* 21η αγωνιστική.

* Α’ Γύρος: Τορπέντο Ζόντινο – Ρουχ Μπρεστ 0-0.

* Η Τορπέντο Ζόντινο έχει πετύχει φέτος μόλις το 3,6% των γκολ της στο χρονικό διάστημα 16’-30’.

Ρουχ Μπρεστ – Τορπέντο Ζόντινο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει μια υποδεέστερη αντίπαλο. Πέτυχε το 1-0 απέναντι στην Μινσκ πριν το 20λεπτο και μετά αποφάσισε ότι θέλει να κρατήσει δυνάμεις και απλώς να διαχειριστεί τον αγώνα. Έδωσε την πρωτοβουλία στην αντίπαλό της και για να την κρατήσει μακριά από την εστία της υπέπεσε σε πολλά φάουλ και δέχτηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σήμερα στην έδρα της καλείται να δηλώσει αν έχει κάποιο ενδιαφέρον για τη φετινή χρονιά ή απλώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ένα καλό πλασάρισμα. Με νίκη κρατιέται στο παιχνίδι της τρίτης θέσης, με όποιο άλλο αποτέλεσμα χάνει σημαντικό έδαφος. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ολεκσάντρ Μιχούνοφ (μέσος 18/1) και Σίντι Οσουτσούκβου (μέσος 11/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε 0-1 εκτός έδρας τη Μινσκ με το γκολ του Γκρετσίχο στο 19’.

ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ Στατιστικά

* Μία ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια της (Δες το στην Bet365).

* No Goal οι 4 από τους 5 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της.

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αν ήταν λίγο λιγότερο αφελής στην άμυνα ίσως να ήταν στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Σκοράρει με συνέπεια, αλλά επίσης δέχεται γκολ με την ίδια συνέπεια. Βέβαια στο μεγάλο ντέρμπι με την ΜΠΑΤΕ κατάφερε να κάνει την απόλυτη υπέρβαση. Βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με 0-2 στο 36’ από μια ανώτερη ομάδα. Και ενώ άλλες ομάδες της κατηγορίας θα σκεφτόταν τον επόμενο αγώνα, ξεκίνησε αντεπίθεση ανατροπής την οποία και τελικά ολοκλήρωσε στο 60ο λεπτό.

Το τελικό 3-2 και κυρίως ο τρόπος που ήρθε έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στην Τορπέντο έστω και αν οι βαθμοί που την χωρίζουν με την πρώτη τριάδα είναι αρκετοί. Θα συνεχίσει να το παλεύει. Εξακολουθεί να είναι εκτός ο μέσος Νικίτα Καπλένκο (11/1), ενώ δεν έχει άλλα προβλήματα στην αποστολή.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε 3-2 εντός έδρας την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 με γκολ στο 8’ και στο 36’. Σκόρερ της ήταν ο Χατσατουριάν στο 45’, ο Γκάμπριελ Ράμος στο 59’ και ο Αντιλέφσκι στο 60’.

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ Στατιστικά

* Goal/goal και over 2.5 τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της.

* Μία νίκη στους 6 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της.