2η αγωνιστική

*Όλα τα παιχνίδια του 7ου ομίλου διεξάγονται στο Κατάρ και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στη διοργάνωση, ανεξαρτήτως έδρας.

Γιεονμπούκ – Σανγκάη ΣΙΠΓ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νότιος Κορέα)

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Γιεονμπούκ, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, υποδέχθηκε την Ουλσάν, στη μεταξύ τους ρεβάνς στον τελικό του FA Cup, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-1, κάνοντας ανατροπή του σκορ.

Αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με το 1-1 στο εκτός έδρας πρώτο ματς, της χάρισε το τρόπαιο. Μετά από δυο παιχνίδια στους ομίλους στη φετινή διοργάνωση, πριν από τη διακοπή, είχε μια ήττα από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος (1-2 εντός) και μια ισοπαλία με τη Σίδνεϊ (1-1 εντός). Θετικοί στον covid-19 βρέθηκαν οι Λι Γιονγκ (ΑΜ 22/0) και Σον Γιουν-Χο (ΜΕ 31/3).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ουλσάν, για το FA Cup. Βρέθηκε πίσω μόλις από το τέταρτο λεπτό, όμως στην πορεία ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή με τα τέρματα του Λι Σεουνγκ Γκι (53′, 71′). Στις καθυστερήσεις, οι δυο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, με τον Τσόι Τσουλ-Σουν να αποβάλλεται για τη Γιεονμπούκ.

Γιεονμπούκ Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. (bet365 παίξε νόμιμα)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κίνα)

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η Σανγκάη ΣΙΠΓ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη. Την Πέμπτη, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα αντιμετώπισε τη Σίδνεϊ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-2. Μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω, έκανε όμως την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.. Αήττητη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας όμως μόλις τρεις νίκες σε αυτό το σερί της. Τραυματίας είναι ο Γιαν Ζουνλίνγκ (ΤΕ 16/0), εκτός και ο Μάρκο Αρναούτοβιτς (ΕΠ 20/8).

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-2 επί της Σίδνεϊ, για το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το όγδοο μόλις λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα δυο τέρματα του Λι Σενγκλόνγκ (63′, 79′). Οι Αυστραλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του ματς.

Σανγκάη ΣΙΠΓ Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.