Βόλος ΝΠΣ: Ανακοίνωσε Τέκιο

Ανανεώθηκε:
Τέκιο Βόλος

Ο Βόλος συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ! Ενισχύθηκε κι άλλο στην άμυνα με την απόκτηση του Σέρχιο Τέκιο. Ο 30χρονος Ισπανός, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας ξενιτεύεται για πρώτη φορά. Μέχρι την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ της Έλτσε, που προβιβάστηκε στη La Liga.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ:

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού ακραίου αμυντικού Σέρτζιο Τέκιο.

Ο Σέρτζιο Τέκιο από το 2017 αγωνιζόταν στην Έλτσε με την οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 14 αγώνες, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε 28 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μούρθια έχοντας συνολικά 118 συμμετοχές και Βαγιαδολίδ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόστα Καλίδα”

Σέρχιο Τέκιο: Το Who Is Who

Ο Τέκιο, ή αλλιώς Σέρχιο Μπλάθκεθ Σάντσεθ, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1990 στη Μολίνα της Ισπανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κόστα Καλίδα και το 2013 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Μούρθια. Εκεί έκανε 131 συμμετοχές και το 2017 μεταπήδησε στην Έλτσε, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Με την Έλτσε έκανε 81 συμμετοχές, με την ομάδα του να κερδίζει την άνοδο για την Primera Division. Έχει αγωνιστεί 84 φορές στο επίπεδο της La Liga2 στην ισπανία, χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σκοράρει ποτέ στην καριέρα του.