό το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν οι Καστροβίλι και Μιλένκοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι βασικοί, και θα απουσιάσουν απόψε. Αυτό προβληματίζει τον Πραντέλι, που ούτως ή άλλως έχει να διαχειριστεί ένα προβληματικό ρόστερ. Όταν η Φιορεντίνα τα περιμένει όλα από τον Ριμπερί, που είναι και… κάποιας ηλικίας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Γενικά, πρόκειται για μια ομάδα που δεν σκοράρει και με… άνεση. Είναι αρκετά επίπεδα από ομάδες όπως η Ίντερ, και θα είναι λογικό αν τα βρει σκούρα στο αποψινό παιχνίδι. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα. Εκεί έχει τα κενά της και δέχεται σχετικά εύκολα φάσεις και γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Αυτά τα κενά, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει η Ίντερ στην προσπάθεια για ένα σημαντικό «διπλό». Κάνει «μπαμ» ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ως μεγάλη προτεραιότητα το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Βλέπουν ακόμα την πλάτη της Μίλαν, αλλά έχουν πλησιάσει στο -2 και πιέζουν για την προσπέραση. Έχασαν από τη Γιούβε στο κύπελλο, κυρίως λόγω των δικών τους λαθών στα μετόπισθεν. Δέχτηκαν γκολ από ένα χαζό πέναλτι του Γιανγκ, και μια τραγική συνεννόηση στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ήταν σχετικά καλύτεροι της Γιουβέντους και δεν κινδύνευσαν σημαντικά. Τα λάθη τους όμως, τους κόστισαν. Δεν έπαιξε και ο Λουκάκου, που σήμερα είναι και πάλι στη διάθεση του Κόντε. Είναι δεδομένο, ότι αλλάζει όλη η εικόνα της Ίντερ όταν παίζει ο Βέλγος. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Χακίμι, που δίνει άλλη διάσταση στην επιθετική ανάπτυξη της Ίντερ. Ο Κόντε θέλει να δει απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα, και ξέρει ότι μπροστά οι παίκτες του έχουν τον τρόπο για να σκοράρουν.

Γνωρίζοντας τη νοοτροπία του Ιταλού προπονητή, αντιλαμβανόμαστε ότι σίγουρα… τρελάθηκε με τα λάθη των αμυντικών του στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Για να τον ηρεμήσουν αυτοί, θα φροντίσουν να είναι πού προσεκτικοί στη Φλωρεντία.

Φαίνεται και από τη βαθμολογία, ότι η Ίντερ είναι ανώτερη ομάδα. Οι «Νερατζούρι» δείχνουν να νοιάζονται όσο τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα φέτος. Με τον Λουκάκου βασικό, θεωρώ ότι θα βρουν εύκολα ή δύσκολο τον τρόπο να σκοράρουν.

Ο Κόντε τώρα, περιμένει σαφώς μεγάλη σοβαρότητα στην άμυνα, μετά και τα τραγικά λάθη απέναντι στη Γιούβε. Δεν αποκλείω να έχουμε μια επαγγελματική νίκη για την Ίντερ, στον δρόμο προς τον τίτλο. Αξίζει το ρίσκο στο combo του «διπλού» με το No Goal, σε απόδοση 2.70!

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Φιορεντίνα – Ίντερ / 2 & No Goal @ 2.70

Φιορεντίνα – Ίντερ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ