*Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2021 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Σλοβενίας. Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου και οι πέντε καλύτεροι δεύτεροι από τα εννέα γκρουπ (χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα κόντρα στις τελευταίες ομάδες των ομίλων). Στη συνέχεια οι ομάδες που θα προκριθούν μαζί με τις διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (24-31 Μαρτίου). Στην τελική φάση θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες και οι τέσσερις δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου.

*4ος όμιλος.

*Πρώτος γύρος: Τσεχία – Ελλάδα 1-1

*Ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν από τρεις νίκες, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

*Έρχονται από πέντε σερί μεταξύ τους 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας.

Ελλάδα U21 – Τσεχία U21 στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μια τελευταία ευκαιρία έχει η Ελλάδα στον όμιλο, παρότι έρχεται από δύο τραγικά αποτελέσματα. Έκανε 2/2 ήττες τον Οκτώβριο, η πρώτη σοκαριστική εκτός έδρας κόντρα στη Λιθουανία, ενώ μερικές ημέρες αργότερα έχασε και απ’ την Κροατία εντός έδρας. Παρόμοιες οι δύο εμφανίσεις, αν και στη Λιθουανία η ομάδα του Γκούμα ήταν χειρότερη, με ελάχιστες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία. Πολύ αγχωμένη και κόντρα στην Κροατία, το γεγονός ότι είχε μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες και ουσιαστικά καμία σοβαρή ευκαιρία σε «τελικό» πρόκρισης τα λέει όλα.

Στο 4-1-3 πλέον το ρεκόρ της Ελλάδας μετά από οκτώ αγωνιστικές, το φοβερό είναι ότι ακόμη κρατά την τύχη στα χέρια της, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη δεύτερη θέση, που υπό προϋποθέσεις δίνει πρόκριση. Με δύο νίκες κόντρα σε Τσεχία και Σκωτία η εθνική Ελπίδων θα είναι σίγουρα δεύτερη, ενώ σε περίπτωση που γίνει κάποιο… θαύμα και η Κροατία δεν κερδίσει τη Λιθουανία εντός έδρας, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να τερματίσει ακόμη και πρώτο!

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Γκούμα, καθώς κάλεσε αρχικά τους Χατζηστραβό και Νικολάου, οι οποίοι όμως έμειναν εκτός για διάφορους λόγους, ενώ είναι τιμωρημένος και τραυματίας ο Ρέτσος. Επιστρατεύτηκαν οι Κούτσιας (επιθετικός, ΠΑΟΚ) και Λώλης (μέσος, ΠΑΣ Γιάννινα), κλήθηκε ως επιπλέον επιλογή και ο επιθετικός Σουρλής του Ολυμπιακού, όμως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και απομονώθηκε.

Εθνική Ελλάδας U21 ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σιαμπάνης (Άρης), Τζολάκης (Ολυμπιακός), Μανδάς (Ατρόμητος) – Αμυντικοί: Αποστολάκης (ΑΠΟΕΛ), Κατράνης (Χατάισπορ), Ευαγγέλου (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ουές (ΟΦΗ), Διαμαντής (ΟΦΗ), Λυμπεράκης (ΟΦΗ), Λιάβας (Παναιτωλικός), Κωνσταντόπουλος (Παναιτωλικός) – Μέσοι: Μαχαίρας (ΑΕΚ), Θ. Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ), Α. Τσιγγάρας (Παναιτωλικός), Παπανικολάου (Ρακόφ), Μπότος (ΑΕΚ), Γρίβας (ΟΦΗ), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Μπαλογιάννης (ΟΦΗ), Χριστόπουλος (ΑΕΚ), Λώλης (ΠΑΣ Γιάννινα) – Επιθετικοί: Δουβίκας (Βόλος), Εμμανουηλίδης (Παναθηναϊκός), Βρουσάι (Ολυμπιακός), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Καμπετσής  (Παναθηναϊκός), Κούτσιας (ΠΑΟΚ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στην Κροατία τον Οκτώβριο. Ο Μάγιερ το γκολ στο 27’. Μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες είχε η Ελλάδα.

ΕΛΛΑΔΑ Στατιστικά

*No Goal τα 7/8 παιχνίδια της στα προκριματικά του Euro U21 (bet365 παίξε νόμιμα).

*Under 2.5 τα 6/8 παιχνίδια της Ελλάδας στην τρέχουσα προκριματική φάση.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΤΣΕΧΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

«Τελικός» είναι το σημερινό ματς και για την Τσεχία, που έχει σαφώς περισσότερες ελπίδες πρόκρισης συγκριτικά με την Ελλάδα. Είναι στη δεύτερη θέση, παρότι έχει μαζέψει τους ίδιους πόντους με τη Σκωτία, απ’ την οποία όμως μειονεκτεί στην ισοβαθμία. Σήμερα δίνει το τελευταίο παιχνίδι της στην προκριματική φάση και φιλοδοξεί μόνο στη νίκη, η οποία θα τη φέρει κοντά στην πρωτιά, ωστόσο δε θα την εξασφαλίζει, καθώς θα περιμένει μη νίκη της Σκωτίας στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ελλάδα. Με νίκη, πάντως, η Τσεχία θέτει υποψηφιότητα για μια απ’ τις καλύτερες δεύτερες των προκριματικών. Τον Οκτώβριο είχε εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στη Σκωτία και εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Λιθουανίας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-1 επί της Λιθουανίας τον Οκτώβριο. Ο Σασίνκα το γκολ στο 22’.

ΤΣΕΧΙΑ Στατιστικά

*Έρχεται από 6/9 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

*Έρχεται από 7/9 NG ανεξαρτήτως έδρας.