Απόλλων Σμύρμνης – Βόλος: Τι είδαν τα ματάκια μας;

Ανανεώθηκε:
Απόλλων Βόλος

Άρωμα… του θρυλικού τελικού Μίλαν – Λίβερπουλ, το 2005, είχε ο αγώνας της Δευτέρας (30/11) για τη Super League Interwetten. Τότε, η Λίβερπουλ είχε επιστρέψει από το 3-0 κατά της, για να ισοφαρίσει σε 3-3 και να πάρει τελικά την κούπα στα πέναλτι. Τώρα, γίναμε θεατές μιας φοβερής ποδοσφαιρικής παράστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για το Απόλλων Σμύρνης – Βόλος! Το ματς έκρυβε πολλές εκπλήξεις για όσους ασχολήθηκαν με τα προγνωστικά στοιχήματος

Εκεί που το απόγευμα της Δευτέρας κυλούσε αργά και… βασανιστικά, ήρθε αυτή η ματσάρα να δώσει άλλη διάσταση. Και αγωνιστικά, αλλά και στοιχηματικά, η αγωνία ανέβηκε στο κατακόρυφο σε αυτό το παιχνίδι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι έγινε λοιπόν στο ματς; Ο Απόλλων μπήκε πιο αποφασισμένος και τελικά δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με τον Τσιλούλη. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι βρήκαν άλλα δύο τέρματα, με τον Λουίς Γκουστάβο (48′) και τον Τομάς Ζαγκουαρίμπε (55′). Κάπου εκεί, στο 3-0, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Υπολόγισαν όμως χωρίς τον Βόλο!

Από το 60′ και μετά άρχισε η απίθανη αντεπίθεση των Θεσσαλών. Πέτυχαν τρία γκολ σε μισή ώρα, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 92′ με τον Κολόμπο. Έγινε λοιπόν ο… κακός χαμός στο τέλος με τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων.

Η ματσάρα στο στοίχημα

Με λίγα λόγια, όσοι είχαν ποντάρει στον «άσο» και δεν σκέφτηκαν το cash out… κάηκαν!

  • Το «Χ» pre game έδινε 4.10 και ήταν αυτό που επιβεβαιώθηκε. Και το πιο εντυπωσιακό αφορά τα γκολ!
  • Το Over 5.5 βρισκόταν σε απόδοση 23.00! Και λογικό, αφού οι πιο πολλοί περίμεναν ένα κλασικό, δευτεριάτικο ματς ελληνικού πρωταθλήματος, που θα κρινόταν πιθανότατα στο γκολ!
  • Αουτσάιντερ ήταν και το Goal/Goal που παιζόταν σε τιμές διπλασιασμού πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Φυσικά, δεν ξεχνάμε το 1 Ημίχρονο / Χ Τελικό, που έπαιζε και αυτό πολύ ψηλά, όπως συνήθως συμβαίνει με τέτοιου είδους σημεία σε κάθε ματς.

Τα  Highlights του αγώνα

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ