Πέταξε ευκαιρία πρωτιάς η Ίντερ, τα αουτσάιντερ νίκησαν στη Γερμανία!

Ανανεώθηκε:
Ίντερ 2021

Ανατρεπτική ήταν η χτεσινή (23/01) μέρα όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος σε δύο από τα “μεγάλα” ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Αναφερόμαστε σε παιχνίδια τόσο της Serie A όσο και της Bundesliga. Πιο ειδικά, η Ίντερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ευκαιρία να πατήσει την κορυφή. Ενώ στη Γερμανία, εκπλήξεις σημειώθηκαν σε πέντε αγώνες, με τα αουτσάιντερ να επιβεβαιώνονται! Ας δούμε τι συνέβη.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέριε Α Στοίχημα

Δεν τα κατάφερε η Ίντερ να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ουντινέζε και να πιάσει την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Μίλαν στη συγκομιδή. Μάλιστα, θα είχε πλασαριστεί και πρώτη λόγο της διαφοράς τερμάτων, αφού οι “ροσονέρι” έχασαν από την Αταλάντα με 3-0, και θα είχε βγει πρωταθλήτρια χειμώνα! Αντ’ αυτού, η Ίντερ έμεινε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα και για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν δεν σκόραρε.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Ούντινε με ψυχολογία, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για λογαριασμό τους, όταν στο πρώτο ημίχρονο ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε δυνατό σουτ και ο Χουάν Μούσο απέκρουσε θεαματικά με το ένα χέρι. Η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η απογοήτευση του Κόντε φάνηκε όταν δέχτηκε κόκκινη στο τέλος του ματς μετά τη διαφωνία του για τον χρόνο των καθυστερήσεων!

Πλέον, η Ίντερ είναι στους 41 βαθμούς, δύο πίσω από τη Μίλαν. Το διπλό πριν τη σέντρα εντοπιζόταν μόλις στο 1.66, ενώ η ισοπαλία πλήρωνε 3.88!

Μπουντεσλίγκα Στοίχημα

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε χτες η πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος για όποιον αποφάσισε να ασχοληθεί στοιχηματικά. Και αρκετά τέρματα σημειώθηκαν,  αλλά πρωτίστως δεν ήταν τα φαβορί αυτά που κέρδισαν! Οι αποδόσεις, λοιπόν, πλήρωσαν καλά για όποιον τις προτίμησε.

  • Η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε στο Βερολίνο τη Χέρτα με 1-4, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα από νωρίς, στο 10′ με πέναλτι του Σέλκε. Ήταν οδηγός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς ήταν μονίμως μπροστά στο σκορ. Το διπλό εδώ παιζόταν στο 3.55, ενώ ο άσος της Χέρτα θεωρούνταν πιο πιθανός στο 2.18.
  • Στην έδρα της η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε της Ουνιόν Βερολίνου με 2-1. Προηγήθηκε με τον Νίντερλεχνερ στο 17′, ισοφαρίστηκε στο 25′, και ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο τέρμα, χαρίζοντας τη νίκη στους γηπεδούχους. Ο άσος προσφερόταν στο 3.48, σε αντιδιαστολή με το διπλό στο 2.17.
  • Άλλο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα σημειώθηκε στο Λεβερκούζεν, με τη Βόλφσμπουργκ να επικρατεί κόντρα στην Μπάγερ με 0-1. Ο Μπακού έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 35′, σε ένα μοιρασμένο ματς. Το διπλό εντοπιζόταν στο 3.49, με τον άσο να φτάνει σε απόδοση 2.06.
  • Ανατροπή είχαμε στον αγώνα της Φράιμπουργκ με τη Στουτγκάρδη, που έληξε 2-1 υπέρ της πρώτης. Ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον Γουαμανγκιτούκα, δέχτηκαν δύο τέρματα μέσα σε 23 λεπτά, στο 14′ και στο 37′, και το παιχνίδι γύρισε. Η νίκη της Φράιμπουργκ ήταν σε τιμή 3.04, ενώ αυτή της Στουτγκάρδης στο 2.29.
  • Σε ένα χορταστικό ματς που έληξε 3-2, η Μάιντζ νίκησε τη Λειψία και πήρε το “τρίποντο”. Παρόλο που προηγήθηκε στο 15′ με τον Άνταμς, η Λειψία ισοφαρίστηκε στο 24′ από το γκολ του Νιακατέ. Έπειτα έγινε το 1-2 στο 30′ με τον Χάλστενμπεργκ, για να απαντήσει ξανά ο Νιακατέ για τη Μάιντζ στο 35′. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε στο 50′ ο Μπαρέιρο. Όποιος είχε προβλέψει πως θα κερδίσει η γηπεδούχος μπορούσε να πληρωθεί με απόδοση 7.93 (!), ενώ ο άσος βρισκόταν στο 1.40.
Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ