Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ποδαρικό με ντέρμπι!

Ανανεώθηκε:
ΟΣΦΠ ΑΕΚ

Το 2021 ξεκινά με ιδανικό τρόπο για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους παίκτες στοιχήματος! Η αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ επιστρέφει με το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 19:30. Ακόμη μετράμε τις τελευταίες ημέρες του 2020, αλλά τα προγνωστικά Super League δίνουν και παίρνουν από νωρίς. Το Betarades.gr σας σερβίρει το… ορεκτικό για το στοίχημα στο ντέρμπι.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Στοίχημα

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2020 ο Ολυμπιακός, που διατηρείται μόνος πρώτος στη βαθμολογία, στο +3 από τον Άρη και στο +5 από τον ΠΑΟΚ. Πέρασε σα σίφουνας από τη Λαμία με το εκκωφαντικό 0-6 και διέλυσε την ΑΕΛ με 5-1 στο “Καραϊσκάκης”, ενώ ενδιάμεσα αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μάρτινς διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 33 γκολ ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 γκολ παθητικό.

Η ΑΕΚ άλλαξε σελίδα μέσα στις γιορτές, τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κυρίως η κακή αμυντική εικόνα της ομάδας έφεραν την απομάκρυνση του Καρέρα από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνει ένα παλιός γνώριμος. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναλαμβάνει τα ηνία της Ένωσης για 4η φορά και καλείται να σουλουπώσει άμεσα το αμυντικό κομμάτι, αφού η ΑΕΚ απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 12 τελευταία παιχνίδια από το 0-1 στα Γιάννενα στις 25 Οκτωβρίου!

Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ στις 16 Δεκεμβρίου, όπου το τελικό 1-1 μάλλον αποτελεί δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα. Μετά από ένα κάκιστο από άποψη θεάματος πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Βρουσάι στο 57ο λεπτό, αλλά η ΑΕΚ βρήκε την ισοφάριση με εντυπωσιακή κεφαλιά του Σιμόερς στο 80′. Αμφότερες πλευρές είχαν καλές στιγμές να σκοράρουν ξανά στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη όλων αυτή του Τάνκοβιτς στο φινάλε του αγώνα!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Αποδόσεις

Πάμε στους αριθμούς λοιπόν, τι βλέπουν οι στοιχηματικές και τι αποδόσεις προσφέρουν για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός, όπως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα με τον άσο να προσφέρεται στο 1.55 και το διπλό στο 6.10, ενώ η ισοπαλία που επιβεβαιώθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 16 Δεκεμβρίου τιμάται στο 4.15. Συνοπτικά οι αποδόσεις:

  • Ολυμπιακός: 1.55
  • Ισοπαλία: 4.15
  • ΑΕΚ: 6.10
  • Over 2.5: 2.15
  • Under 2.5:  1.68
  • G/G: 2.22
  • Ν/G: 1.61

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Παράδοση

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στην έδρα της ΑΕΚ, με το τελικό 1-1 να υπογράφει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει η ΑΕΚ στα 7 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να μετρά 5 νίκες από το Φλεβάρη του 2019 και μετά.

Στα τελευταία 65 ντέρμπι ο Ολυμπιακός έχει τη μερίδα του λέοντος με 33 νίκες έναντι 18 της Ένωσης, ενώ 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Κανάλι

Φυσικά, το ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Όλοι λοιπόν ψάχνουν ποιό κανάλι θα δείξει τον αγώνα. Το Betarades.gr σας ενημερώνει ότι ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ