Bet365: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:00, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί για την 5η αγωνιστική του Champions League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό τον τελευταίο μήνα η Γιουνάιτεντ, έρχεται στο σημερινό ματς από 4 σερί νίκες! Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε πολύ άνετα της Μπασακσεχίρ με 4-1 στο Ολντ Τράφορντ και σήμερα χρειάζεται μία ισοπαλία για να εξασφαλίσει τη θέση της στους “16” της διοργάνωσης. Ενδιάμεσα, την Κυριακή, πέρασε με σπουδαία ανατροπή από την έδρα της Σαουθάμπτον και μείωσε την ψαλίδα από την κορυφή. Από δύο εξαιρετικές εκτελέσεις του Γουόρντ-Πράους βρέθηκε 2-0 πίσω στο ημίζρονο, αλλά η αλλαγή του Καβάνι στο ημίχρονο ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα. Ο Ουρουγουανός ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής της ανατροπής με μία ασίστ και δύο γκολ (74′ & 92′).

Η Παρί από τη μεριά της έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της φέτος. Την προηγούμενη Τρίτη επικράτησε δύσκολα, χάρη σε πέναλτι του Νεϊμάρ, με 1-0 της Λειψία και παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Αν δεν επικρατήσει απόψε θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα του Λειψία -Γιουνάιτεντ την τελευταία αγωνιστική. Το Σάββατο γκέλαρε ξανά στη Ligue 1, με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στην Μπορντό.

Με βάση τις αποδόσεις της Bet365 η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 2.80, το “Χ” στο 3.60 και το διπλό στο 2.37.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις